Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunmania

10 October 2010, 23:19:32 #7545 Son düzenlenme: 10 October 2010, 23:26:13 samsunmania55
Alıntı yapılan: samsuni - 10 October 2010, 22:46:38

Buradan akyol'a sesleniyorum, ss.biz kasklarından en kısa sürede üretilsin :)  :P

KASK YAPTIRIYORUZ

Değerli ssbiz üyeleri.
Akyol 55 kardeşimiz hakiki lig marka kask yaptırıyor.
İster deplasmanda giy, ister motora binerken. Evli olanlar deplasmana gidiyorum deyince yengeyi sinirlendirdikleri zaman korunmak için de giyebilir.
Fiyat 50 lira. Samsuniye 70 lira babasamsunluya beleş.
iban no: 2339203990322
Not: Hüseyin kalpar da sipariş vermiş. :P :P :P :P :P :P 8) 8)

mehmet yılmaz

Sen Tavşanlı deplasmanına gidecek misin abi, onu söyle... Kask meslesine birazdan girerim  8) ;D

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 10 October 2010, 23:25:52
Sen Tavşanlı deplasmanına gidecek misin abi, onu söyle... Kask meslesine birazdan girerim  8) ;D

Bana 200 km yazıyor davuşanlı. Az daha yakın olsa tribünleri tıklım tıklım doldururdum.  ;D ;D

%90 çalışacağım gibi görünüyor hafta sonu. Tıpkı bu hafta sonu olduğu gibi. >:( >:(

Ollivanders

Trt falan veriyor mu bizim macı ?

Burak

10 October 2010, 23:33:29 #7549 Son düzenlenme: 10 October 2010, 23:36:28 Burak
new york ta bir samsunsporlu

http://www.facebook.com/photo.php?pid=1796717&o=all&op=1&view=all&subj=9218885567&id=1371462447&fbid=1677821950014

helal olsun bee daha izin vermediği için imageshack e atmadım linki verdim sadece

sanırım wall street teki ünlü boğa bu  >l< >l< >l<

celebi

bu eleman kim ve neresi burası burak

Burak

çocuğu tanımıyorum faceteki samsunspor paylaşmış bunu. burası new york (avucumun içi gibi biliyorum sanki   ;D ;D )  mesajı sonradan değiştirdiğim de yazmıştım yeniden yazayım . büyük ihtimalle de wall street teki ünlü boğa heykeli bu.

samsunmania

Alıntı yapılan: celebi - 10 October 2010, 23:36:43
bu eleman kim ve neresi burası burak

Behzat Ç.
Çelebiymiş meğerse.
Dedektif gibi sormuşsun be kardeşim. ;D :D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 10 October 2010, 23:30:43
Bana 200 km yazıyor davuşanlı. Az daha yakın olsa tribünleri tıklım tıklım doldururdum.  ;D ;D

%90 çalışacağım gibi görünüyor hafta sonu. Tıpkı bu hafta sonu olduğu gibi. >:( >:(

bırak bu işleri haluk abi, kılıbığım demiyorsun da suçu TSK'ya atıyorsun!  :P 8)
biz kırk kişiyiz, birbirimizi biliriz diye bir laf mı vardı ;)

samsunmania

10 October 2010, 23:49:22 #7554 Son düzenlenme: 10 October 2010, 23:51:49 samsunmania55
Alıntı yapılan: samsuni - 10 October 2010, 23:47:22
bırak bu işleri haluk abi, kılıbığım demiyorsun da suçu TSK'ya atıyorsun!  :P 8)

ŞŞt. Çaktırma.  ;D ;D
Babasamsunlunun olduğu yerde bize laf mı düşer kardeşim.  :P :P

KSK maçı İzmirdeyim. Beklerim.
akhisar maçına da beklerim.
aksilik olmazsa.
Uzak planlar bunlar.
Ama belli olmaz.
İşler yolunda giderse davuşanlı da olabilir ama çok zor görünüyor. Bize plan yapmak haram. :'(

babasamsunlu

11 October 2010, 08:33:44 #7555 Son düzenlenme: 11 October 2010, 08:35:30 babasamsunlu
Alıntı yapılan: samsunmania55 - 10 October 2010, 23:19:32

Değerli ssbiz üyeleri.
Akyol 55 kardeşimiz hakiki lig marka kask yaptırıyor.
İster deplasmanda giy, ister motora binerken. Evli olanlar deplasmana gidiyorum deyince yengeyi sinirlendirdikleri zaman korunmak için de giyebilir.
Fiyat 50 lira. Samsuniye 70 lira babasamsunluya beleş.
iban no: 2339203990322
Not: Hüseyin kalpar da sipariş vermiş. :P :P :P :P :P :P 8) 8)

Yazıklar olsun abi..Senden hiç beklemezdim...Sırtından pıçaklamak diye buna deniyor herhalde... :( :( :( :(

Alıntı yapılan: samsuni - 10 October 2010, 23:47:22
bırak bu işleri haluk abi, kılıbığım demiyorsun da suçu TSK'ya atıyorsun!  :P 8)

Nasıl olduysa bilmiyorum ama Samsuniye sonuna kadar katılıyorum...

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 10 October 2010, 23:49:22
ŞŞt. Çaktırma.  ;D ;D
Babasamsunlunun olduğu yerde bize laf mı düşer kardeşim.  :P :P

KSK maçı İzmirdeyim. Beklerim.
akhisar maçına da beklerim.
aksilik olmazsa.
Uzak planlar bunlar.
Ama belli olmaz.
İşler yolunda giderse davuşanlı da olabilir ama çok zor görünüyor. Bize plan yapmak haram. :'(

Al işte bir tane daha..Yazıklar olsun cümlesi yetersiz kalır herhalde...  :( :( :(

Öyle İzmirdeki maça giderim sizide beklerim gibi sözlerle bizi kandıramazsın abi..
Yapalım bi operasyon Diyarbakırda buluşalım  .:.:. .:.:. .:.:.

Ayrıca kalbimizin ılıklığı geleceğe atılan temeller sağlam olsun diyedir..
Daha yeni evliyiz vesselam..Önümüzdeki yıllarda hesaplaşırız her türlü  ;) ;) ;D ;D ;D

mehmet yılmaz

Haluk abi, sana özel mesaj atayım dedim.
Babasamsunlu artık deplasmanları bırak içerideki maçlara bile gelemez oldu. Adana maçını TV'den izlemiş ( ona da emin değilim ama ) gerçi yokluğu uğurlu geldi ve baskıdan uzak rahat bir futbol oynayan takımımız ( başta orhan olmak üzere ) 3-1 kazandı.
neyse abi, aramızda kalsın ama iyi adamdı vesselam, üzüldük doğrusu...

Ne? Olamaz!.. Özel mesaj diye kazaen açığa yazmışım, lanet olsun falan fişman...

1dk!!! .:.:. zzzzz >l< :'( :-* :-\ :-X :-[ :P ::) 8) :o :( >:( ;D :D ;) :)

babasamsunlu

Yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhh..

Maraton Başkanıma yaptığınız haksızlıklar sizi kesmedi,bide bana mı sarıyorsunuz yanlı medya.. >:( >:(

Gerekli açıklma tarafım tarafından tarafınıza yapılmıştı halbuki.. 8) 8) :-X :-X

Benim gelememe nedenim çok açık ortada iken hiç bir nedeni olamdan maça gitmeyenlere yönelik nasıl bir çalışma halindesiniz Sayın medyatör Samsuni... >:( >:(
Tabi buldunuz bizi kimsesiz tek başına saldırın bakalım..Yakında haber gazetesine para vercem hakkınızda haber yaptıracam merak etmeyin  >:( >:( 8) 8) :P :P :P

Orhan konusuna gelince..Bi halt olmaz ondan..Siz avunun durun  :-* :-* :-* :-*  :-\ :-\ :-\

King Of The North

Alıntı yapılan: Serpico55 - 10 October 2010, 21:59:27
Ordu işte yalan dolan ne istersen var :D Adamların tribunlerinde 200 kişi var bagıran baska da yok .Ayrıca sacma sapan bagırıyorlar. Giresun macında resmen utandım ordululardan ordulu olmamama ragmen.  Bir birlessek bunların konusmaya yuzleri olmayacak ama neyse.Bilmediklerimiz var.

8000 e gelince superligde bu kadar satıs yapan bir takım var mı da ordu bu kadar satıs yapsın . Ayrıca ordunun sampiyonluk , superlig yolunu kaldramayacagını mac sonunda gorduk. Kafaya oynuyorsun ama sahana biri atlıyor veya futbolcunun kafasına birsey atılıyor. Bakalım sevgili tff ne verecek ceza olarak .

Ben de çok merak ediyorum ne ceza verecekler, tahminim en az 3 maç saha kapama...

emre

uzun zamandır yazacağım unutuyorum.bu adamlar ne taklitçi ya!! Trapi açmışlar.sizede bir yerden tanıdık geliyor mu??