Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

maviay55

AlıntıSamsunspor TAKIM oluyor

İç sahadaki maçlarda rakiplerin kendilerine kapandıklarını ve bu nedenle zorlandıklarını belirten İsa Turan, "Adanaspor bizim istediğimiz gibi oynadı ve sonuca gittik. Bize karşı açık futbol oynayan takımlar cezasını çeker" dedi.Samsunspor Sportif Direktörü İsa Turan, kadro yapısı olarak dışarıda daha başarılı olmaya yatkın bir ekip olduklarını söyledi. Deplasman maçlarında rakiplerin açık oynadığını hatırlatan Turan, "Bizim de bu oyun sistemine hayli yatkın futbolcularımız var. İç sahadaki rakipler ise kapanıyor ve savunma bloğunu açmakta güçlük çekiyoruz. Fakat Adanaspor bizim istediğimiz gibi açık oynadı, kapanmadı. Bizim de özellikli oyuncularımız var ve sonuca gittik. Bize karşı oynayan takım kapanmazsa cezasını çeker" dedi.

maviay55

AlıntıRakiplere yakın markaj

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Futbol Şube Sorumluları Cahit Kaya ve Suat Çakır ile birlikte kahvaltı sonrasında Giresun'a gitti. Peş peşe karşılaşacakları Tavşanlı Linyitspor ve Giresunspor'un kendi aralarındaki maçı canlı olarak takip etme imkanı bulan Kalpar'ın, iki takım hakkında da notlar tuttu.
aferin a böyle rakipleri izleyin not tutun  >l<

samsunmania

11 October 2010, 17:48:33 #7577 Son düzenlenme: 11 October 2010, 17:55:50 samsunmania55
@Samsuni
Kardeşim özelden atsaydın mesajı adamı bitirmişsin yahu. Yakında televizyon kumandasını da kaptıracak herhalde. ;D ;D
@babasamsunlu
Kardeşim benim seni sırtından bıçaklayacağıma kendime saplarım hançeri.
Ama seni göğsünden bıçaklamışım galiba yazdıklarımla.  :P ;D ;D ;D
Çekemiyoruz seni. Hiç birimiz senin kadar itiraf edemiyoruz belki. ;D ;D
Samimiyetine sığınarak espri yapıyoruz.Has delikanlı adamsın. Kendine iyi bak.

babasamsunlu

estağfurllah abim benim...Bende okurken çok güldüm valla :):)

Böyle muhabetlerde sevildiğimizi anlıyoruz komutanım asanım kesenim :):)

Ayrıca Büyüklerimiz her zaman doğruları söyler..Bize saygı duymak düşer :)

Benim lafım Samsuni efendiyeydi :):)
Kendisi çocuk bakıcılığına terfi ettiğinden dolayı bizi beğenmez oldu abicim :D :D
Yoksa kendisi de bu maça gelme işlerini yenge hanıma kabul ettirene kadar bi 7 senesi geçmiş.. :):)
Biz daha 1 yıllık evliyiz.Ama şimdiden her türlü giderimizi yapıyoruz :D :D
Şimdi mangalda kül bırakmadığına bakma sen onun ..Hey gidinin Suni Samsunlusu...Biz nelerini biliriz Onun :):)

Ayni şekidle bizde senin samimiyetine sığınarak şakalarına karşılık veriyoruz abim...Allaha emanet ol..

mehmet yılmaz

Evet, ben haftanın 6 günü çocuklarıma bakıyorum, hanıma ev işlerinde yardım ediyorum, çamaşırları topluyor, katlıyorum, evi süpürüyorum :)
Ama maç günü babalar gibi stada gidiyorum  :P

Şaka bir tarafa, geçmiş olsun birader, ben senin niçin gelemediğini biliyorum, mazeretin makbuldür.

babasamsunlu

**KaR6**

AlıntıSamsun izlenimlerim.Çok canlı bir şehir.Kıyı dolgu alanını çok iyi kullanmışlar.Bir de Samsunspor birinci lige çakırsa süper olur.

Gani Müjde'nin Samsun izlenimi, kaynak twitter ;)[/b]

mehmet yılmaz

Alıntı
AlıntıSamsun izlenimlerim.Çok canlı bir şehir.Kıyı dolgu alanını çok iyi kullanmışlar.Bir de Samsunspor birinci lige çakırsa süper olur.

Gani Müjde'nin Samsun izlenimi, kaynak twitter ;)[/b]

Futboldan anlayan adamın hali bir başka oluyor tabii... Eferim Gani'ye.

alperen

ve aleyküm selam serkanım,sürünüyoruz:)

edmontdante

Azerbaycan'da Sasa Yunusov ilk 11 de oynuyor.

Kaya

Olay gazetesinin spor bölümünü içinizde okuyanınız var mı ? Ben geçen hafta bir kere denk geldim nerdeyse hergün takip ediyorum haberleri kim yapıyorsa gazetecilik değil SAMSUNSPOR taraftarlığı yapıyor gibi.Çok hoşuma gitti her olaya taraftar gözüyle yaklaşması inşallah böyle devam ederler..

cembaba

Alıntı yapılan: iak5529 - 12 October 2010, 21:53:59
  Olay gazetesinin spor bölümünü içinizde okuyanınız var mı ? Ben geçen hafta bir kere denk geldim nerdeyse hergün takip ediyorum haberleri kim yapıyorsa gazetecilik değil SAMSUNSPOR taraftarlığı yapıyor gibi.Çok hoşuma gitti her olaya taraftar gözüyle yaklaşması inşallah böyle devam ederler..

nasıl anlatıyor abi..

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: iak5529 - 12 October 2010, 21:53:59

Evet bende kısa zamandır takip ediyorum, İnanç aynen dediğin gibi. Hatta benzer şeyleri daha önce bende yazacaktım yanlış anlaşılırım diye yazmadım (Reklam olabilir düşüncesiyle) sen yazdıktan sonra tavsiye edebilirim taraftarımıza. ;)

mehmet yılmaz

Olay Gazetesi'nin spor müdürü ve ( bildiğim kadarıyla tek muhabiri de ) Muhammet Çavuşoğlu. Çok takip edemiyorum gazeteyi ama Samsunsporluluk konusunda pek bir yanlışı olmaz bildiğim kadarıyla.

Kaya

Alıntı yapılan: CemBaba - 12 October 2010, 22:06:57
nasıl anlatıyor abi..

Valla cem kardeşim bir taraftar sitemizde nasıl düşünüyorda yazıyor ise basında yok canım bunu yazamaz diyebileceğimiz şeyleri bizim gözümüzle yazıyor diyeyim kısacası..

Mehmet abinin de dediği gibi Muhammet Çavuşoğlundan başkası haber yapmıyor ayrıca bende geçmişe dayanarak söyleyebilirim ki iyi SAMSUNSPORludur.Her iyi SAMSUNSPORlunun yaptığı gibi de sitemizi de bana göre kesin takip ediyordur.. >l< :D

Mesela bugün Savaş için kalparı ipten alan adam olarak bahsetmiş,hoca ile ilgili de başarısızlıkta tek pay benim değildir diyerek suçu futbolculara atamazsın  en ufak başarıda bütün payı kendine biçemezsin gibi bir haberi vardı bu son haftadır hayretler içerisinde okuyorum başarılarının devamını diliyorum.  >l<