BankAsya Birinci Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz-Adanaspor: 3-1

Başlatan mehmet yılmaz, 01 October 2010, 19:09:24

« önceki - sonraki »

Burak

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 09 October 2010, 11:43:23
Benim lafım başkasınaydı ama üstüne alındıysan farketmez Burak ;)

daha öncede Dediğim gibi hiç kimse üstün değildir takımdan..Buna Kalparda dahil Cenk de ..
yalnız sen benim yazdıklarımı bidaha oku..sonra yorum yap..ne demek sitediğimi anlamamışsın gibi geliyor bana..  ;) ;)

kalparcı diyince ben atlıyorum direk savunma mekanizması oluştu galiba adım çıktı kalparcıya çünkü. kusura bakma abi  :P :P  ( yorumlarım için değil sen başkasına yazarken üstüme alındığım için yorumlarım geçerli )

ama orhan da iyiydi dün kabul et daa artık  ;D ;D

babasamsunlu

ÖYLE OLSUN BAKALIM....
YALNIZ DAHA SONRA ŞAMPİYONLUK MAÇINDA ÇIKIP Bİ MALLIK YAPINCA SENİN SURATINA MANALI MANALI BAKARIM AMA ..
LAFIMIDA SAKINMAM ONA GÖRE..  ;) ;) ;)

Ollivanders

Akan abi Huseyin kalpar ın bu takım uzerindeki taktiksel etkisini gorene kadar hoca olduguna inanmayacagım bu yuzden varsın biz muhalif taraf olarak cenkci olalım :D

Burak

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 09 October 2010, 11:49:22
ÖYLE OLSUN BAKALIM....
YALNIZ DAHA SONRA ŞAMPİYONLUK MAÇINDA ÇIKIP Bİ MALLIK YAPINCA SENİN SURATINA MANALI MANALI BAKARIM AMA ..
LAFIMIDA SAKINMAM ONA GÖRE..  ;) ;) ;)

yok o kadar ağır bir yükün altına giremem o zaman beğenme orhan ı tamam :)

sercan5592

2.yarı takımımız iyi oynadı ve galibiyeti aldık . Ayrıca maratona gıtmek ıcın bizi bataklıktan gecıren yonetıme , cebımdekı ufacık atsan kımseye zarar vermıcek dudak koruyucuyu alan güvenlik guclerıne saygı ve selamlarımı sunuyorum.

havzalı55

kalpar bide şu cenkle arasındaki olayları bitirse 

GökhanÇağlar

ne kadar maçı kazansakta CENK olayını bi düşünmek lazım sakat olmadıgı halde 18 e bile alınmıyorsa bi sorun var demektir yönetimin bu sorunu acilen çözmesi şart maça gelecek olursak kemal savaş ve agbetu çok iyiydi.orta sahada hakan murat ve turgay da iyi oynadılar.ahmet şahin de iyiydi.inşallah serinin başlangıcı olur

city ultras

tebrikler samsunsporum,güzel bi hafta sonu olucak  >l<

fatih55ankara

maçla ilgili herkes görüşünü beyan etti nerdeyse.ben başka konulardan konuşmak istiyorum.maçtan çıktıktan sonra otogara ankara ya  gitmek için yola çıktım.otogarda kimleri görim.adanasporlu 3 futbolcu.talha,efecan ve ismini unuttuğum biri daha.cafe de yanımda milli maçı beraber seyrettik.adamlar istanbul a kampa gidiyorlarmış.takımın diğer futbolcuları uçakla sabah 4 30 da gideceklermiş.talha denen lüleburgaz dan alınmış.isa turan eski hocasıymış.dediğine göre isa onu bu sene samsunspor a almak istemiş ama yönetim almamış.efecan da kartalspor dan geldim dedi.gelmez olaydım dedi.kemal kılıç karşıyaka ya baya iyi para verdiklerinden gitmiş.onlara dedim ki samsunspor da oynayacak kapasitedeyseniz kapımız açık gelin dedim.asıl bomba daha sonra.saat 24 metro otobüsüne bindim.önümde kim otursun.samsunsporlu sezer sezgin.çocukla abartısız 2 saat muhabbet ettik.nelerden konuşmadık ki.abi diyo sezon başında kalpar beni çağırdı yanına transfere 1 gün kala sana ihtiyacım yok dedi diyor.ama sezer ben bu takımdan kadro dışı bıraksan da gitmicem demiş.kalpar sen bilirsin demiş.2 3 hafta kadroya bile giremedim dedi.ama daha sonra çok idmanlarda çok çalışınca kadroya girdiğini hatta bir idman öncesi yönetimden biri ile hüseyin kalpar ın yanına gelip performansından memnunum.seni oynatabiliriz demişler.o da ben bu formayı 5 yada 6. hafta giyerim demiş.hoca konusunda ise hocayı sevmesende maçta canla başla oynadıklarını söyledi.hocayı satsak maç sonrası bir pazartesi toplanır.biz bu hocayla antrenmana çıkmıycaz deriz dedi.şimdiye kadar birçok ünlü hocayla çalıştığını bunların engin ipekoğlu,ertuğrul sağlam,rıza çalımbay,reha kapsal,turgut uçar,serhat güller,feyyaz hoca olduğunu söyledi.kayserispordayken çalıştığı ertuğrul sağlam a içlerinde en iyisi dedi.onunla geçirdiğim sezon başı kamplarıyla her zaman en iyi performansını vermiş.reha kapsal ı sordum.o diyor.içlerinde futbol bilgisi en iyi olan hoca.ama maç esnasında tam bir şizofren oluyo diyor.altay da hocasıyken yaşadıklarını anlattı.eğer samsunspor a gelirse takımı uçuracağını söyledi.ama diyor biz yanarız.her gün diyor 3 saat futbolcularla toplantı yapar.zaten o toplantıların olmaması için biz de maçlarda çok üstün performans yapardık dedi ki daha sonra ki haftalarda sussun.ama o susmazdı.birde samsun a gelirse asla yaşlı topçu barındırmaz.altyapıdan da en az 4 5 futbolcuyu yıldız yapar dedi.maç esnasında adeta maçı oynardı dedi.biz bundan rahatsız olurduk dedi.orta yaparsın niye orta yaptın şut atarsın niye şut atarsın.pdripling yaparsın niye çalım attın.maçta futbolcuya çok baskı yapıyormuş.ben dedim bize böyle hoca lazım.güldü.utttuğu takım karşıyakaymış.samsunun potansiyeli daha fazla ama diyor.taraftar arsında çok bölünmüşlük var diyor.karşıyaka da 5000 tarftar olurdu ama hepsi bir ağızdan bağırırdı dedi.bu sene dediğine göre 160000 tl ye anlaşmış.para sıkıntısı kulüpte yokmuş.yönetimin samimiyetine inanıyoruz dedi.erkurt başkan ın resmen para dilendiğini kapı kapı dolaştığını söyledi.para bulunca da ilk işlerinin futbolculara paranını verildiğini söyledi.taksitlerimiz gecikse de diyor bu yönetim samimi dedi devamı az sonra

Ertuğrul Sağlam

Altay maçından beri bir Kalpar, Cenk Polemiğidir gidiyor, birileri çıkıp Cenk'e sallıyor, birileri Kalpar'a. Aralarında problem varmı yokmu bilmiyorum ama az bir mantık yürütüp şunu düşünüyorum. Adana maçının sonucu Kalpar için gitmek yada gidişini erteleme anlamında bir maçtı, Cenk'in 18'de olmadığı bu maçta aksi bir sonuç çıksaydı muhtemelende gidecekti, kendisi için bu kadar önemli bir maça Cenk gibi bir ismi kadroya almayarak kendisini büyük bir riskin altına atıyorsa demekki Kalpar'ın bildiği birşeylerde var.

Cenk'i tamam seviyoruz ama Bolu maçında izlediğim Cenk'i ben bile kadroya almam güçsüz, isteksiz, heycanını yitirmiş bir görüntüde bir Cenk vardı Yozgatta sahada, sırf  Cenk oynayacak diyede Samsunspor'a zarar vermeninde manası yok.

Cenk eğer dediği gibi bu takımı seviyorsa farklı hesapları bırakıp, iyi çalışıp takıma faydalı, gençlere örnek olmalı, Samsunspor'u Şampiyon yapmak için enerjisini harcamalı 550,000,00 TL'lik emekli ikramiyesini taraftara helal ettirmeli...

YaşarDoğu

Ollivanders

09 October 2010, 14:56:07 #266 Son düzenlenme: 09 October 2010, 14:58:11 Serpico55
@ 6 Ertugrul saglam

Aynen ertan abi Bolu macındaki goruntusu gercekten mide bulandırıcıydı.Penaltıyı isteyerek kacırmadı bence ama saha icerisindeki durusu falan gercekten adamı futboldan sogutuyor.

Gelişinle sehre hava gitirmişsin. Sırtında cenk işler yazan formalar sokaklara dokulmus ama sen oynamak istemiyorsun . Tamam hoca ile yıldızın barısmayabilir ama sen samsuna sampiyonluk sozu vererek geldin. Bu yonden cenki haksız buluyorum ancak cenkin de kendine gore sebeplerini dinlemek lazım

Ertuğrul Sağlam

sercan5592

Burak

saydım tekrardan ya 13- ya 14.pasın sonunda 2. golü attık  hatta savaşın zorlamasınıda sayarsak 15 :) statta 20 demiştim abartmışım :)