BankAsya Birinci Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz-Adanaspor: 3-1

Başlatan mehmet yılmaz, 01 October 2010, 19:09:24

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Şimdi bir çoğunuz halen daha meseleyi Cenk Kalpar gibi düşünüyor olabilirsiniz..
Diyelim ki Cenk konusunda haklı..Ama adam bende o kadar çok inandırıcılığını kaybetmiş durumda ki haklı bile olsa insan acaba diyebiliyor..

Geçen sene bi bize ana avrat sövmediği kalan Sercan eğer sakatlanmasaydı belki bir çok maça 11 başlayacakken,Hakan Akmana karşı takınılan tavırı bana hangini haklıydı diyebilirsiniz..Yani diyelimki Kalpar efendi futbolcu düzenine karşı hiç bir futbolcusuna taviz vermiyor ama Sercan a neden bu kadar tahammül gösterebiliyordu ??

Orhan geçen sene en az 8 maç bizi yakmıştır mesela..Bu adama gösterdiği sabrı neden Oktaya karşı gösterip Onu takıma kazandıramadı ??Bu da bir başka tezat değilmiydi ??
Aynı şekilde oynadığı süreye göre bize en çok puanı kazandıran Sezere gösterdiği negatif ayrımcılığın açıklamasını neden hiç yapmıyor ??
İşine gelen adama taviz verip işine gelmeyeni ****** çekiyorsa bir adam ben onun samimiyetine inanmam arkadaş..

Dediğim gibi belkide Cenk konusunda çok haklıdır..Ama o kadar tezat işlere imzalar attı ki  ben bu adamın samimiyetine inanmıyorum..

Velhasıl kelam bu tartışma daha da  devam edecektir..Ama nasıl Kemal-Kenan  konsunda haklı çıktıysak bir çoğumuz,Anıl konusunda da canatan konusunda da vede Orhan-Sezer konusunda da haklı çıkacaz.Çünkü biz Kalpardan daha objektif bakıyoruz bu duruma..Kalparın yanlı tutumu devam ettiği sürece takımda da huzursuzluk devam edecektir..

Bilmiyorum anlatabildim mi meramı mı..Ama hep diyorum inşallah siz haklı çıkarsınızda hep kalpar efendi doğruları yapmış olur..Takımda  bu lanet çukurdan kurutulur..

Nuri Asan

babasamsunlu

ya bi Utku mu ne bi acayip adanalı vardı..ne oldu o..girip yazıyordu ara sıra..

La Utku burdaysan duy sesimi..

İyi geçirdilermi akşam sana..

Goller nasıldı beğendin mi ??

Hakem normal maç yönetince basıyolarmıymış yavrum benim..

hadi anam bu senede düşmemeye oynayın siz... :):)

Nerden aklıma geldiyse birden :D :D

Ollivanders

babasamsunlu

galiba öyle bir şeydi..

şimdi de ruhu felan geziyor herhalde site de ama yazmıyor nedense..
malum hakem tarafsız olunca yazacak pek bir şeyde kalmıyor halince..

Neyse Utkucum..Sen utkun dur artık buralarda..Biz gidecez daha trabzona basacaz ..Çok işimiz var  :-* :-* :-* 8) 8) 8) ;D ;D

Mustee13

Adanaspor yine çirkef oynadı ama hakem müsade etmedi... İlk yarı bezdirmeye çalıştılar ama ikinci yarı fizikleri tükendi.

Kaya

Haklı bir galibiyet aldık.Özellikle Hakan Bayraktar ve Kemal takımı canlandıran isimlerdi.Geride Kemalin mücadelesini görüpte oynamamak diğer oyuncular için aptallık olurdu.Orhan geldiğinden beri en iyi oyununu oynuyor derken maçı yine tehlikeye sokan isimdi.Ne kadar iyi de oynasa altyapı eksikliği onu elbet bir yerde yakalıyor.Murat ve Turgay iyi gözüktüler ama ben eminim bunun 2 katı daha iyi oynayabilecek oyuncular hala zaman zaman gizleniyor ve oyunu izliyorlar bu nedenle dönen toplarda büyük sıkıntı yaşıyoruz.

Maçı nasıl kazandığımıza bakarsak;hüseyinin,işi forvet oynamak olan oyuncuyla galip gelinebileceğini öğrenebildiğini umut ediyorum.Savaş oyunu iki yönlü oynayabilen bütün stratejisi bana göre moral üzerine kurulmuş bir oyuncu,maç içinde oyundan düştüğü zaman saç baş yoldurur,tutturursada böyle sonuçlar doğurur.Ayrıca savaşın teknik ve fiziki özelliklerinden dolayı bana kalırsa yüzü kaleye dönük forvet arkası oynaması onun oynayabileceği en iyi mevki olacaktır.Agbetu ve Zenke ikilisi kesinlikle tipik afrikalı kanat oyuncuları,onlardan santrafor oynamalarını bekleyemeyiz.Maç boyu toplamda 30 top taşır en fazla 10 tanesini olumlu kullanacak özellikte oyuncular bu ikili.Tabi getirdikleri topları son vuruş özelliği olan bir santraforda tamamlayacak bu sistem ancak böyle İŞLER..(ki bu hüseyin olduğu müddetçe mümkün gözükmüyor).

Sonuç olarak güzel bir galibiyetle geceyi tamamladık.Darısı bundan sonraki maçlar için diyoruz ama hala kafamızda en büyüğünden soru işretleriyle..Rabbim SAMSUNSPORumuzun yolunu açık eylesin.

kabacevizli55

temsil ettikleri hayvan güzelde takımlarında iş yok karı gibi pardon kedi gibi oynuyolar

nomak55

Arkadaşlar bu kemal kılıç denen tek.geçen sene adana da ii işler yaptı bu senede ksk ya geldi ilk maçında bizim pozisyon bulamadığımız kartala 2 tane salladı.Keşke öyle bir tek. d. olsaydı da keyifle süperlige çıksaydık anıl ve sezer konusunda babasamsunlu kardeşimin haklı olduğuna sonuna kadar inanıyrum sol ayaklı kanat adamıımız yok mesela 44-2 oynayıp zenke - savaş veya Zenke-cenk oynayıp ortasahada da sezer murat turgay (hakan) agbetu oynarsak çok daha verimli olacak bence sayın koca kafa kalparın şu üç forvet mevzusunun tutmadığı bariz ortadayken bazı yanlışlardanda dönmek lazım kanımca

maviay55

Alıntı

Tam 7,5 ay sonra ilk kez
En son sahasında 21 Şubat 2010 tarihinde Hacettepe'yi mağlup eden Samsunspor, tam 7,5 ay sonra sahasında Adanaspor'u yenebildi. Kırmızı-Beyazlılar, bu sonuçla sahasında maç kazanamama fobisinide kırmış oldu
Samsunspor, Adanaspor galibiyetiyle kendi sahasında maç kazanamama fobisini böylelikle yenmiş oldu. Kırmızı-Beyazlı ekip, ligde en son kendi sahasında 21 Şubat 2010 tarihinde maç kazanmıştı. Samsunspor, o tarihte kendi sahasında Ankara temsilcisi Hacettepe'yi 4-1'lik skorla mağlup etmişti. O günden bugüne kadar sahasında bir türlü maç kazanamayan Kırmızı-Beyazlılar, tam 7,5 ay sonra sahasında bir maç kazandı. Kırmızı-Beyazlılar, 7.hafanın açılış maçında taraftarı önünde Adanaspor'u 3-1'le geçerek rahat bir nefes aldı

celebi

babasamsunlu

:D :D büyük üstad süper hocamızın bu büyük başarısını ayakta alkışlıyorum :):)
tam 7,5 ay  .:.:. .:.:. .:.:. .:.:. .:.:.

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 08 October 2010, 18:00:32
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"

"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

Allah'ım sen dualarımızı kabul et...

"Allahümme mâ esbaha [mâ emsâ] bi min nimetin ev bi-ehadin min halkıke, fe minke vahdeke, lâ şerike leke, fe lekel hamdü ve lekeşşükür"

"Ya Rabbi, bana ve diğer yarattıklarına verdiğin maddi ve manevi nimetlerin sabaha [akşama] kadar bizim yanımızda kalması yalnız Sendendir. Senin ortağın yoktur. Sana hamd ve şükrediyoruz."

mehmet yılmaz

E. Gül'ün yazısı, başlık Agbetu, Agbetu, Agbetu...

http://habergazetesi.com.tr/koseyazilari.php?yazarID=30&id=3228

Biz farklı bir maç mı izledik bilemiyorum, Agbetu bence kötü oynadı. Hadi diyelim ki iyi oynadı ama maçın adamı olacak, adına başlık atılacak kadar ne oynadı Allah aşkına?

Bu da Samsun yerel medyasının en kötü spor yazarlarından birisi, belki de birincisi olan A. Yüzbaşı'nın yazısı.

http://habergazetesi.com.tr/koseyazilari.php?yazarID=37&id=3225

Savaş Güven kim ula? Benim hatırladığım Samsunlu bir siyasetçi...

kalptenþimþek

09 October 2010, 22:04:46 #284 Son düzenlenme: 09 October 2010, 22:26:57 kalptenþimþek
Zorlama Yazar; *Abdurrahman Çelebi kılığında, koyunun olmadığı eş, dost piyasalarına takılan keçilere verilen genel addır..

Samsun'da oldukça çok olduğundan piyasaları düşüktür..

Bu keçileri gördükçe, koçlarımız ve kuzularımız ayrı bir gurur veriyor insana ya.. ::)

*ABDURRAHMAN ÇELEBİ (Gümüşoğlu da denir), tanınmış mutasavvıf (XV. yy.). Fatih Sultan Mehmed devrinde yaşadı. Tasavvuf ve edebiyat alanında zamanının en ileri gelenleri arasında bulunuyordu. Amasya yakınında Yakup Paşa zaviyesi yanında yatar.