BankAsya Birinci Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz-Adanaspor: 3-1

Başlatan mehmet yılmaz, 01 October 2010, 19:09:24

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

kaptan 55

aylar sonra takımı bu kadar iştahlı görmek bizi çok mutlu etti oyunun 2.yarısında hepimizin özlediği,istediği takım vardı sahada.futbol gerçekten çok değişkenli bir oyun ceza yayından kaleye şut çeken agbetu topu taca atabilme başarısını? göstermişken(o pozisyonda gerçekten çok giydirdim kendisine)ilerleyen dakikalarda maçın yıldızlarından biri oldu.

adem dün çok çok iyiydi,kemal'i beğendim süratiyle çok açık kapatır biraz dengeli olabilirse yemede yanında yat.zenke ve agbetu hala istediğimiz,beklediğimiz performanslarından uzaklar.
savaş'a artı bir parantez açmak isterim.oyuna girdikten sonra maçı almamıza yaptığı katkı tartışılmaz bir gerçek ama benim için bundan daha önemlisi o son gol pozisyonunda topu zenke'ye çıkarması takdire şayandı.üstelik kendiside vursa gol olma şansı çok yüksekti ama yinede vurmadı bu bir forvet için pek görmediğimiz bir özellikti.şimdi bundan sonrası çok daha önemli acilen seri yapmamız lazım.
bir zahmet şu cenk olayınıda çözsün yönetim,işin bokunu çıkardılar.

babasamsunlu

Herkesin yorumunu okudum.Tek bir şey çıkıyor ortaya..Bir Kalpar klasiği..
İlk 45 dakkayı çöpe at..İkinci yarı değişiklik yap..Tutarsa kahraman ol...

Yani Kalparı savunanlar bile bunu gayri ihtiyari de olsa yazıyor ama işin özünü göremiyorsa diyecek şey bekleyelim ve görelim kalıyor..

Kenanın yerine Kemal konusunda ne kadar haklıymışız dün ortaya çıktı..
Sanırım Anıl konusunda da haklıyız ama yüce hocamız şeyhülislam Koca kafalı Kalpar efendi bir fırsat verirse görebileceğiz ancak..
Cenk konusuna gelince..Şimdi bir takım arkadaşlarımız Cenksizde kazanıyoruz Cenkçilere kapak olsun diye yazılar yazmışlar..
Bence önce neyin neden eleştirildiğini anlayamamış bu güzel arkadaşlarımız...önemli bir topçuyu halen takıma kazandıramamış bir Kalpar zihniyetini sorglamaları gerekirken,bu sorgulamayı yapanları Cenkci diye adletmeleri "bakın Cenksizde nasıl kazanıyoruz " demeleri gerçekten çok tuhaf..Cenk en son 7 sene önce mi ne Bu takımdaydı..Yine Cenksiz kazanıyordu :):)

Velhasıl kelam Bu Kara Kalpaklı çapılcu kılıklı ihtiraslı tuhaf adam,ihtiraslarından inadından vazgeçip doğruları bulmadan bi halt işleyemez bu sene...Ne zamanki doğruları yapar -bknz Kenan=Kemal- o zaman zaten kendiliğinden takım çıkacaktır..

Bu arada Kalparcılar selam  olsun size..Size göre Cenkci olan bizler kendi bildiğimizi okumaya devam edecez.Çünkü haklı çıkıyoruz....Anlayan anladı..;)

isa55

şu 3 puanı dün akşam ki maçta değil de geçen seneki muhteşem taraftarımızın olduğu karşılaşmada alsaydık...
takım iyi oynadı. hoca şans verirse kemalin ve sezerin de katkısı çok olacak. sanırım orhan olayını ağzından düşürmeyen arkadaşlar epey zamandır yükselişe geçen bu çocuğa artık haksızlık etmez. ayrıca kötü de olsa forvet forvettir ve özellikle iç sahada oynaması gerekir.

red_white

Kalpar'ın yaptığı artı birşey değildi bence sadece sezon başında kıçımızı yırttıpta sölediğimiz oyuncu ve sistem yapısını ikinci yarı yapmasıydı galibiyeti getiren.Cenk ile ilgili bir sorun varsa gün yüzüne çıkmalı ve bir şekilde takıma kazandırılmalı her maç böyle olmaz Cenk'e ihtiyacımız olucaktır

kabacevizli55

ne maçtı ya agbetuyu çok eleştirdim ama bu maçta fena oynadı helal olsun hüseyin kalparda savaşı sokmakla çok iyi yaptı zenkede biraz daha kendini gösterirse çok sağlam takım oluruz

Burak

bu da mı gol değil hakim bey  :P  ayrıca üzerime bir kalparcı etiketi yapıştı atamadık ben kalparcı değilim hiçkimseciyim (ben uydurdum böyle bir kelime yok muhtemelen :) )  ANTİKalparcı değilim sadece.futbolcuların kendini takımın üstünde görüp hocayı gönderme çabalarına benim isyanım ( eğer varsa )  . Geçen haftalarda A.Aziz formda neden oynatılmıyo denildi mesela oynadı oynadımı oynamadımı belli değil dün. Kenan konusuna katılıyorum kenan konusundaki ısrarı gereksiz Kemal dün mükemmele yakın oynadı.Sonuçta ilk yarı ki oyunu görüp ikinci yarı kadroyu değiştiren de aynı hoca. Cenk konusunda da ne var bilmiyorum eğer bilipte konuşuyorsanız bize de söyleyinde boş keseden sallamayalım.Muhakemesini yapalım hoca haksızsa haksız diyelim. Sadece futbolcular hocayı sevmiyo deniliyor. Buda benim için sorun teşkil edecek bir kriter değil kimse kimseyi sevmek zorunda değil Cenk'in bu saatten sonra kendi kaprislerini bir şekilde kenara bırakması gerekmez mi ? Ayrıca mourinho'nun belirttiği gibi her yerde her ülkede teknik direktör bol. Şimdi birisi bana gelse sen nasıl Muhasebecisin dese ana avrat giderim. Ama teknik direktör olunca giydirebiliyoruz istediğimiz gibi ( ben de dahil olmak üzere ) yine de beklegörcülerdenim ben hala. Tavşanlıdan alınabilecek 3 puan ve mersinden alınabilecek 1 puan hedeften çokta uzaklaştırmaz bizi

Fecr_55

Ilk yariyi izleyemedim..Ikinci yariyi babamla birlikte izledik, sadece gururlandik, bu mutlulugu yasattiklari icin tüm futbolcularimiza da tesekkür ediyorum..
Mükemmel paslasmalar sonucu gollere de erisebildik..Ruh vardi takimda..InsAllah bu seri üc puanlarin baslangici olur, hedefimize ulasiriz..

samsunmania

İlk yarıdaki rezalet futbol beni çok korkuttu. Bizi kanser eden bu oyun acaba yine mi dedirttirdi.
Daha sonra agbetu yapması gerekenleri yapıp Savaş da katkı verince olay çözüldü.
Tabii bir de adana'nın 5 gün sonra maç yapması, sahanın ağır oluşu onları da 70 den sonra bitirdi. Yani bence yağmur bu sefer bize yaradı.
Ersin hala ölümcül hatalar yapıyor. Allahtan Kemal olna uymadı. HArika oynadı. Jonathan da Kemal kadar oynarsa defansımız çok iyi olacak.
İyi bir hafta sonu geçireceğiz uzun bir süre sonra. Ne güzel bir duyguymuş. Unutmuşuz.

SAMSUNLU ORUMA 55

kalparın ikinci yarıda yaptığı hamleler maçın sonucunuda değiştirdi savaşın oyuna girmesiyle oyun daha da hareketlendi.Kalpar yaptığı değişikliklerle Büyük Samsunspor Taraftarına üç puan armağan etti................. :D >l< :-X :-[ :P

SAMSUNLU ORUMA 55

bence maçın en iyi oyuncu defansımızdaki kemaldi.Çok beğendim ileride takımımıza daha çok katkı yapar inşallah...............

salihcakir

@samsunlu oruma 55

canım kardeşim lütfen arka arkaya mesaj yazmak yerine hepsini tek bir mesajda topla. senin iki mesajının arasında kimse yazmamış dahi.

Bence adana bu sezon en az play-off oynar. onları da beğendim. akhisarı, kartalı, altayı vs gördükten sonra hele. Gelmek istediğim nokta, biz adanaya karşı bile 45 dakikada 3 gol bulduk. çok az pozisyon verdik. kalparın ilk yarıda ne yapmaya çalıştığını pek anlamadık, tıpkı sezon başından bu yana ne yapmak istediğini anlamadığımız gibi. sezer değişikliğindeki amacını anlayamadığımız gibi. çok anlamsız işler yapabiliyor. sen zenke ile agbetuyu sağ açık ve sol açık olarak eğiteceksin. ortalarına da bir golcüyü monte edeceksin. omurga tamam zaten. bitti gitti. 2 gol ortalamasının altına düşmeyiz inan olsun.

Kodalak

kalpar oyunu sadece 2.yarıdan ibaret zannediyor galiba.... :D

babasamsunlu

Benim lafım başkasınaydı ama üstüne alındıysan farketmez Burak ;)

daha öncede Dediğim gibi hiç kimse üstün değildir takımdan..Buna Kalparda dahil Cenk de ..
yalnız sen benim yazdıklarımı bidaha oku..sonra yorum yap..ne demek sitediğimi anlamamışsın gibi geliyor bana..  ;) ;)