BankAsya Birinci Lig 7.Hafta | Samsunspor'umuz-Adanaspor: 3-1

Başlatan mehmet yılmaz, 01 October 2010, 19:09:24

« önceki - sonraki »

berusa55

Dünden beri yağan ve hala devam eden bir yağmur anlaşılan o ki maç saati de devam edecek. Zeminde su birikintileri bile olmuştur. Bu maça dair umutlarım azaldıkça azalıyor. Ne havadan ne fikstürden ne de saha içi dışı şartlardan yana şansımız var. Böyle kötü bir başlangıç hiçbirimiz hayal etmiyorduk sanırım.  :(

mehmet yılmaz

Hiç durmuyor mübarek!!!

Fizik gücü yüksek oyunculara ihtiyacımız var. Yüksek ve uzun top oynamamız lazım. Bakalım Kalpar, MİY maçındaki saçmalamasını devam ettirecek mi?

İnşallah kazanırız ya, inşallah...  :(

KareAs55

Bana göre maçın kilit isimleri  zenke ve mbilla olucakdır  ::)

berusa55

Maç saati geriye alındığı için takım az iddaalı pozisyonda olsaydı ve şu mübarek hava az güzel olsaydı çok güzel bir kalabalık olabilirdi. Maçı da güzel bir galibiyetle bitirir ve öyle evlerimize dönerdik milli maç heyecanı için ama yok bizde şans yok...

babasamsunlu

gol atan kazanır olur bu maçta..başka da bir cacık olmaz.. :( :(

celebi

deado

yağış hala devam ediyor. MİY maçı öncesi yolda yağan yağmurla ıslanmıştık ama esas ıslanmayı dolmuştan inip stada girerken yaşadık. kardeşim insan dizine kadar çukura girer mi? acil olarak stadın çevre düzenlemesi de yapılmalı. göletler içinde binbir mücadele ile içeri girmiştim. hatta beraber koştuğumuz arkadaşlardan biri yere kapaklandı ve yoluna resmen yüzerek devam etti. bunlara da çözüm bulunmalı.
işyerinden bana sen gidersin yine maça da bizim için zor bu yağmurda diyorlar.

brigand

bende ortalamanın çok altında taraftar bekliyorum.

KareAs55

geçen seneki son haftaki orduspor maçı gibi olur büyük ihtimalle  :-X

YaşarDoğu

Bereketli günde bereket olalım yağalım Adana filelerine inş.

KareAs55

İçime pozitif bir his geldi şuanda  :) bu maçı alıcaz başka yolu yok skor 2-0  zenke-cenk  8)

celebi

BEND E NE HİKMETSE KAZANACAĞIZ DİYE BİR HİS VAR

salihcakir

hava ve saha şartları ağır anladığım kadarıyla.  ben olsam maça orta sahayı kalabalık tutarak başlarım. turgay murat hakan anıl ve mustafanın tamamını kullanırım ilk 11'de. ileride bir tek cenki bırakırım. ikinci yarıya hava şartları nedeniyle daha yorgun çıkacak rakip savunmayı da zenke ve agbetuyu çizgilere alarak rakibi bitiririm. yani ilk yarı 4-4-1-1 yapar sonra oyunu tutar rakibi yorar hatta bir de gol bulur (inşallah); ikinci yarı hakan ile direncine göre mustafayı veya turgayı alır oyundan 4-2-3-1e dönerim. 2. 3. golden(inşallah) sonra da 70' gibi alırım diri bir adam orta alana (jonathan veya hakan) cenkin yerine. 4-3-1-2 gibi bir formasyana yatarım.

tamam hüseyin hoca bir şey istemiyorum valla. sen bize maçı kazandır yeter. hatta nasıl oynatırsan oynat maçı kazandır. ama kenan sayılmaz o hiç olmasın nolur?

Serkan

brigand

aynen bende de tık yok. bir maç hakkında ilk kez böyle hissetmiyorum belki. ama ilk kez bu kadar erken... >:(