İsa Turan Yeniden Sportif Direktör

Başlatan kaptan 55, 30 September 2010, 08:46:58

« önceki - sonraki »

kaptan 55

30 September 2010, 08:46:58 Son düzenlenme: 06 October 2010, 11:53:29 samsuni
isa turan istifa etmiş.

babasamsunlu

Öncelikle hayırlsı olur inşallah takım için...

bu da demek oluyor ki Cenk kadro dışı kalacak....İnşallah haklı çıkar yönetim sezon sonunda şampiyon oluruz..

seydo55

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 30 September 2010, 08:46:58
isa turan istifa etmiş.
güne çok güzel bi haberle başladık yani ;D ;D

AntZ

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 30 September 2010, 08:46:58
isa turan istifa etmiş.

Söylentiler doğruymuş demekki, hocayı göndertip yerine geçemeyince istifa etmiş. Birilerinin yok yere ortalığı karıştırmak istediğini söyleyenlere de kapak olsun..! Hatta açık konuşayım, onlar gibi "birilerini" zan altında bırakmayayım, Suat Çakır al sana kapak olsun, ya kulüpte dönen dolaplardan haberin yok ya da çamur atıyorsun.

Burak

ben bir arkadaşa söylemiştim daum - aykut kocaman durumunu yaşıyoruz sanırım diye. cenk kadro dışı kalmasa da arkasındaki desteği yitirdiği zaman papazlık yapamayacaktır sanırım

fatih55ankara

isa turan gitsin lüleburgazı çalıştırsın.

mehmet yılmaz

Bence İsa Turan, geçen sezon da dahil hocanın futbolcularla arasında kalan, ortayı bulan, bir nevi katalizör görevi görüyor ve pek çok sorunu başlamadan bitiriyordu. Bu sezon ise hocanın kendini dışlamasıyla birlikte sorunlar iyice ayyuka çıktı, çünkü kendisini çekti geriye. (-ki neden kulübede yok? diye soruluyordu, hoca ismini yazdırmıyormuş esameye ve Samsun'da bırakıp, kadroda olmayan oyuncularla antrenman yaptırıyormuş.)

Cenk, İsa Turan'a güvenip de papazlık yapmaz! Cenk papazlık falan yapmıyor zaten. Anlamıyor musunuz arkadaşlar, taşkafalı bir adamın başta kendisi olmak üzere futbolculara yaklaşımından rahatsız Cenk. Tamam, İsa Turan gitsin Lüleburgaz'ı çALıştırsın da Hüseyin Kalpar da Samsunspor'u çalıştırsın, öyle mi?

Turan'ın isitfası hiçbir sorunu çözmez, bilakis daha da artırır. Gitmesi gerek kişi sorunun kaynağı olan kişidir.

pitbul055

Kalparda gidecek ama iş işten geçmiş olacak.Olan yine taraftara olacak.Arkadaş hiçmi yüzümüz gülmeyecek bizim.Hersene aynı sorunlarla boğuşup duruyoruz

Burak

peki Mehmet abi sence İsa Turan samsunspor'u çalıştırmak istemiyor muydu? Peki neden hep isimli futbolcular da aynı  sorunu yaşıyoruz. Hep mi hocalar suçlu Serkan Aykut'ta , Celil'de kadro dışı kaldı bu takımda hem de birer kere de değil (biz onları çok seviyoruz orası ayrı) . Cenk gönderildiğinde ben ufaktım ama formayı yere attığı için gönderildiği söylendi sürekli mesela ben bu takımda oynamam gibi birşey söylemiş sanırım ya da aklımda kalan o. Hüseyin Hoca haksızdır diyelim tamam kabul ama sen Samsunsporlu Cenk'sen ve söylenilenlere göre istemez bir halde o penaltıyı kullanıyorsan bunun açıklaması ne olursa olsun beni tatmin etmez. Yazık değil mi kaç araba insan gitti oraya . Hafta da bir gün tatili olan insanlar 6 - 7  saat yol gidip bütün pazar gününü bu iş için ayırdılar onlara destek vermek için. İnsanların kendi kişisel çekişmelerinin ( iki taraf için de geçerli ) cezasını bize samsunspor taraftarına çektirmeye ne hakları var.

Belki haklısınız biz azınlık olarak yanılıyorda olabiliriz. Belki Hüseyin Hoca gerçekten suçludur .Belki de tüm suç onundur. Ama siz saygıdeğer abilerimiz olarak içeriden bilgi alabilen insanlarsınız. Bildiklerinizi açıklamıyorsunuz ama yorumlarınızı bildiklerinize göre yapıyorsunuz.Tamam bazı şeyleri açıklamanız yakışık almayabilir belki gazetecilerin tabiriyle off record konuşmalar olabilir ama en azından bizim çok yanlış düşündüğümüzü olayın iç yüzünün böyle olmadığını uluorta değilde özeldende paylaşabilirsiniz. Bizde desek ya abilerimiz kardeşlerimiz biz yanlış düşünüyormuşuz özür dileriz siz haklıymışsınız deriz . En azından ben kendi adıma haksızsam şimdiden bütün siteden özür dilerim.

YaşarDoğu

Samsunsporumuza hayırlı olsun...

Sene başında takımın başına geçmek istedi , yardımcı antrenörlük görevi verildi ama asıl hedefi takımın başına geçmekti.Demekki takımın başına geçme ümidini tamamen yitirmişki istifa etmiş.

Emekleri için teşekkürler...

Unutmadan geçen sezonun hesabını vermeden gitti , unutmuş değilim.

Hüseyin Hoca her hafta farklı kadro ve olmayan taktik anlayışı ile devam ederse çok değil, onunda gitme zamanı yakındır...

fatih55ankara

adana maçında 3 puan alınmazsa kalpar gider.futbolcular gerçekten hocayı istemiyorsa adana maçında 3 puan beklemeyelim.bu durum kalpar durduğu sürece samsunspor a zarar verecektir.teknik heyet komple gitsin.cenk ve takımla uymlu olabilecek bir hoca gelsin.

Ollivanders

İsa Turanın istifa etmesine cok sevindim. Simdi ben sunu soruyorum. Hersey isa turanın istifa etmesi ile duzelecek mi ? Takımdaki kuskunluk ortamı son mu bulacak? Takımlar canla basla mı oynayacak veya futbolun guzelliklerini ortaya mı koyacaklar? 5 mactır bir kere bile goremedigimiz guzellikleri anında adanaspor macında mı gorecegiz ?

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 30 September 2010, 09:54:54
Bence İsa Turan, geçen sezon da dahil hocanın futbolcularla arasında kalan, ortayı bulan, bir nevi katalizör görevi görüyor ve pek çok sorunu başlamadan bitiriyordu. Bu sezon ise hocanın kendini dışlamasıyla birlikte sorunlar iyice ayyuka çıktı, çünkü kendisini çekti geriye. (-ki neden kulübede yok? diye soruluyordu, hoca ismini yazdırmıyormuş esameye ve Samsun'da bırakıp, kadroda olmayan oyuncularla antrenman yaptırıyormuş.)

Cenk, İsa Turan'a güvenip de papazlık yapmaz! Cenk papazlık falan yapmıyor zaten. Anlamıyor musunuz arkadaşlar, taşkafalı bir adamın başta kendisi olmak üzere futbolculara yaklaşımından rahatsız Cenk. Tamam, İsa Turan gitsin Lüleburgaz'ı çALıştırsın da Hüseyin Kalpar da Samsunspor'u çalıştırsın, öyle mi?

Turan'ın isitfası hiçbir sorunu çözmez, bilakis daha da artırır. Gitmesi gerek kişi sorunun kaynağı olan kişidir.

katılmıyorum

YaşarDoğu

@serpico

Düzelip düzelmediği Adana maçında koyulan mücadele ile görülecektir kardeşim.

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 30 September 2010, 10:38:16
Samsunsporumuza hayırlı olsun...

Hüseyin Hoca her hafta farklı kadro ve olmayan taktik anlayışı ile devam ederse çok değil, onunda gitme zamanı yakındır...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 30 September 2010, 11:12:55
katılmıyorum

Ben seni denemek için yazdıydım zaten  :P
forza kalpar, forza celebi...
Neyine katılmıyorsun, bir ara onu da yazarsan bir sonuca varabiliriz belki...
Çok yoğunum ayağı yapma bize...  >:( >:( :-*

@burak

söz konusu olan sadece cenk'in değil neredeyse bütün takımın hoca ile sorunlu olmasıdır. bildiğimiz herşeyi buraya yazamamaız normal çünkü gazeteci sıfatıyla konuşmuyoruz nadiren yaptığımız konuşlmalarda ama toplamdan çıkan sonuca göre yorum yapıyoruz. İsa turan, samsunspor'a teknik direktör olamk istemiş midir? İstemiştir tabii. Kalpar'ın heba ettiği bir takıma kim teknik direktör olmak istemez ki?