İsa Turan Yeniden Sportif Direktör

Başlatan kaptan 55, 30 September 2010, 08:46:58

« önceki - sonraki »

maviay55

Alıntı
Turan istifanın eşiğinde

Yardımcı Antrenör İsa Turan ile Samsunspor'un yolları ayrılıyor mu?
Özellikle son haftalarda takımın deplasman maçlarına gitmez olan Turan'ın dün akşam ki antrenmanda da olmayışı kafaları iyiden iyi karıştırdı. Tüm oyuncu kadrosuyla olduğu gibi kendi ekibiyle de büyük sorunlar yaşadığı bilinen Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile aralarında görüş farklılığı oluştuğu öğrenilen Antrenör Turan, bugün Kulüp Başkanı Erkut Tutu ile özel bir görüşme yapacak. Bugünkü toplantının sonunda Turan'ın Samsunspor'daki konumu belli olacak.

yardımcı antrenörsün deplasmanlara gitmiyorsun..oh ne alaa memleket  >:( >:(

kabacevizli55

brigand

bütün teknik kadroyu göndersinler isada dahil. zarar veriyorlar kesip atmak lazım...

maviay55

Alıntı yapılan: brigand55 - 30 September 2010, 17:11:52
bütün teknik kadroyu göndersinler isada dahil. zarar veriyorlar kesip atmak lazım...
aynen katılıyorum..isayı gönderdiysen bahattini de gönder kalparı da onlar ekip olarak gelmiyo mu ekip olarak gitsinler!  >:( >:(

s_uzunkaya

30 September 2010, 17:26:21 #34 Son düzenlenme: 30 September 2010, 17:27:53 slazenger
Alıntı yapılan: salihcakir - 30 September 2010, 14:10:36
hüseyin hoca başlığında da yazdım zaten ama bir kaç cümle ile daha konuya sizin gibi bakmadığımı anlatmak isterim. slazenger sen müdürünü sevmiyorsun ve işini yapıyorsun; doğrudur. bir çoğumuz hayatımızı böyle devam ettiriyoruz. şirketiniz veya departmanınız ne kadar başarılı bu konuda. yani bizden neden dünya çapında şirketler çıkmıyor veya yapılan bir ankete göre neden Türk şirketlerinde çalışanların 50%'sinden fazlası iş değiştirmek istiyor. (lütfen tabiki maaş yetersizliği demeyin; zira aynı araştırmada maaşın etkisi üçüncü sırada idi) Bizde neden bir şirketi sahiplenmiyor. Tamam herkes işini yine yapıyor. Kalede Ahmet yine kalenin ortasında duruyor, orta alanda murat aldığı topu yanındakine vermeye çalışıyor falan. makine gibi yani. herkes görevini yapmaya çalışıyor. Ama işte başarı için bu yeterli değil. Neden yıllardır grup çalışmasına yatkınlık diye bir tabir çıktı İnsan Kaynakları literatüründe. Çünkü bireysel operasyonları yapmak bir şey değil, önemli olan artık ortaya bir sinerji çıkartabiliyor musun, herkes birbiri için savaşıyor, golü beraber atıyor mu kalesini beraberce savunuyor mu takımlar. Takımdaşlığı, mevcut enerjileri sinerjiye dönüştüren kişi her zaman o ekibin liderleridir. Oyuncularını motive edemiyorsan, bir hedef uğruna beraber hareket ettiremiyorsan, bırak bunları sevdiğini hissettiremiyorsan sen sıradan bir iş yapmış olursun. Başarılı olamazsın.

Hiç düşündünüz mü neden Mourinho bir çok hocanın başarılı olamadığı kulüplerde başarılı oldu. O giderken omzunda ağlayan materazziler bıraktı gerisinde çünkü.

ozaman yapacak tekbir şey var, hüseyini gönderip morinho yu getiriyoruz antrönörlüğe  :)...

benim yukardaki mesajlarımda söylemek istediğim tekbir şey vardı, "herkezin şeyine göre hoca olmaz ve eğer olmazsada şeyine uydurmaya çalışmak olmaz"..... hüseyinin avukatlığını yapma niyetiyle yazmadım o mesajı. sadece tek birşeye vurgu yapmak istedim, otoritenin olmadığı veya çift başlılığın olduğu bir yerde kaos sıkıntı kaçınılmaz olur. sen antrönörün için oynamıyosunki sonuçta futbolu. sahip olman gereken sinerjiyi sen koskoca statda onbilerce taraftarın önünde bulamıyorsan, 10 binlerce taraftarın önünde motive olamıyorsan o futbolcu kaşarlanmış demektir. yapılan aslında hüseyine yapılan bir eylem değil biz samsunspor taraftarına yapılan bir hakarettir(kasıt varsa tabii).

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 30 September 2010, 14:03:03
Benim anlayamadığım bu alınan topçular,eğer içlerinde dediğiniz gibi şerrrrefsizler varsa;
tebrik ettiğiniz yönetim tarafından binbir uğraş verilerek,
paralarını ödeyebilmek için kapı kapı dilenilerek takıma kazandırılmış topçular değil mi ??
Yani bu topçuları biz almadık öyle değil mi ??

ben takımda şerefsizler var da demek istemedim mesajımda.kişisel çıkarları için veyahut kendi zevkine uygun bir hoca ve ortam için maçları sabote eden varsa eğer onlar şerefsizdir demek istemiştim. eğer o şekilde direk itham ediyormuş gibi anlaşılmışsam çok çok özür dilerim. sizlerden ve futbolcularımızdan...

nilsah

merhabalar bazı düzeltmeler yapma ihtiyacı duydum.bu bilgiler ışıgında kişilerin özlük haklarına dikkat edersek sevinirim

1-tff talimatnamesine göre yedek kulubesinde 3 hoca 1 yönetici bulunması gerekir.
2-tff talimatnamesine göre hocalık lisansı olan 1 kişi yönetici vasfı ile yedek kulubesinde bulunur ise.1 yıl ila 3 yıl arası hak mahrubiyeti cezası alır.isa hoca hak mahrubiyeti almıştır.bundan dolayı 1.madde ye görede oturamaz.

Lusage

Her ne olmuşsa olmuş. İsa Turan'ı istifa edebilme erdemine sahip olduğu için kutluyorum.

Aynı erdemi Hüseyin Kalpar dan da bekliyoruz...

Ollivanders

Alıntı yapılan: 35ama55 - 01 October 2010, 13:45:35
İsa Turan başkanın isteği ile istifasını geri almış, sportif direktörlük görevine geri dönecekmiş.

ne anladık bu işten.

berusa55

Komediye bak Dallası geçtik  :(

YaşarDoğu

Gülüyorum efendiler , birbiri ile anlaşamayan adamlar nasıl olurda şimdi anlaşacaklar? >:(

Ayberk

Abi ne tazminatı ya sanki Mourinho!

34_55

arkadaşlar sizi bilmem ama ben isa hocaya sonuna kadar güveniyorum vede daima arkasındayım ayrıcada 56 yaşında bir adam bizi çalıştıracağına futbolcuların sevdiği biri olan isa turan çalıştırsa dahada mutlu olurdum....

SerhaT55

İSA HOCA NE DERSE O
01 Ekim 2010 / 14:17
İsa Turan, görüşmede olup biteni başkan ile paylaştı. Başkanın ise Turan'a, "Seni kaybetmeyi istemiyoruz. Sen bizim ve Samsunspor için çok değerlisin. Geçen yıl olduğu gibi tam yetkili olarak sportif direktörlük görevine devam et" dediği öğrenildi

YÖNETİM 'TURAN' DEDİ
Samsunspor'da Başkan Erkut Tutu ve Yardımcı Antrenör İsa Turan, dün başbaşa özel bir görüşme yaptı. Kalpar ile yaşadığı bir takım sorunlar nedeniyle takımdan ayrılma aşamasına gelen Turan ve Tutu tesislerde yaklaşık iki saate varan bir toplantı yaptı. Yaşanan sıkıntılar nedeniyle takıma faydalı olamayacağını Başkan Tutu'ya anlattığı ifade edilen Turan, istemeyerekte olsa takımdan ayrılmak istediğini Başkan Tutu'ya açıkladı.

TUTU TAM YETKİ VERDİ
Turan'ı ayrılma kararından vazgeçirmek isteyen Tutu, "Sen bu kulübün mihenk taşlarındansın. Biz bu yola seninle birlikte çıktık ve güzel bir altyapı oluşturduk. Geçen sezon olduğu gibi yine sportif direktör olarak görevine devam et. Sana ihtiyacımız var" dediği öğrenildi. Başkan Tutu'nun bu ricası karşısında sessiz kaldığı öne sürülen İsa Turan'ın yeniden sportif direktörlük görevini düşüneceği ve kararını vereceği belirtildi

AntZ

Tam yetkili sportif direktör t.direktör gönderme, yeni t.direktör getirme yetkisine sahiptir. Tam yetki ile getirildiyse Kalpar gider. Yönetim Kalpar'ı İsa Turan istediği için göndermezse bunun adı tam yetki olmaz.

mehmet yılmaz

Yönetim yine şaşkınlık alametlerine başladı...
Sorun belli iken iyice karmaşık hale getirdiler işi.
:( :( :(