Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Atakumlu

Akan abi ameliyattan cıkmıs simdi onu almaya gidiyorum...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: AtAKuMLu55 - 28 September 2010, 19:02:32

süleyman yanındaymış, görüştüm şimdi. geçmiş olsun bu sefer gerçekten de... :)

cembaba

Alıntı yapılan: Erdinc - 28 September 2010, 00:56:39
bizim maçı veriyor...Ahmet şahin gerçekten çok büyük hata yapmış frikikte

evet yapmış da bizim atmamız lazım...

berusa55

Alıntı yapılan: AtAKuMLu55 - 28 September 2010, 19:02:32

Hadi bakalım geçmiş olsun selamlarımızı ilet... >l<

Burak

demin ortalık biraz karışmış çöpe gitmiş hepsi anca okudum konu kapandığı için yazmıyorum birşey.

brigand

YaşarDoğu

Ya bu çocukların 3 lü çektirmesi ne moda olmuş , her hikayede bir 3lü , cılkı çıktı.

kuzeycity

arkadaşlar bizim maç hikayesini veriyor trt şuan

Dartagnan

kaptan 55

Alıntı yapılan: Dartagnan - 30 September 2010, 00:31:24
bıze bır ınsua lazım !!!!!

bu adamı forvet diye almadılar mı?yoksa benmi yanlış biliyorum.

dün resmen oyun kurucu gibi oynadı,yeri geldi onsekizinden top çıkardı.ertuğrul sağlam süper ligde,ilerleyen haftalarda bu oyuncuyu göbekde kullanacaktır.

Ollivanders

Abi forvet alınan leo nunez . İnsua nın pesinden zamanında gese kosmus alamamıstı. Tipik 10 numara oyuncusu. Ama bir adam bu kadar mı sorumluluk alır , bu kadar mı yaratıcı olur? İzlerken o kadar zevk aldım ki yaptıgı her hareketten. Samsunspor a monte ettim ve olacakları dusundum. Gerci huseyin kalpar insua yı da begenmezdi oynatmazdı.

kaptan 55

ALLAH'tan herkezin dediği gibi çok zengin bir hücum hattımız var.var ki 5 haftada 1 golümüz var.düşünüyorum da ya fakir bir hücum hattımız olsaydı?

fatih55ankara

oktay ve beğenilmeyen turgut un değeri şimdi anlaşılır herhalde.

Ollivanders

Alıntı yapılan: fatih55ankara - 30 September 2010, 12:12:26
oktay ve beğenilmeyen turgut un değeri şimdi anlaşılır herhalde.

onlarla da gorduk bu takımı degerlerini anlamaya gerek oldugunu dusunmuyorum. Ben ertugrul saglam gibi oyunu okuyan bir hocanın degerini anlıyorum.

berusa55

AlıntıSimon Zenke firarda
30 Eylül 2010 / 14:10

Samsunspor'da Zenke krizi. İzinsiz olarak dün akşamki çalışmaya katılmayan Simon Zenke'nin İstanbul'da olduğu öne sürüldü. Ancak bazı iddialara göre ise Nijeryalı oyuncu o saatte Samsun'daydı
Samsunspor'da sular bir türlü durulmuyor. Sezon başından itibaren başarılı performansı ile dikkat çeken Nijeryalı oyuncu Simon Zenke, dün akşam yapılan izinsiz olarak çalışmaya katılmadı. Yönetimden Simon'un İstanbul'da olduğu için antrenmana katılmadığı yönünde açıklama gelirken şok bir iddiaya göre ise Nijeryalı oyuncunun dün idman saatinde Samsun'da olduğu öne sürüldü.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=46821

:( :(