kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

Baskent_Samsunspor

arkadaş direksiyon sende olsa ne yazar benzini başkası koyduktan sonra çevir babam çevir

Kürsat Berrak

EL MATKABIYLA DUVAR DELMEYE ÇALIŞAN YÖNETİMDEN NE BEKLİYORUZ???

salihcakir

Türk futbolcusunun %90'nundan fazlası duygusal bir yapıya sahip. aa ben profosyonelim, hocanın ne dediği, yönetimin bana nasıl yaklaştığı hiç önemli değil; ben çıkar takır takır topu oynarım diyen topçu bizden çıkmaz. Heleki bank asya liginde başarı, oyuncuların amiyane tabirle gaza gelmişliği ile doğrudan alakalı. Eğitim seviyesi de düşük bir çoğunun. Sorunlarını konuşarak anlatarak çözüme kavuşturma yetisine sahip değiller. Fakat, sevgi ile şevkat ile yaklaştığın zaman, onların dilinden onları motive ettiğin zaman, kendisine değer verdiğini hissettirdiği zaman da varını yoğunu da ortaya koyan bir futbolcu profilidir. Gelin görün ki bizim hoca bütün oyuncular ile kopuk, oyuncuları bırak yanındaki adamlar ile bozuk. Biz de böyle bir ortamda istikrar istiyoruz.

iş bilmezliğin bu kadarı!

mehmet yılmaz

Kendi düşen ağlamaz, eğer yönetim Kalpar'a güveniyorsa bu zamana kadar bin türlü emekle toparladıklarını zayi edecek demektir. Ondan sonra da seyreyle gümbürtüyü  :( :(

Kaya

Alıntı yapılan: samsuni - 29 September 2010, 16:38:46
Kendi düşen ağlamaz, eğer yönetim Kalpar'a güveniyorsa bu zamana kadar bin türlü emekle toparladıklarını zayi edecek demektir.

kaptan 55

o kadar para kendi ceblerinden çıkmadığı için bu vurdumduymazlıkları..

fatif öztürk veya galip öztürk klübe bir antep bileti göndersinde bakayım hangi babayiğit yönetici hala hocanın arkasında durabiliyo.

Ollivanders

Deplasman tribunlerinden bir taraftarı boylece uzaklastırmıs oldular. Tesekkur ederim herseyi bilen yonetim. Benim deplasmanda kanser olmaya ayıracak vaktim yok.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Serpico55 - 29 September 2010, 16:43:54
Deplasman tribunlerinden bir taraftarı boylece uzaklastırmıs oldular. Tesekkur ederim herseyi bilen yonetim. Benim deplasmanda kanser olmaya ayıracak vaktim yok.
Aynen al bendende o kadar. Gittiğim deplesman maçlarındaki malubiyet etkisinden uzun süre kurtulamıyorum...

SAMSUNLU ORUMA 55

Yönetim taraftarı dikkate almadı 29 Eylül 2010
Samsunspor yönetim kurulu, taraftarların 'Kalpar istifa etmeli' açıklamalarını dikkate almayarak Hüseyin Kalpar'a destek verdi

Samsunspor yönetim kurulu, taraftarların 'Teknik Direktör Hüseyin Kalpar istifa etmeli' açıklamalarına kulaklarını tıkamış durumda. Sezon başından bu yana geçen 5 haftalık periyotta takımlarını hem oyun hemde sonuç olarak beğenmeyen taraftarlar, Kalpar'ın istifa etmesi yönünde karar birliğine varmış ve önceki gün yaptıkları yazılı basın açıklamalarıyla da bu düşüncelerini dile getirmişlerdi. Ancak Samsunspor Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın görevine son vermeyi düşünmediğini belirtmesinden sonra ortam sessizliğe büründü.
                                                   denge gazetesi

Ollivanders

SAMSUNLU ORUMA 55

bence yönetim doğru kararı verdi bundan sonra takımımıza ve hocamıza güvenmekten başka çaremiz yok.......

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 29 September 2010, 17:58:28
Onceki sayfalarda haber mevcut.
nası sinirli  ;D bosver kardesım ya napalım herşeyde bir hayır vardır

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 29 September 2010, 18:09:19
bence yönetim doğru kararı verdi bundan sonra takımımıza ve hocamıza güvenmekten başka çaremiz yok.......

bence bundan sonra kendi bindiği dalı kesen yönetime de güvenmemekten başka çare yok! ta ki hatadan dönene kadar...
Birileri istedi diye ne Kalpar değişir ne de gerçekler...

Ayberk

Aman bırakın abi, bu dakikadan sonra getirseler getirseler Erdoğan Arıca'yı getirirler! >:(

Tufan

sıradan Bolu maçıymış  >:( >:( sizin yüzünüzden şanlı Samsunspor sıradan 1.lig takımı haline geldi >:(
olan yine biz taraftara olacak !