kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

KareAs55

ama mersin maçını kaybedersek  :(

2009/2010 sezonu 5 maçda 5 puan

2010/2011 sezonu 5 maçda 5 puan 

bu kadar transferi biz boşunamı yapdık  :o

mahmut55

kalpar hala neyi bekliyorsun..erdemli ol istifa et uzaaaaaaa

futbolcular sana cephe aldi kaybol diye...

babasamsunlu

:):) daha gol yememiş Mersin takımına 2 gol birden atmayı hayal edebilmek bile güzel bir duygu bence :):)

İşini yapma konusunda sana sonuna kadar katılıyorum Burak kardeşim...Cenke sövdüğüm kadar kimseye sövmedim.Neden hocayı haklı çıkarıyorsun kaçırarak...Bütün topçular ne olursa olsun işlerini yapmak zorundalar..Bu sene bu takıma harcanan emek son zamanlarda hiç yoktu..

Ama kalparı hiç suçsuz görmek bence çok yalnış..Futbol biraz hava işidir..Eğer havayı yakalayamazsan bi halt edemezsin..Bizde denizliden eksik olan tek şey sevgi..Takımda sevgisizlik diz boyu..Bunun nedenleri hiç birimiz bilemeyiz.Çünkü içlerinde değiliz.Bu işi çözecek tek şey direyetli bir yönetim kuruludur..Gerisi fasa fiso..

Kalparında Cenkinde canı cehenneme kendilerini Samsunsporumdan üstün görüp kaprisleri uğruna bu takımın geleceği ile oynuyorlarsa eğer...

brigand

10.dk daki penaltımı kurtaracaktı bizi. ya gram oynamıyoruz ben kandırmam daha bitti. kalpar olayı bitmiştir bence . ya çalışılmış bir atağımız yokya bir atağımız. agbetuya korner kullandırıyor adam şaka gibi ya. abdulaziz kenarda jonathan , anıl memleketlerinde oyuna aldığın çocuklara bak sonra suçun birazı hocanın he. ben kandırmıyorum kendimi bu hoca bitik, bitmiş bu çıkarmak lazım elden.

Lusage

Hocayı gönderince her maçtan puan alınacağının ya da Süper Lige çıkamayacağımızın garantisi yok.

Ama hocayı göndermezsek onun yaptığı takımdan taktikten hiç bir şey olmayacağının garantisi var.

Kaç aydır oluşturamadığı 11. Eline yüzüne bulaştırdığı oyuncu değişiklikleri. Kullanamadığı Anıl ve Jonathan. Oynatamadığı futbol.

Henüz erken deniyor. 10. Haftada atı alan üsküdarı geçmiş olacak..

Karşıyaka kadar olamıyoruz... Koyun kapının önüne işte.. Olmuyor Olmayacak...

SAMSUNLU ORUMA 55

bazı abilerimiz kalpar hocamıza isyan ediyordu cenk'i niye oynatmıyor diye bolu maçında gördük cenk artık bitmiş Samsunspora hiçbir faydası dokunmaz  o eski cenk değil bunu bilin artık..............

asoydass

acaba a2 ile çıksak 1-2 maça topçular biz napıoz bu kulüp büyük bi kulüp kendimize gelelim derler mi diye düşündürüo beni a2 maçları..

brigand

hadi cenk bitmiş diyelim. o zaman bütün topçular bitmiş yaa. bi hoca sağlam. biz çekilelim en iyisi ligden.

Burak

ben hoca suçsuz demiyorum tek suçlu hoca değil diyorum

SAMSUNLU ORUMA 55

abicim cenki savunmayın allah aşkına kaç hafta oldu ne yaptı cenk ne yaptı bu futbolcular tamam hocanın hatası yok mu var ama hatanın en büyüğü futbolcularda başka kişi aramayın sakın...............

lucarelli

Kalpar hocanın gönderilmesine karşıydım. Ona içerideki bolu ve adana maçlarında oynatacağı oyuna göre devam ya da tamam kararı alınmalı diye düşünüyordum. Bolu maçını izledikten sonra ise hazır Ankara maçı için ara varken yeni hocanın görevden alınmasının en iyi hamle olacağını düşünüyorum.

Maçın ilk yarısında fena olmayan ama gol yollarında etkisiz bir Samsunspor vardı. Agbetu çok çalıştı ama son pas ve vuruşlarda etkisizdi. ilk yarı 1-0 geride idik ama ikinci yarı için bir umut vardı içimde.

İkinci yarı ise sanki el freni çekilmiş bir takım vardı sahada. Kalparın yaptığı her değişiklik takımı fişeklemek yerine durdurucu nitelikte idi. Oyun okuma ve ıyuncu değişiklikleri çok başarısızdı. Kalparın takımın başında durduğu her dakika bizi hedeften daha da uzaklaştıracak gibi geliyor bana.

brigand

cenki savunduğum falan yok. suç futbolcularda da madem bunların hepsimi kafasına göre takılıyor. ben arıyorum valla başka suçlu. baş suçlu hüseyin kalpardır. futbolcularında yeni çalışma programlarıyla birlikte toparlanacağını iddaa ediyorum. çok çok yetenekli oyuncularımız yok belki ama bu takımın kadrosu bank asyanın neredeyse en iyi kadrosuya. spiker soruyor hocam ligin en etkili hücum gücüne sahipsiniz ama tek gol var geri kalan haftalarda. hocayı göndermedik diyelim. devam ettik diyelim. şuan ki görüntüyü bu hoca düzeltebilirmi ya ? neyse ben daha fazla konuşmak istemiyorum bu hoca hakkında. sadece bekliyorum hayırlı haberleri..

doðan

Ben artık futboldan kesinlikle anlamadığımı fark ettim Bolun  maçında ; artık kafam almıyo, bişeyler var yolunda gitmeyen , birileri istemiyor , birileri istenmiyor , siz biz gibi insanlarda anlayamadığımız anlam veremediğmiz duruma baka kalıyoruz,
BU TAKIMDAN BİRİ GİDER ....Samsunsporu satan yada sabote eden her kimse uzasın gitsin bu her kim olursa ...yada asabiye bağlamışken ... neysee >:( >:( >:( >:( >:(

34_55

arkadaşlar bu cenk değilmiydi daha 4 ay önce kasımpaşada 6 gol atan hemde süper ligde bu cenk değilmiydi  bankasyada  antalyasporu, manisasporu attığı gollerle lige çıkaran o zaman bu adam 23 yaşındamıydı çok değil daha 3 yıl oldu bu takımlar lige çıkalı demekki burada samsunsporda bir sistem sorunu var daha doğrusu sistem yok sen cenke kanat adamlarınla   sağlı sollu bir top taşıt bak cenk nasıl gollerini atıyor kalpar 56 yaşında sürekli resimlerde gazetelerde bol bol torununu seviyor az torununu sevdiği kadar futbolcularını sevse takım lige çıkar yani sen bu işi yapamıyorsun kalpar o nun için git evinde torununa bak ayda 20 milyarı almak için kalma buralarda....

Ollivanders

Huseyin kalpar suclu deglilse kim sucludur? Sezon basında yonetim hoca degiştirmemiş , istedikleri transferleri birer birer gerceklestirniştir. Artık iş teknk heyete kalmıstır. Bu takım top oynayamıyorsa kusuruma bakmayın ama huseyin kalparı suclarım. Bu ulkede bu işler boyle yuruyor. Futbolcu ile dengeni iyi saglayamazsan disiplin ayagına cok sıkarsan , sacma sapan taktikler yapıp yanlıs oyuncuları sahaya surersen futbolcular top oynamaz. Cunku hocaya olan guvenlerini kaybederler ki kaybettiler. Ne olacak simdi guveni kaybolan butun futbolcuları yollamak mı cozum  yoksa huseyin kalparı yollayıp kariyerli bir hoca getirip 15 gunde hava yakalamak mı ? Bence 2. secenek.