kalpar bizi süper lige çıkarabilir mi?

Başlatan Sioux, 19 September 2010, 23:59:41

« önceki - sonraki »

34_55

arkadaşlar bence kalpar şu ana kadar gitmesi lazımdı yozgattan hemen ankaraya evine dönmesi lazımdı ama nerede bizde öyle bir başkan erkut başkan bence yine hocanın ağzına uyupta önce 2.3 futbolcuyu kadro dışı bırakır sonra bir maç daha kaybederiz ondan sonra kalparı yollar sonrada süperlig trenide kaçar,yani ağla samsunum ağla...

veis

geçen senede bu sıkıntılar vardı ve takımın çogunlugu hocayı sevmiyordu.bu senede pek degişen bir şey yok gibi ve acilen kan degişikligi yapılması takıma faydalı olur.ama sonrasında kim alınır veya kimi torpille getirirler buda beni korkutmuyor degil.

lucarelli

Bugüne kadar Kalparın daha iyisi bulunamayacak ise kalmasını düşünüyordum, dünkü maçtan sonra gitmesinin hem bizim hem de Kalpar için daha iyi olacağını düşünüyorum. Oyuna müdahale sıfır. Hiç bir şekilde oyuna sonradan giren oyuncular değil skoru değiştirmek, oyunu bile hareketlendiremiyor. Seçimler çok yanlış. Hatta bu Ankaraspor maçı arası bizim için çok iyi bir fırsat.

kale5501

bu adamdan hoca olmaz maçı emremi çevirecek anlamadım yok böyle bişey bence biran önce gönderilip yerine iyi bir hoca alınmalı yoksa iş işten geçer anıl niye h
düşünmüyor anlamadım bu adamı kendi istemedimi hakan durumu ortada 50 dakika dan sonra yok bence anıl la başlamalı maça

AntZ

27 September 2010, 09:15:57 #244 Son düzenlenme: 27 September 2010, 19:53:29 Ant55
Kalpar'ın sorun olduğu ortada ama sorunun sadece Kalpar olup olmadığı konusundan şüphelerim var. Bu sene ya bende bir tuhaflık var ya takımda. Önceden orta sahayı geçip rakip kaleye 2 ye 2, 3 e 2 giderken gol mü geliyor diye heyecanlanırdım, bu sene kaleciyle karşı karşıya kalsak acaba %1 ihtimal de olsa gol olur mu diye düşünüyorum. Geçen sene hızlı ama son vuruşları berbat Turgut ve Savaş vardı, daha öncesinde de Volkan Çekiç, forvette, saç baş yoluyorduk. Kısaca bal yapmayan arı takımı. Turgut gitti, yerine Agbetu ve Zenke geldi... Onların son vuruşları hepsinden berbat çıktı. Nasıl seçip buluyoruz bu kadar hızlı, yetenekli ama gol vuruşu 0 adamları bilmiyorum. Üstüne bir de her gittiği takımı süper lige çıkaran Cenk'in bize gelince tutukluk yapacağı tuttu. Kalpar gitmeli ama gitse de bu sene çok çekeceğiz bu forvetlerden, daha çok saç baş yolacağız. Büyük bir heves ve heyecanla başladığım senede tribünüyle, hocasıyla, futbolcusuyla daha 5. haftadan hevesimi kursağımda bıraktılar. İnşallah çok geç olmadan köklü değişiklikler, zamanında müdeaheleler olur da yeniden umutlanırız.

serkancengiz

kalparın heyecanı bitmiş daha fazla takıma zarar vermeden gönderilmeli

berusa55

Yok! Olmuyor işte. Hocayla takım arasında futbolcular arasındaki kimya bozuk. Bir sevimsizlik, istememezlik, huzursuzluk var belli. Daha ısrar etmenin bir anlamı var mı? Yolun henüz başı sayılabilecekken olaya nokta koyup yeni bir kanla devam edilmeli...

Kodalak

selahattin55

bu adamla halı saha maçı bile kazanamayız.acilen gitsin.

celebi

mehmet yılmaz

Oynadığımız 4,5 maçta sadece 1 gol atabildik. Onu geçtim, şubat ayından beri evimizde maç kazanamıyoruz Kalpar ile... En son Hacettepe'yi 4-1 yenmiştik. Aylar oldu...

ali ihsan

Takım ilerisi için umut vermiyor.Kan değişimi yararlı olacaktır.Uzatmanın manası yok...

Ollivanders

Abi her alanda iyi hucum hattımızın oldugunu soyluyoruz . Ama Huseyin kalpar ın taktik anlayısının ne kadar kotu oldugunu unutuyoruz.

Abi Football manager oyunu var duymussunuzdur . Yemin ederim biz bile boyle kotu taktik kurmuyoruz oyunda ya. Bu iş deneme tahtasını da astı artık. Yaptıgı her degişiklik umutsuzlugun gostergesi. Bunu herkes biliyor artık futbolcularda , taraftarlarda. Boyle bir ortamda ne futbolcunun hocaya guveni kalır ne taraftarın. Bu ruhsuzluk bundan kaynaklanıyor. Sehirdeki iş adamlarıyla son kez bir gorusme yapıp kariyerli bir hocayı takımın basına getirmek bu takımın son sansı . Cunku bu takımın frenleri tutmuyor. Asagıya dogru yollanıyoruz. Rıza Çalımbay gibi bir teknik direktor gelse super olur. Evet farkındayım cok uctugumun ama bizim basarılı olmamızın yolu buradan geciyor biraz.

eLLis

Oylama tekrardan açılmalı daha farklı olacaktır.

5 maçta 1 gol böyle giderse 32 maçta 10 golü göremeyiz..

Ahmeti

birileri beni tokatlsın yaa uyanmak istiyorum gördüğüm bu kabustan şu oynadığımız takımlara bakın ne fazlası var bunların bizden. Bizde 11 e giremeyen oyuncularla adamlar şampiyonluğa oynuyorlar.yeter artık kalpar golleri bırak pozisyon bile bulamıyoruz.