Bank Asya 1. Lig 5. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Boluspor: 0-1

Başlatan berusa55, 19 September 2010, 19:15:40

« önceki - sonraki »

Ahmeti

dün akşam anlaşılan herkes isyandaydı siteye giremedin girseydim ağzıma ne geliyorsa sayacaktım sabah oldu sakinleştim biraz. artık kim gidecekse gitsin kim kalacaksada kalsın 5 haftada 1gol atabildik,yeter artık atılsın şu ölü toprağı üzerimizden. :(

kale5501

bence orhana haksızlık yapılıyor belki kapasitesi düşük olabilir ama her maç canla başla mücadele ediyor elinden geleni yapıyor kalparlada alakası yok onu kalpar getirmedi onun için oynasın

kale5501

Burak

erdinç ' e anlatımından dolayı teşekkürü bir borç biliriz. bazen sinirden profesyonelliğini kaybetmeye yaklaştı ama taviz vermedi :)  >l< >l<

55(tuncay)55

bu 14 günlük süreyi çok iyi degerlendirip t.d degişikligine gitmeliyiz bence takımın başına samsun çocugu getirmek lazım yani tanju çolak'ı ama büyük ihtimalle isa turan geçer takımın başına

Burak

Valla İsa Turan gelecekse hiç gelmesin hoca kalsın takımda. Bu arada bence yine de herşey hoca da bitmiyor Ertuğrul da bu takımda hocalık yaptı az daha küme düşüyorduk . sonra Kayseri de yaptıkları ortada. Kayseri'deyken Avrupanın gelecek vaadeden teknik direktörleri arasındaydı.Nitekim adamlar geleceği görmüş ki yıllar sonra bir anadolu takımı hem de ilk kez şampiyon oldu. Bence çok üst düzey olan hocalar hariç hocaların takıma etkisi yüzde 20 - 30 . Geçen 2 senede eskişehir in ligi çok iyi yerlerde bitirmesini sağlayan Rıza Hoca değilmiydi. Daha iyi kadroyla 6 haftada 2 puan ? Futbol çok ilginç bir oyun başarı için birçok değişik faktörün bir araya gelmesi lazım. Bu iş parayla olsa Buca çıkmazdı . Taraftarla olsa Hacettepe çıkmazdı .Hocayla olsa Mustafa Denizli Manisa'yla çıkardı.

Ben yine de öyle veya böyle play off ta yer alacağımızı düşünüyorum çünkü Kartal , D.bakır , Tavşanlı , Akhisar , Güngören , G.Antep Bld çok iyi takımlar değiller köklü ama bu sene iyi olmayan KSK , Altay ve hatta Adana takımlarının üzerinde bitireceğimizi düşünüyorum bu ligi bilmiyorum fazla mı iyimserim .  Ama hoca gönderilecekse de bu hafta olmalı yeni hocanın önünde 15 günlük bir süre olur...Ama mümkünse kariyerli olsun...

kaptan 55

cenk'in penaltıyı atmaması hocaya bir göndermedir.yoksa sen cenk'in gözlerini bağla yinede o topu köşeye bırakırdı.üç,beş haftada takım oturur diye beklerken takım her hafta daha da dağınık bir hal aldı.bunun sorumlusu belli,bu hocayla bu iş olmaz.bu ara çok iyi değerlendirilmeli ve en geç yarın hüseyin kalpar'a antep bileti alınmalı.

sadece55

Yozgat dönüşünde bir hikaye yaşadık ki çok bomba :)

Bir tane benzinliğe girdik merzifonda Selimle ben adamla muhabbet ediyoruz diyalogları yazıyorum...

Benzinci:Hoşgeldniz samsunsporlusunuz dimi

Selim: Evet

Benzinci:Yine yenildiniz ne zaman çıkacaksınız Lige?

Selim-Erdinç:Abi bu gidişle zor...

O sırada arabadan inen bir kaç kişi sigara yakınca adamın tepkisi aynen bu

Benzinci:Sigara içerseniz tabii yenilirsiniz,tabii Lige çıkamazsınız:)

Adam bizi futbolcu sandı dumur olduk resmen

Tufan

hani sizi topçu sandıda 105 kiloluk beni ne sandı hala merak içersindeyim :D :D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 27 September 2010, 10:43:31
hani sizi topçu sandıda 105 kiloluk beni ne sandı hala merak içersindeyim :D :D

seni de teknik direktör sanmıştır tufan..  :D
hoş, kalparın yerine sen olsan bu kadar puanı yine alırdık ya...  8)

55(tuncay)55

kalpar iyi hoca olabilir ama bu saatten sonra çok geç oldu artık kalpar gitmeli oyuncularda istemiyor adamı maçta inadına oynamadılar

kadifekaleli

Görüyorum ki herkesin bir bahanesi var hoca topçular saha falan filan yokk futbolcular hocayı istemiyomuş da ondan oynamıyormuş bunlar kendimizi kandırmadır. Biz iyi futbol oynamıyoruz organize olamıyoruz sorun bu futbolcuları hedefe inandırmak gerek bir hedef koymak ve bahanelere sığınmamak lazım gerisi hikayee

Tufan

Alıntı yapılan: samsuni - 27 September 2010, 10:51:36
seni de teknik direktör sanmıştır tufan..  :D
hoş, kalparın yerine sen olsan bu kadar puanı yine alırdık ya...  8)

abi ayıp ediyorsun ben azından kadro kurarken saçmalamazdım hocanın kurtarıcı diye oyuna aldıkları ortada  :(

sadece55

Birde biz furbolcuları Yozgata Transitle gönderen Samsunspor yönetimini kınıyorum :p

Şaka bir yana Şeçkin55 çok teşekkürler güzel yolculuktu...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 27 September 2010, 10:58:13
abi ayıp ediyorsun ben azından kadro kurarken saçmalamazdım hocanın kurtarıcı diye oyuna aldıkları ortada  :(

haklısın, biraz ağır kaçmış; kusura bakma ;)  :P