Bank Asya 1. Lig 5. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Boluspor: 0-1

Başlatan berusa55, 19 September 2010, 19:15:40

« önceki - sonraki »

berusa55

Vallahi de billahi de Cenk penaltıyı bilerek atmamış bu nedir ya!

eLLis

Harbiden böyle göstere göstere penaltımı atılır ya :( Kalparla birlikte İsa Turan ve Bahattin Güneşte gönderilmeli onca emeklerine yazık edecek yönetim bize yine hüsran

King Of The North

Hemen herkesin şahsi oynadığı, kendini halı sahada sandığı bir maç oldu, 2.yarı boşu boşuna oynandı sadece fark yemekten kurtulduk, adamlarda 30 un üstünde bir Burak Akdiş var bizimkileri dolandırıp durdu, bir lafım da orta hakeme, maçın büyük bölümünde tüm düdükleri neredeyse aleyhimize çaldı ama penaltı ve kırmızı kart olayı örtbas etmeye yetti, ancak yan hakemler de çok kötüydü. Velhasıl kelam biz play-of veya şampiyonluk kovalayacak bir futbol oynamadık, taraftar zaten bölünmüş.

TeRMeLee

Yediğimiz golde Ahmet topu seyretmiş .Bence çıkarabileceği bir toptu.

alperen

pitbul055

Ramazan sal dün akşam atillanın programında en büyük samsunsporlu benim kimse benim için atıp tutmasın diyordu.ulan ramazan senin gibi samsunsporlunun taa...........................

alcadras55

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: pitbul055 - 28 September 2010, 16:46:36
Ramazan sal dün akşam atillanın programında en büyük samsunsporlu benim kimse benim için atıp tutmasın diyordu.Dostum ramazan senin gibi samsunsporlunun taa...........................

Hayatımda bir futbolcuya Pazar günki kadar küfür etmedim. Şuana kadarda Bu ............ için siteye bir kelime bile yazmadım. Eğer sen o maçtan sonra hala Samsunsporluyum diyorsan, ben senin gibi Samsunsporlunun...
Maç sonunda gözünün içine baka baka aramızda bir iki metre mesafe vardı ağzıma geleni söyledim, durdu oda bana bişeyler söyleyecekti ama arkasından bolusporlu bir futbolcu itikledi ve gitti soyunma odasına.
............... Murat Yıldırım .................de hem giresunda hem boluda adama düşman gibi vuruyorsun?
................Samsunsporlular..................de giresundaki maçtan sonra deliler gibi oynayıp zıplıyon.
.................Samsunsporlular..................de bolu maçından sonra deliler gibi oynayıp zıplıyon.
Geçen sene giresun maçından sonra çok dua attim seni Samsun 19 Mayıs stadında görmek için allahtan maç Samsun'da oynanmadı. ama senin Samsun stadında görmeyi okadar sabırsızca bekliyorumki. İnşallah bu stadın çimlerine bir daha ayak basarsın bende senin ................................basarım. ******* haysiyetsiz köpek...
(Seni programına çıkarıp konuşturanında)............................

ata55

Bolu düşündüğümden kötü bir takımmış. kalpar olmasa, normal bir hoca olsa başımızda analatını belelrdik kolpa taraftarlarınında, fasarya takımlarınında.

Kaya

Zaten şu kötü takımların olduğu ligde bu kadroyla ilk 2 yapamazsak bu kesinlikle yönetim ve teknik kadronun suçudur..

Fecr_55

'Siradan' bir macmis zaten, 3 puanin önemi yokmus, ne diye dert ediyoruz ki kendimize..!!! Bunun icin mi otobüsler dolusu taraftar gitti Yozgat'a?
Bundan sonra oynayacagimiz her mac siradansa isimiz var demek..

Ollivanders

Sampiyonluk amacını koyan bir mac sıradansa , sıradan takımlarla oynanan maclara gitmek gereksiz. Tribunler bos kalsın da sıradan macları alsınlar bakalım.

Baskent_Samsunspor

bende çok küfür ettim ancak durup düşünmek lazım bu adama bizim işimize yaramaz deyip gönderen adamlarda en az onun kadar küfrü haketmiyormu adam 90 dk savunmada canavar gibi oynadı niye bu adamlar samsunspora düşman yapılıyor birileri bunu açıklamalı...

Ertuğrul Sağlam

Maçta Hakem gözlemcisinin yanında oturan arkadaşlarım, Gözlemcinin penaltıya penaltı değil. Ramazan .... Murat Yıldırıma dirsek atmasını ise Kırmızı kart olarak not etmiş.....

Dartagnan

30 September 2010, 00:24:52 #329 Son düzenlenme: 30 September 2010, 00:30:16 Dartagnan
Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 29 September 2010, 22:44:06
Maçta Hakem gözlemcisinin yanında oturan arkadaşlarım, Gözlemcinin penaltıya penaltı değil. Ramazan .... Murat Yıldırıma dirsek atmasını ise Kırmızı kart olarak not etmiş.....

o kadar net kırmızı karttı ki nasıl sarı verdı anlamadım ...Daha macın basıydı.ozetlerde gosterseydı de butun Türkiye gorseydi.Ondan sonra bu adam ben sızden daha cok SAMSUNSPORluyum dıyebılıyor.Onu o programa cıkaranı...... ben !!!!!