Bank Asya 1. Lig 5. Hafta SAMSUNSPOR'UMUZ - Boluspor: 0-1

Başlatan berusa55, 19 September 2010, 19:15:40

« önceki - sonraki »

emre

parasının hakkını vermeyen futbolcunun,oynayanın oynamayanın,teknik direktörünün,yönetiminin,biribirine giren taraftaranın Allah burnundan fitil fitil getirsin..

alperen_55

Kalparın bu işi götüremeyeceği geçen sezon adana maçın da göstermişti.Busezon zaten kalparla başlamak hatalı. Bu mağlubiyette kalparın gönderilmesiiçin bir fırsattır.Tesadüfen kazanılan Altay maçının dışında bir başarı yok.Mersin maçı 90 dk oynansa galip gelemezdik zaten. .... Kalpar gidecek...

Burak

mert'in dediği gibi kalpar gidecekse bilerek oynamayan futbolcuları da koyacaksın kapıya. Bu işi ingilizlerden daha iyi mi biliyoruz !!! bir hoca aynı takımın başında uzun yıllar kalıyor. Gerard Houllier , Arsene Wenger , Alex Ferguson , Sam Allerdyce , Martin O'neal ( yeni ayrıldı ) ve diğerleri . Türkiye'de hep bilet hocaya kesiliyor ne yönetimde suç var ne oynamayan futbolcuda !!!

emre

abi yemişim t.d'sini. hüseyin kalpar'ı günahım kadar sevmem ama yücel ildiz'le karabük çatır çatır top oynuyor.Hüseyin Kalpar gidince hersey düzelecek mi?biri değil hepsi *******.Altay maçında konuşmuştuk alın size cenk, aynı terane.

Herkes güllük gülistanlıkta bir tek bizim takımdamı sorun var?

furkan5534

Öncelikle her maçta siteye girememekten nefret ediyorum takımın yenilmesine mi sinirleniyim siteye giremediğime mi ? Çıldırıcam artık
Allah rızası için bi el atılsın artık.. Çok saçma bişi yani 1 değil 2 değil..

Maç'a gelince haberlerde futbolcular moralli bilmem neli.nerdee yaa nerdeee.4-5 maçta 1 gol atılır mı ya.Bu nasıl topcular ya.
Her sene aynı tırıvırı.walla kendimizi kandırıyoruz sanırım.biz süperlige falan fılan cıkamayız.ayip ya walla billa ayip ya.
Yok Mustafa imiş yok Savaş yok agbetu.nerdee yaw daha topa vuramıyan oyuncular bunlar ya.savaş anca sacları yapmayı biliyor.
mustafa zaten kötü oynuyodu.agbetu sadece hava.Zenke bomba gibiydi ilk maçında ondan sora zenke denen bişide kalmadı..
Cenk şaşırtıo zaten noluyor anlamıyorum.Muratta zaten formsuz ustu formsuz.Kenan zaten başlı başına mumya mumya.Hoca Emre'yi oyuna aldı naptı..90+2 de
emre aldı topu auta gıttı dendıgını duyduk okadar..ANIL NERDE ANIL ANIL.. eee biz nasıl kazanıcaz ya nasıl nasıl...
Ç-I-L-D-I-R-I-C-A-MMMMMM

Maç'ı anlatan arkadaş bile bayıldı artık böle futbolcuları anlatmaktan.. Hayattan zevk alamıyorum artık kendi derdimizimi düşünelim takımımı >:( >:( >:(

GurbetciFanatik

Bu arada bize bu Yozgat deplasmanini uyguluyan Mersin i.y  teknik direktöründe
kardesinde gelininde oglununda A.K ben sizin.

furkan5534

Alıntı yapılan: Burak - 26 September 2010, 18:07:35
kardeşim sende cenk sen o penaltıyı atacaksın kimse kusura bakmasın ben bu futbolcuların bu kadar isteksizliğinin arkasında art niyet ararım . kimsenin samsunspor taraftarına bunu yapmaya hakkı yok !

bide penaltı kacırdık olemı Allah sızın cezanızı vermesn >:( >:( >:(

mahmut55

benim adayim sakip özberk. nurullah saglam.ya da tanju colak

55.hakan

26 September 2010, 22:23:20 #248 Son düzenlenme: 26 September 2010, 22:35:19 hakanelgun
Ankara'ya 1 saat önce üzgün döndük...5.dakikada frikikten gol ye 12.dakikada penaltı kazan cömertçe harca ondan sonra birkaç pozisyonu daha auta atarak harca.40.dakikadan sonra 1 tane gol pozisyonu bulmayı bırak normal pozisyonumuz yok son düdüğe kadar..ilkyarıda agbetu ile tehlikeli olduk ikinci yarıda o da yok.orta saha dökülüyor Hakan Bayraktar çok kötüydü top kapmayı bırak yanındakine top veremedi.Zenke'ye top gelmedi.Kenan,Ersin,Adem topla çok oynayarak top kaptırdılar.Bolu maç boyunca yattı helal olsun onlara böyle her zaman maç kazanamazlar.Bu takım bizim hayal ettiğimiz oyunun çok uzağında top oynuyor.Kalpar Hoca Anıl gibi bir oyuncuyu 18'e almıyor rakip takımlar kanatlarımızı tıkayınca Anıl gibi ara pası atan adama ihtiyacımız oluyor o da ortada yok.Maçın dönüm noktası Cenk'in kaçırdığı penaltı ve Kalpar'ın bir B planının olmayışı A planının da yanlış olması..

mehmet yılmaz

Hakan gibi maça giden arkadaşlarımız kısa da olsa izlenimlerini yazarlarsa biz de daha net fikir edinmiş oluruz. Gerçi radyodan dinledik, belli bir fikir edindik ama...

Bir de Yozgat tribünlerinin net bir tavrı oldu mu iki takımdan birine karşı?

supernatural_55

26 September 2010, 22:32:25 #250 Son düzenlenme: 26 September 2010, 22:39:49 supernatural_55
Keşke gitmeseydim Yozgat'a bu takım için dedirttiler bana.Cenk'in penaltıyı atamayacağını topun başında duruşundan anladım.böyle bişey yok sahanın içinde bi dik dur bari o kadar mı zor istek falan sıfır.takım ilk yarı son pozisyonlara giremese de hep rakip sahada oynuyo.2.yarı bi başlıyo bakıyosun sanki amatör takım gelmiş yerine rezalet insan braz tribüne bakıp da utanır o kadar taraftar gelmiş.Tam bi fiyaskoydu 2.yarı...

Bişeyler dönüyo yine takımda çok bariz bu.bi şekilde bi değişiklik şart.böyle giderse bu ruhsuzlukla 15.oluruz bu yıl da.Ama Cenk'i görmeyenler çok şanslı gerçekten,sanki 50 yaşında gibi bitik halde duruşu vardı ki harbiden sinirlerini bozuyodu insanın...Bir de Hakan Bayraktar'a değinmek istiyorum adam resmen yattı top kaptırmaktan başka bişey yapmadı yazıklar olsun....

O ramazanın da...............

Yozgatlıların hiçbi katkısı olmadı Mehmet abi Bolu tarafında yarenler vardı arada bağrdılar diğer 30 kadar kişi oturdular.maç sonu takımı çağırıp şampiyon falan flan yaptılar.o takım hayatta şampiyon falan olamaz hiçbişey yaptıkları yok bi tane Ahmet Şahin'in açıyı iyi kapatıp çok net golü önlediği pozisyon var o kadar.Adem Kenan Ersin çok çabaladılar top kaptırarak ama gol atamadılar..Bolu tüm maç kötü oynadı

ahmetsefa55

benım td adayım yok valla ama şu takımda cenkten anıldan murattan hakandan zenkeden ademden ''sezerden'' tam performansı kım alabılcekse o gelsın dıcem ne dıyım cok uzgunum  :( :(

**KaR6**

öncelikle çok üzgünüm.. maç sonundan beri bir hayal kırıklığı var üzerimde ama öyle böyle değil.. konuşmamaya düşünmemeye çalışıyorum ama içten içe kemiriyo beni sinir stres..

ayrıntıya girmeyeceğim, şunu söylemek istediğim sadece, bir maçın kırılma anı o maçın 10.dakikasında olmaz.. penaltı kaçmış olabilir, daha netleri de kaçıyor, sen yılmadan vazgeçmeden gol arayacaksın..

bin türlü ses çıkıyor şimdi.. yok futbolcular istemiyor, yok kalpar beceriksiz.. sebep her ne olursa olsun, benim hayallerimi umutlarımı yıkıyorlar.. kimse sorumlusu Allahından bulsun, başka diyecek birşeyim yok..

Tufan

maçtan yeni geldik maç hakkında tribünler hakkında yorum yapmaya bile gerek yok. 2 pas yapamadan maç bitti.

günün tek güzelliği ss.biz gençliğin minibüsünde yaptığımız makara ötesi yalan şöförümüz seçkin abinin biraz kafasını şişirdik özellikle dönüş yolunda kusurumuza bakmasın.

bu şekilde şampiyonluk playoff falan yalan sorun nerdeyse bir an önce çözülmeli!

brigand

ya birazcık istek olur biraz be. bu kadar yol gittik bu oyun içinmi? yazıklar olsun yorum yapıpda yorulmaya gerek yok. kalpar gitsin!!! >:(