Bank Asya 1. lig 4. Hafta|Kartalspor- SAMSUNSPOR: 0-0

Başlatan celebi, 13 September 2010, 21:21:30

« önceki - sonraki »

epçeli köylü

Geçen haftaki  kaptanlık sorunu haberleri ve bu hafta cenkin yedek klübesine hapsinin birbiriyle alakalı olaylar olduğunu düşünüyorum.Samsunsporda suların bulanmaya başladığı aşikarken yönetimin buna bir çuval incir berbat olmadan müdahale etmesi gerekiyor.

asoydass

insanı deplasmandan soğutan bi maç oldu çök çök sesleri altında ruhumuz daraldı,böyle 1000 kişi olacağına 100 kişi sağlam olalım daha iyi en azından rezil olmayız!! maçta söylenecek bişi olmadı hüseyin kalpar kafasına göre takılıor ayakta duramayan raket sol ayak sercan oynuo,kenan oynuo,kurtarıcı diye abdülaziz girio bizde çekirdekçi abilerle birlikte seyredioruz..!!!samsunsporun deneme tahtası olmadıgını biri bu adama anlatsın ...

salihcakir

19 September 2010, 23:28:37 #242 Son düzenlenme: 20 September 2010, 07:33:21 salihcakir
Dikiş Tutmaz!

3 metre müthiş bir ithal kumaş almışsınız önünüzdeki bayram için. Çok kaliteli, çok estetik ve çok renkli bir kumaş. Bu kumaştan harika bir elbise çıkabileceğinden emin biçimde terziye gidiyor, kendisine isteğiniz anlatıyor ve kumaşınızı teslim ediyorsunuz. Bayramda fevkalade bir elbise giyeceğinizi hayal ediyorsunuz.

Birinci provada bazı eksiklikler fark ediyor, fakat sıradaki provalarda işin düzeleceğini düşünerek fazla laf etmiyorsunuz. Yalnızca gelecek günlerde elbisenizin istediğiniz şekle gireceğini bekliyorsunuz. İkinci provada birinci provadaki elbisenin üzerine bir şeylerin konmadığını aksine elbisenizin üzerinde yeni şeyler denendiğini ve elbisenizin beklentilerinizden daha da uzaklaştığını hissediyorsunuz. Teslim alacağınız elbisenin bu kadar uyarıdan sonra isteklerinize uygun hale geleceği avuntusuyla, hayal ettiğiniz elbiseye kavuşacağınız günü beklemeye devam ediyorsunuz.

Burada kısa bir ara verip, bugün oynadığımız Kartal maçı hakkında düşebileceğim notlara geçeyim. Maça 4-4-2 formasyonunda sahaya dizilen rakibe, orta alanda üstünlük kurup oyunu tutmayı ve oyunu öne yığmayı hedefleyerek 4-5-1 düzeninde başladık. İleride Zenke uç eleman olarak bırakılmış, Agbetu sağ çizgiye, Sercanı sol çizgiye monte edilmişti. Ortadaki Turgay-Hakan-Murat üçlüsü ile 5'li orta saha formasyonu tamamlanmıştı.

Bu sistemi tüm hatlarınızı birbirine yakın tutarak, ayağa iyi ve kısa kısa oynarak işletebilirsiniz. Bu sistem için olmazsa olmazlarınız var. Tek forvetiniz kaleye sırtı dönük oyunu oynayabilecek, orta alandaki oyuncularınız da 3. bölgeye gelip hücum varyasyonları yapabilecek yetkinlikte, yaratıcılıkta ve kabiliyette olacak. Bugün bu sistemi uygulamada sadece %50 oranında başarılı olduk bence. Neden mi?

1) Zenke kaleye yüzü dönük oynayabilen oyuncu. Sırtı dönük oynamayamaz. Hava topu neredeyse hiç alamaz.
2) Orta alanda kreatif özellikte oyuncumuz yoktu. Sercan çok güçsüz, Agbetu kabiliyetsiz, Hakan da tam formunu yakalayamadı. Takımdaki en kreatif özellikli oyuncu Anıl ilk on sekizde bile yok orası da düşündürücü.
3) Geri dörtlünün sağı ve solu iyi bindirmeler yapıp etkili ortalar kesemiyor. Ortadaki ikiliden Ersin rakibin son adamının ensesine kadar gelip rakip forvetin top almasına müsade etmeyerek sistemin gereklerine yerine getirmesine rağmen partneri Kenan yaşının da verdiği ağırlıktan dolayı yerini bulamıyor, dolayısıyla ayağını rakip ile top arasına sokamayarak savunmada arızaya sebebiyet veriyor.

Hangi sistemi tercih edersen et, tercih ettiğin sistemi layıkıyla uyguladığın zaman başarılı olursun.  Lakin, sistemi uygulaması için seçtiğin oyuncular doğru olacak. Sezon öncesi hazırlık kamplarından tutunda son yapılan Gerede kampına kadar halen sistemlerin deneniyor olması, bir iskelet oluşturulamamış olması düşündürücü.

Şu ana kadar oynadığımız takımlar oldukça cılız ya da daha oturmamış ekiplerdi. Buna rağmen attığımız gol sadece 1. Saha içerisinde gördüğümüz şampiyonluk hırsı ve motivasyonu, takım birliği göstergesi ise 0.

Yazının başına ilinti yaparak, değerlendirmemizi tamamlayalım. Artık teslim alacağımız elbise oldu. Bu güzelim kumaştan nasıl bu kadar kötü, beklentilerimizden uzak bir elbise çıkartılabildi; hayret! Bayram coşkusu bu elbiseyle yaşanmaz. Arifeyi bekleyip, geç kalmanın bir manası yok. Terziyi değiştirmek şart!
http://www.samsunspor.biz/koseyazisi-Dikis_Tutmaz-8090-

hala kızı

ızdırap gibi geçen 90 dakikanın ardından söylenecek tek söz böyle bir tribün yok!20 tane kartalspor taraftarı yüzlerce SAMSUNSPOR  taraftarını nasıl susturabıldı hayretler için de kalarak boğazım yırtılıncaya dek  dile getırsem de nafile....Taraftar takımı ateşlemedi,sanki piknik yapmaya gelmişler bir tek mangal eksik >:(
pisi pisine gitti 3 puan :(
Son olarak eklemek istediğim birşey var ki:Maratondan tek başına 30 sese bedel KIRMIZIII diyen o sesin sahibi muhterem insanı kutluyorum... >l< >l<

55.hakan

Son 10 dakika oynamaya çalıştık forveti olmayan bir takım ceza alanında ne yaparsa onları yaptık ama gel gör ki beceri başka birşey.Son 10 dakika ceza yayının önünde kısa pas ve duvar paslarıyla geldiğimiz zaman tehlikeli olduk ancak o zaman katı Kartal defansını geçebildik ama kaleye bakmadan panikle kaleye vurursan ancak şansa gol bulursun...Bu beraberliği Hüseyin Kalpar'a armağan ediyorum...

Sioux

hüso sevindi ya 1 puana. bu kafa ile biz ancak 10.luğa oynarız. koftiden kartalı, akhisarı bile yenemiyoruz.

kumköylü ahmet

hala kizina tamamen katiliyorum......ben bile burdan sairdim kaldi okuz gibi maca bakilmaz yaaa maca gittinmi sesin gidecek eve oyle doneceksin hic gelmeseydiniz faha iyidi...
spiker bile samsunsporun tarafdari daha fazla diyodu ama ben sadece kartal tarafdarini dydum...

sercan defol git bu takimdaN SEREFSIZ..
CENK i oynatmayan teknik patronumuz 2 puanin suclusudur.agbetu dokuldu saha da okadar oynatmamaliydi onu...zenke tek kaldi forvetsiz bir samsunspor vardi sahada...
CENK gibi adamin varsa oynatacaksin kalpar beyyyyyyyyy

maviay55

Alıntıhttp://www.trt.net.tr/Canli/canli.aspx?kanal=TV3&slv=0
maçı izleyemeyenlere sinir katsayınız artsın  >:( >:( su an tekrar yayın verio

bengülü

sayın kalpar artık takımın ilk onbirini oturt  hazırlık maçı yapmıyoruz ilk 4 haftayı geride bıraktık  her hafta değişik bir takım sahaya çıkıyor cenk'i neden oynatmadın bunun açıklamasını istiyoruz aklıma gelmiyorda değil samsunsporda  sıkıntımı var takımda kaptanlık tartışması nedeniylemi cenk'i oynatmıyorsunuz

furkan5534

Bu maç için haftalardır bekledim.Uyuya kaldım gidemedim.İyi ki de GİDEMEDİM !!! Yazıklar olsun.. 1 tane adam yoktu maçta.abi ben bu kadar sacma sapan oynuyan dengesiz sistemsiz isteksiz oynuyan takım görmedim herseyı geçtim TOP'A VURAMIYORLAR VURAMIYORLAR!!!! Amatör Kulupten BETER ... Şaka gibi şakaaaa...  >:( >:( Delirdim... Çıldırdım ... Nerde Zenke ? Nerde Agbetu ?? Nerde Hakan ?? 1 Kişi topa vuramaz mı ya.. Nasıl profesyonelsiniz.. Sercan salatasının ne işi vardı ya Cenk nerde soruyorum sakat mı cenk nerde ya anıl nerde bari.Oyunda olan FaceBokcu SerCan , Tiky Cocuk Fön'lü Savaş..  >:( >:( >:( >:( Yazık yazık 4 maçta 1 gol çok yazık.. Üstümüzdeki takımlar 8-9 gol atmış biz henüz 1.. YORUM YOK ARTIK

furkan5534

Alıntı yapılan: hala kızı - 19 September 2010, 23:29:45
ızdırap gibi geçen 90 dakikanın ardından söylenecek tek söz böyle bir tribün yok!20 tane kartalspor taraftarı yüzlerce SAMSUNSPOR  taraftarını nasıl susturabıldı hayretler için de kalarak boğazım yırtılıncaya dek  dile getırsem de nafile....Taraftar takımı ateşlemedi,sanki piknik yapmaya gelmişler bir tek mangal eksik >:(
pisi pisine gitti 3 puan :(
Son olarak eklemek istediğim birşey var ki:Maratondan tek başına 30 sese bedel KIRMIZIII diyen o sesin sahibi muhterem insanı kutluyorum... >l< >l<

Kesinlikle.Kartaldan çok taraftarımız var. bekledim bizim samsn taraftarı nezaman baslıcak 1 kere kırmızı beyaz duydum o da cok az.. kımse mi bagarmaz.nıe gelıolar maç izlemeye.bagarmıcaksan tv'den verılıor ztn gec tv de izle.. warya aip ya yoruldm walla

red_white

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 19 September 2010, 21:10:57
İstanbuldaki Samsunsporlularda daha fazla forma giyen var,bu duruma sevinsem mi üzülsem mi karar veremedim.

gerçekten bizde şaşırdık formasız insan çok azdı... bu arada adamın biri Samsunspor formasıyla gelmiş 15 yaşlarındaki çocuğuda fb tşortyle gelmiş tepkimi hemen gösterdim ters giy dedim adam gelmiş bizde samsunluyuz diyor utanmadan  evet siz Samsunlusunuz biz Samsunsporluyuz git ozamab fbnin maçına dedim son noktayı veis abi koydu oğluna forma ve atkı aldı adam olan utanmıştır ondan

asoydass

cenk devre arasında tribünde bi adama su şişesi fırlattı olayın ayrıntısını bilen var mı baya sinirliydi..

55.hakan

Bu maçta penaltı olsa kim atacaktı acaba çok merak ediyorum korner atamayan Sercan mı ?  :(

babasamsunlu

Keşke şu maçı kaybetseydik..O zaman belki radikal kararlar alınabilirdi..Ama şimdi bir ksıım deplasmandan bir puan iyidir diyecektir..ve aynen hocaya tapmaya devam...  >:( >:( >:(