Bank Asya 1. lig 4. Hafta|Kartalspor- SAMSUNSPOR: 0-0

Başlatan celebi, 13 September 2010, 21:21:30

« önceki - sonraki »

berusa55

55.hakan

berusa55

Alıntı yapılan: hakanelgun - 19 September 2010, 14:25:41
başkentli Samsunsporlular başlığına bakarsan

Alıntı yapılan: CemBaba - 19 September 2010, 14:15:31
Arkadaşlar bombayı patlatıyorum. Sercan İlk 11'de :D

Desenize maçı kaybettik. Demek ki bizim sercinyo Anıl'dan iyi topçuymus da haberimiz yokmuş! Ne yapmak istiyorsun bakalım Hüseyin Kalpar göreceğiz

mimar55

hadi bakalım samsunsporun daha ilk 11 belli değil ne olacak bu iş acaba askerde çarşı iznindeyim valla maçı izlemeden girmem bi çarşıyı daha keserler kazansınlar feda olsun....=)

brigand

cgr

Kerem'in telefondan söylediği İlk 11 ;

Ahmet Sahin

Orhan - Kenan - Ersin - Adem

Murat - Hakan B. - Sercan - Turgay - Agbetu

Zenke

maviay55

berusa55

19 September 2010, 15:19:35 #112 Son düzenlenme: 19 September 2010, 15:22:07 berusa55
Kadroyu da gördükten sonra bu maça dair umutlarım iyice bitti. Bir puana sevineceğim. Cenk yedek, Anıl, Jonathan kadroda bile yok. Helal!

55.hakan

Orta alana Turgay'ı anlarım da Sercan ne alaka anlamadım,Cenk'i kesip yerine Sercan'ı koymuş.Hadi Cenk'i kestin yerine koyduğun adam Sercan ne alaka

Fecr_55

Cenk abinin moral bozuklugu anlasildi simdi..O kadar belliydi ki, yüzünden düsen bin parcaydi..Biliyordum bir seylerin yolunda gitmedigini onun acisindan..Hayirlisi, mac sonucunu bekleyecegiz artik..!

seydo55

hüseyin hoca intiharmı ediyor yoksa hocanın biletinimi kesiyorlar  :o :o

mehmet yılmaz

ahmet ş-adem orhan kenan ersin-turgay sercan hakan murat-zenke agbetu...

bu kalpar'ı anlamak mümkün değil.

kale arkasında bize ayrılan yer tamamen dolmuş, dışarıda çok sayıda taraftar kalmış, onlar için de şimdi maratonu açıyorlRMIŞ.

KareAs55

mahmut55

cenk niye yok kim atacak golu kalpar mi?

bu isi kalparla olmicak..yol vrmek lazim...

jonathani niye aldi süsü icin mi ..niye kullanmiyor