Bank Asya 1. lig 4. Hafta|Kartalspor- SAMSUNSPOR: 0-0

Başlatan celebi, 13 September 2010, 21:21:30

« önceki - sonraki »

Ollivanders

cembaba

Murat çok iyi bir insan ya çok seviyorum nasıl sıcak kanlı :)

**KaR6**

çıkıyorum birazdan kartal'a doğru yola.. staddan kısa kısa bilgiler aktarırım ara ara ama facebooktan maalesef :)

mehmet yılmaz

Maçlar yine rüyama giriyor, çok mu takıyoruz kafaya bilmiyorum ama kazanalım şu maçı. Yalnız Anıl ve Jonathan'ın 18'de yer almıyor oluşu ilginç gerçekten. Hoca ile ilgili sorunlar olduğu açık, inşallah sonu iyi olur; yazık olmaz emeklere...

Tufan

valla içimde bir huzursuzluk aldı başını gidiyor hocanın sahaya süreceği 11i merakla bekliyorum. puansız dönersek işler kötüye gider.

cembaba

hoca gene oynamazsa iyi olur takımla. Hafta içi 4*4*2 yi denemiş. İnşallah bu maç öyle oynarız. Daha fazla pozisyona gireceğimizi düşünüyorum bu taktikle.

55.hakan

Anıl tek ara pası atan adam kadroda yok bu maç yine kanatlara kaldık

epçeli köylü

Bu maç takımın morali geleceği için çok önemli.Mutlak 3 puan gerekli ve o puanıda alacağımıza inancım tam.

Cagdas Ünver

Rahat olun rüyamda 3-1 aldık maçı :D Rüyayı rüya yapansa Cenk ve Zenkenin yedek başlaması gollerden birinide Sinanın atması :D Rüya işte

SAMSUNLU ORUMA 55

abilerim rahat olun stres yapmayın bu maçı rahat alırız Samsunspor bize 3 puan armağan edecek  >l< :D

SAMSUNLU ORUMA 55

samsundan kartal deplasmanına gidecek grub var mı acaba .........................

esedullah

hadi Samsunsun bizim gibi gurbettekilre bi teselli ver biliyosun ki bu hayatta tek üzüntümüzde tek tesellimizde sensin

SAMSUNLU ORUMA 55

Alıntı yapılan: esedullah - 19 September 2010, 12:57:39
hadi Samsunsun bizim gibi gurbettekilre bi teselli ver biliyosun ki bu hayatta tek üzüntümüzde tek tesellimizde sensin

aynen katılıyorum

FaTiH_HaN

Yeter ya bu nedir takim tutar gibi gurup tutuyosunuz. Artik iyice kabak tadi verdi. umrumda degil Samsunsporlumuyuz kardesim gerisi bos. Nereye kadar davam edecek bu kavga.

cembaba

Arkadaşlar bombayı patlatıyorum. Sercan İlk 11'de :D