Bank Asya 1. lig 3. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Mersin İdman Yurdu: 1-1

Başlatan celebi, 29 August 2010, 23:40:24

« önceki - sonraki »

cembaba

**55

samsunspor 3 mersin 0 goller   zenke cenk murat yıldırım

kaan

kaan

Facebookta biletlerin tükenmek üzere olduğu haberi dolaşıyor umarım doğrudur.

Belediye evleri kaleden sadece 400 bilet kalmış.

celebi

gkhn

Rüyamda ilk yarı 2-0 dı,İkinci yarıyı göremedim malesef :D 3-4 atarız gibime geliyor,inşallah rahat kazanacağız bu maçı..

jean

ilk iki macta direge tosladi cekirge ucuncude sicrayamicak ins cenk yazacak maci alacaz

Akyol

Biletler nerde tükeniyor? Böyle haberleri niye çıkartıyorlar anlamış değilim adamın bilet alacağı varsa da gidip almaz hangi akla hizmet böylesi haberler? Bugün florya kasabından 3 tane kapalı bileti aldım koçanlar aynen duruyor biletler bitiyor diye haber yapacaklarına "Bilet satışları tüm hızıyla devam ediyor" deseler daha iyi olacak!

cembaba

Alıntı yapılan: Akyol55 - 11 September 2010, 19:49:01
Biletler nerde tükeniyor? Böyle haberleri niye çıkartıyorlar anlamış değilim adamın bilet alacağı varsa da gidip almaz hangi akla hizmet böylesi haberler? Bugün florya kasabından 3 tane kapalı bileti aldım koçanlar aynen duruyor biletler bitiyor diye haber yapacaklarına "Bilet satışları tüm hızıyla devam ediyor" deseler daha iyi olacak!

kesinlikle... Bittiği falan yok.. Bende Met's den aldım.. Aynen duruyor koçan.

city ultras

haydi samsunsporum tam zamani,maclarin cogu beraber bitti bugün,cok güzel oldu bu >l<

seydo55

55.hakan

Bugünkü skorlardan sonra liderle aynı puanı yakalama şansı yakaldık hadi bakalım kazanalm da kim atarsa atsın golleri...

celebi

FaT1h

furkan5534

yenelım yenmelıyız cok pozısyon bulup dehgerlendırmelıyız.bugunku macların cogu berabere bıttı ıns alıcaz macı ınsallahh