Bank Asya 1.Lig 1. Hafta Samsunsporumuz-Akhisarbelediyespor: 0-0

Başlatan kaan, 24 July 2010, 12:46:02

« önceki - sonraki »

havzalı55

amma büyüttüler bu saha olayını bizim diyarbakırsporun bir sahası vardı kazılmıs tarla gibiydi kimse takmıyordu bizim sahaya amma eleştiri yaptılarbank asyada çoğu saha böyle zaten ama bizim 19 mayıs için olumsuz oldukca. sanırım 2-3 haftada düzelytebiliyorlardı bu sahaları bikere daha bakımsızlıktan saha böyle olmustu daha sonra düzeltilmişti tekrar eskisi gibi olmustu diye biliyorum

King Of The North

2 top direkten döndü, şanssızlıklar ve beceriksizlikler 3 puandan etti, zenke ve agbetu çok mücadeleci ve güçlüler, takım bana hazır görüntüsü verdi, rakibin Akhisar olması da buna etken olabilir belki ama, dikkatimi çeken sağ ve sol kanatların çizgiye kadar inip tehlike yaratması, açıkçası bu futbolu sevdim ben. İnşallah ileriki haftalarda gollerle de buluşacağız...

cem

savaş samsunsporda oynayacak kapasitede oyuncu değil kalpar bırak inadı.....
antremanda gördüğümüz alparslan orhanı kesemiyorsa ben futboldan anlamıyorum
bu takım otursun rayına herkes neyin ne oldunu görecek...

cembaba

Alıntı yapılan: cem - 22 August 2010, 15:57:25
savaş samsunsporda oynayacak kapasitede oyuncu değil kalpar bırak inadı.....
antremanda gördüğümüz alparslan orhanı kesemiyorsa ben futboldan anlamıyorum
bu takım otursun rayına herkes neyin ne oldunu görecek...

Orhan aslında bence iyi bir futbol oynadı. Cenk'in direkten dönen kafa topunun ortasını kesen futbolcu Orhan. Hakeza, defans mevkiinde hata yapan oyuncu da Orhan. Alparslan'ı izlemedim fakat, iyi ise Alparslan oynasın.

KareAs55

Alıntı yapılan: erdem - 22 August 2010, 13:52:54
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Atilla Özcan, Samsunpor'un futbol oynanamayacak düzeydeki sahasıyla ilgi ağır eleştiride bulundu. Özcan, �Bu maçta iyi oynadık. Samsun gibi bir vilayete yakışmayan sahada mücadele verdik. Gelsinler bizim sahalarımızı görsünler, ne kadar futbol için elverişli. Bu sahada ancak hayvanlar otlar. Bu bizim de oyunumuzu etkiledi. Kime mesaj gidecekse gitsin. Resmen bir mera. Hayvan girse ayağını burkardı. Biz böyle sahada top oynamaya alışık değiliz. Samsunspor'da etkilendi, bizde� diye konuştu. Akhisar Belediyespor oyuncular Mert ve Doğan da saha konusuna dikkat çekti. (İHA)

açıklama biraz ağır olmuş,sizin stadınızda da görüşürüz

Ya sen kısaca beraberliğe yatmaya geldik desene  kendi stadın üflesen yıkılcak konuşuyon

55(tuncay)55

takımdan çok memnunum ve umutluyum bence herkes umutlu olmalı gönül isterdiki bi gol atıp üç puan almak ama olmayınca olmuyor işte aradan 2-3 hafta geçsin futbolcular birbirlerini bi tanısınlar cenk takımla birlikte bir defa antremanlara katıldı uyumsuzluk vardı ama 2-3 hafta içinde düzelicektir bence altay maçı akhisar maçı kadar zor olmayacaktır çünkü altay ev sahibi olmasından dolayı yüklenen taraf olacaktır bu da bizim işimize gelecektir ve ben inanıyorum ki haftaya 3 puan alacagız

Atakumlu

İlk macta bu olumsuz sahaya ragmen bize zevkli ve bol ataklı bir mac izlettiler, ilerleyen haftalara bizlere guzel umutlar bıraktılar...

brigand

biraz daha sıkı çalışıp daha iyi takım olucaz. ama böyle iç saha maçlarını galip kapatmamız gerekiyor

Akyol

Takım rayına oturacak buna şüphe yok ama ne olursa olsun ilk maç galibiyetle bitmeliydi. Hedef şampiyonluk diyorsak 17x3=51 puanı yazmalıydık, bu yüzden ufak iş kazası diyelim önümüze bakalım. Mustafa Kar'ın da dediği gibi bu takım çok az hazırlık maçı oynadı! Tek sıkıntı bu biz ancak 5. haftadan sonra kendimizi buluruz. O haftaya kadar max. 4 puan kaybı öngörüyordum 2 si oldu maalesef. Agbetu ve Zenke heyecan verici işler yapmaya namzetler. Özellikle Zenke tamda Maraton başkanımın "görmedik bi numarasını" dediği an deyim yerindeyse aktığı pozisyonu gol yapsa çok daha farklı konular konuşuyor olurduk diye düşünüyorum. Neyse enseyi karartmaya gerek yok, bu takıma bir tane daha stoper alınırsa neler yapabileceğinin ışığını aldık dün gece...

eLLis

Nasıl göremediniz yabancıların varlığını yahu :) Hocam çok klişe tezahüratlar çok ısrarla söylendi biraz değişmesi gerek sanki birde kırmızı beyaz şampiyon Samsun yapamadık stadda en güzel atmosferi sağlayan tezahürat halbuki

alperen

bi türlü kale arkasıyla veya bütün stat beraber bağıramadık...

mimar55

ben sinanı beğenmedim arkadaşlar anlamadım gitti bu adam nasıl forma buldu diye....

samsunum

ilk defa taraftarlarmızı bu kadar atkılı ve formalı gördüm

ramcQ_55

gecen sezon deişiklik olsun die bi kac mac maratona gitmişdim gittiğimede pişman olmuşdum resmen başım ağrımışdı dahada gitmem maratona ama bundan sonrada kale arkasına devam ne başım ağrıyo nede başka bişe hem samsunsporumdan zevk nalıyorum hemde bağırmakdan varmı sendeen öte