Bank Asya 1.Lig 1. Hafta Samsunsporumuz-Akhisarbelediyespor: 0-0

Başlatan kaan, 24 July 2010, 12:46:02

« önceki - sonraki »

KareAs55

Biz kale arkalarını boşaltalım maratona alalım görün ozaman  ksk mi samsun mu ;)   Ozaman o atmosferde oturanlar bile heyecanlanıp ayağa kalkıcakdır

Sol Açık

Alıntı yapılan: eLLis - 23 August 2010, 17:14:04
Bunun üzerine gelen cevaplar şu şekilde ksk taraftarı kim bizimle kıyaslanamaz , ksk 6 7 bin kişiye oynadı, geçen seneki adana maçını izleyin ( ben başka takım taraftarıyım sanki izlemedim o maçı) , daha iyi olacağız  falan filan...

Hocam yanlış anlama, ben sana yazmadım, zaten karşıyaka maçını da seyretmedim dedim.

Sen biraz özenmişsin, ben de televizyondan Samsun tribünlerine özendim, orada yaptıklarınızı hafife almayın, dışarıdan güzel gözüküyor dedim. Elbette, varsa eksikler ki bunu oradakiler olarak siz çok daha iyi bilirsiniz, tamamlamakta, geliştirmekte fayda var.

Ama yine de ilk hafta Samsun'da olmayı isterdim, maçı seyrederken bunu hissettim...  ;)

Burak

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 23 August 2010, 14:42:29
gerçekçi olalım en az 10.000 vardı maratonda ve hemen hepsi maçın büyük bölümünde büyük destek verdiler, gerçek taraftar ramazanda da gider tribünde yerini alır sizler bizler gibi, daha çok yol alınması lazım...

ya abi yapmayın yaa kareografi yaparken saymış arkadaşlar bizim maratonda bile 9000 koltuk var ve iki katlı . 10 bin seyircinin o ksk maratonuna sığma şansı yok

AntZ

Herkes aynı şeyi söylemiş aslında, o zaman şöyle toparlayıp kapatalım KSK konusunu. KSK nın kemik, tribüncü tayfası maratonda olunca ambians çok daha iyi sağlanmış, bizim taraftarımız çok daha sağlam olmasına rağmen dağınıklıktan ve tribünün büyüklüğünden dolayı hem az görünüyor hem de tam anlamıyla o ambiansı sağlayamıyoruz (ya da televizyondan sağlayamamış görünüyoruz). Ama isteyince her türlü olumsuzluğa rağmen hepsinden görüntü olarakta sağlam olduğumuzu, bu ligde bizimle kıyaslanacak ne takım ne de taraftar olmadığını söyleyelim ve kapatalım ksk konusunu. Tabi zeka seviyesi kareografide, sadece zamanı geldiğinde elindekini fırlatması gerektiğine yetmeyen özürlüleri saymazsak...

Burak

Alıntı yapılan: SS55 - 23 August 2010, 15:40:34
emin olun ramazan da onların seyircisini etkilememiştir malum izmir!

:( :( :( :( :( :( :( çok ayıp BURAK çok ayıp.sanki tüm SAMSUN oruç tutuyor. neye göre değerlendiriyon siyasilerin söylemlerine göremi  :( :(

şimdi şu konuda anlaşalım takım tutar gibi parti tutmam desteklediğim adam yanlış yaptıysa kellesini isterim ama bu sitede görüp görebileceğin en sosyal demokrat adamlardan biriyim hatta komünizme bile ilgi duyar marx ın kitaplarını kitaplığımda saklarım futbolda livorno ve st. pauli yi takdir ederim . ama gelgelelim netice de hepimiz türk ve müslümanız üniversiteyi muğla da okudum ve bir çok izmirli arkadaşım oldu sayısız defa da izmirde bulundum samsun'dan sonra en çok beğendiğim şehir de tartışmasız izmirdir ancak geleneklerine bizim kadar bağlı değildir. muğla daki bütün samsunlu arkadaşlarım 11 ay içer s.çar ama ramazanda da orucunu tutardı bu yorumu hayattaki tecrübelerime göre yaptım. kendi açımdan da pek dindar olduğum söylenemez ama orucumu tutarım çünkü öyle yetiştirildik !

Serkan

Alıntı yapılan: Akyol55 - 23 August 2010, 14:56:27
Yaa pardon da ben mi başka maç izledim yoksa çok mu abartılıyor ksk taraftarı? Akhisar maçında kalede maraton'da müthişti hele 55.dk dan sonra bir bağırılmaya başlandı ortalık inledi. Daha iyi olacağımız günlerde gelecek buna adım gibi eminim kendimizi bu kadar küçümsemeyelim.

Alı kardeşim zaten kendimizi küçümsemiyoruz ,Ama guzel tribun yapanın hakkını vermekte, tribun kovalayan insanın görevidir diye düşünüyorum,Nasıl Kocaeli deplasmanında herkez Hodri Meydan'ı takdir ettiyse dünkü  Karşıyaka maçının ilk yarısındaki performansı'nıda ben taktir ettım he artık bu sitede görüş belirtmek böylesine tepkilere neden oluyorsa özür dilerim daha belirtmem..

Adamların tribün performansı Gavur İzmir'lere kadar dayanmış, helekı bir arkadaş Cacık işine girişmiş,(Hıyar bol olduktan sonra yogurdu getıren bol olur.. [Şahsına sölemedim alınma lütfen ] ) basarıyı takdir etmek erdem'dir,

Tekrar'dan herkes'den özür dilerim bir daha yorumda bulunmam.

İyi akşamlar...

city ultras

samsunsporumuzun aslinda güzel taraftari var.ama malesef taraftarlar dagnik oldugndan biraz terz gözüküyor baskalarina.
ve maratonda oturan adamdan herseyi bekliyemzin,adam keyif yapmaya geliyor.

kale arkasi güzeldi baya renkliydi.artik bayraklarda ekzik olmuyor,ama su bizim tribün catisina kisiyorum,Tv dan kimze gözükmüyor ayni kutu gibi son siralar hic yok tv da.

çarşambalı-55

onu bunu bırakında aylardır trt trt dedik d smarttan kurtulduk dedik adamlar bu işi biliyor dedik
Gece maçın tekrarını izleyince adamlar tribünleri hiç göstermemişler Şirinler tribününü hiç göstermiyorlar Gösterdikleri zamanda tezahürat bitiminde gösteriyorlar Ne biçim yönetmen ne biçim resim seçici arkadaş Tezahürat yapılıyor ses geliyor adam çekirdek çitleyenleri gösteriyor Hele o karşılıklı şimşekler tezahüratında hiç bişe yakalayamamışlar Orda şirinlerin şovundan iki kare koyar adam ekrana Zaten bide stat için 12 700 kişilik dediler hepten kıl oldum trt ye >:(

Burak

Samsun55ramazaN

Stadda tam olarak kac kisi vardi bu macda, bilen varmi ?

saygilar

ElbistanLı4655

Ksk Taraftarı Takdir Etmek Lazım .... Ama Samsun Kadar Degiller SamsunSpor Taraftarı Dagınık Olmasa Bütün Çekirdek Çitlemeyenler Maratonda Olsaa.... SamsunSpor Taraftarı İlklerin Arasına Girebilir...Akhisar Maçında Samsun'um Benim Çekerken Tüylerim Diken Diken Oldu... Ordaki O İnsanların İşten Haykırışı Sessiz Kalsalar Bile Anlaşılırdı Zaten...Samsun Taraftarı İle Başkalarını Kıyaslamanın Bi Manası Yok...

Serkan

Yanı okuduğumuz yazıyı anlamak bu kadar mı zor abi..

Kıyaslama yapmıyoruz ki sadece çok güzel bir atmosfer yarattıklarını beğendiğimizi söyledik, Niye kıyaslayalım sonuçta Samsunspor bizim canımız kanımız...

Ollivanders

izmirin stadlari kadar aptalca stad baska yrde yok. butun taraftarlarin maratona grmek zorunda oldugu bir ortamda maratonu kntrol etmek birlik butunlugu saglamak zor olmasa gerek. bizde cekirdkci kesimin aralarna bgran birkac kisi sokmus olsaydik is dgsirdi. tek fark bu. yoksa ksk taraftar nasil olunur knusunda ornek alinacak bir kriter degil bana gore. kiÅŸisel gorusumdur. kimseye cevap amaciyla yazmadm

Akyol

Serkan ben senin yazdığını bile görmedim kardeşim yoksa sana hitaben konuşmadım yani. Ksk taraftarı falanca filanca bizi ilgilendirmez bizim şu tribün profilimizle yaptığımız işler onları katlar da katlar onu belirtmek istedim. Adamlarda zaten tek tribün var çekirdekçide olsan bağırmak zorundasın. Birde ben sürekli aynı besteyi bağıran taraftardan nefret ederim bir an gelir bütün stat şarkı söyler ama sahada oynanan oyuna etki etmesini de bileceksin. Biz tribünde kırmızı-beyaz rengi yakalayıp desibeli arttırdığımızda hepsini ezer geçeriz bu böyle bilinee... Cacık olayına hiç girmiyorum top attı iftara kadar cacık muhabbeti yassaaakkk :D

King Of The North

Cacık işine giren arkadaş sulandırmış olayı, böyle yorum yapılmaz. Burada özeleştiriyi küçümsemek olarak algılayanlar var, lütfen nüansları unutmayalım, tribünlerin dağınık olması da etken tabiki, Şirinlerin maratonda olduğunu düşünsenize, yıkılır ortam ama gene söylüyorum çekirdekçilerin soyutlanması lazım artık diyorum konuyu kapatıyorum, herkesin eleştirisine saygı göstermek lazım, yok cacıkmış yok sulanmış böyle şeylere gerek yoz kimse böyle eleştiriye karşılık vermemeli...