Bank Asya 1.Lig 1. Hafta Samsunsporumuz-Akhisarbelediyespor: 0-0

Başlatan kaan, 24 July 2010, 12:46:02

« önceki - sonraki »

Lusage

Şu hocadan tek isteğim var. Vole Abanma gibi şut tercihleri kullanmalarına izin vermemesi. 2 tane net boş pozisyonda birinde Agbetu kalecinin üstüne abandı. Diğerinde Anıl zannedersem topa voleyle vurdu auta gitti. Topa yumuşakça hafif falso vererek köşeye doğru vursanız ne olur? Ölürmüsünüz!! >:( >:( >:(

mahmut55

kenan ve orhanla olmaz bu is...ne yapdiklarini bilmiyorlar sahada...

cenk herzamanki cenk...hele ki elimizde ki son kahramanlardan..trt bile samsunluyum demesi cok hosdu keza 55 cok yakisdi...

takim umut verdi..hele zenke ben varim diyordu..deplasmanda cok is yapar bu sene..bi de cenk agebetu....altayi devirecez---

Tufan

benimde hocadan tek bir isteğim var Orhan hemşehrisini kulübede yanında oturtması!

havzalı55

Turgay ilk yarı çok iyiydi ama ofansipte hiç yok gibi hakan bayraktar daha tam hazır olmadığını gösterdi agbetu ve zenke iyilerdi zamanla daha da iyi olucaklardır tabiki orhanın ise bu takımda yeri yok bide o adama duran top kullandırıyorlar Cenk zamanla cok iyi olucak savas ise yine yanlıs sularda yüzüyordu ama Samsunsporu bank asyaya düştüğünden beri izlerken bu kdar zevk aldım takım oyunu oynadık takımca bastırdık cok iyi pas trafiği yaptık cok güzel alan daralttılar su bi gerçek diğer sezonlara göre bu sezon cok farklı olucak ama şuda bir gercek kacan 2 puan! inş. artk puan kaybı yasamayız haftaya altayı devirirsek bu takımı kimse tutamaz ;)

eLLis

Ya bu cenk girerken röportaj olayı doğrumu 80 li yıllar gibi olmuş eğer öyleyse gece 02.10 da trt3 te tekrarı gözüküyor maçın izlemek gerek

cembaba

evet röportaj verdi. oyuna girmeden aynı şekilde :)

AntZ

Alıntı yapılan: eLLis - 22 August 2010, 00:36:03
Ya bu cenk girerken röportaj olayı doğrumu 80 li yıllar gibi olmuş eğer öyleyse gece 02.10 da trt3 te tekrarı gözüküyor maçın izlemek gerek

Evet doğru, mikrofonu uzattıklarında sahadan bekliyorlar dedi, birkaç cümle konuşup sahaya çıktı.

Tufan

Fecr_55

Acikca televizyon basinda hop oturup, hop kalktik..Bol pozisyonlu, sonucta beraberlikle sonuclanan bir mac..
Turgay, Murat ve Adem ilk mactir demediler, güzel oynadilar..Yorumcu Zenke de iyiydi dedi, ama bana göre cok bencil bir oyun cikardi ortaya..Ayagina her top geldiginde illa kendi degerlendirmek istedi, daha akillica oynayabilirdi..Hizli bir oyuncu, diger arkadaslariyla birlikte hareket etseydi daha etkili olurduk eminim..
Akhisar'a sans vermedik, ama elimize gecen sanslari da degerlendiremedik..Diger maclara bakacagiz artik..
Oyun acisindan iyiydi, zamanla daha da iyi olacagimizin sinyalini verdi..
Bu arada zemine diyecek laf yok, berbat bir görüntüydü..Umarim tez zamanda bu eksiklik giderilir..

eLLis

Vayy çok iyi faul pozisyonlarında sahaya girmemişler iyi :D

Forvetim

oyunumuz gerçekten güzeldi birde golle süsleyip 3 puanı indirseydik muhteşem olacaktı, rakibi resmen sürklase ettik. böyle oynayın canımı yiyin keyif aldım. beğenmeyen yoktu. ya akhisar çok zayıf kaldı ya biz çok iyiyiz. yeni transferlerle ve bu oyunumuzla galibiyetlerimiz gelecektir inşallah. birde bu zemine 3 ayda nolmuş böyle tarlaya dönmüş. acil iyileştirilmeli.

sercan5592

takım guzel oynadı benım hosuma gıttı trıbun olarak da maratonda guzel destegımızı verdık ilerleyen haftalarda takımın daha da oturcagını düşünüyorum saha da cok berbat olmus rahat oynıyamıyodu topcular o saha yuzunden.

gece tekrarını ızlemek lazım

SerhaT55

takım iyidi hatırlarsanız karabükte ilk macında burda bizimle berabere kalmıstı ki o kotu kadroyla
hakan biraz ağır one top atamdı onun yerıne anıl daha ii oynadı bence

Mert

Bu akşam takımın geneli iyiydi.Kenana kötü diyenler var ama kenan bence bu yaşına rağmen elinden geleni yapıyor.Orhan için aynı şeyleri söyleyemem tabi.Topları çok çabuk öldürüyor orhan.Agbetu da bence kendini fazla gösteremedi ama ilerleyen haftalarda daha iyi olacağını düşünüyorum.Savaş bugün etkisizdi hazır değilim görüntüsü verdi ama hazır hali buysa bence savaş iyi bir yedek olmayı hakediyor bu performansıyla.Hele o zenke yok mu? adama hasta oldum bu akşam  ;D bence o fiğize rağmen kendini çabuk toparlayabiliyor.Hızı da harika.Zenke bu sene çok i yapacak gibi görünüyor.Cenki tartışmak yanlış olur zaten adamın idman eksiği olmasına rağmen ben cenkim diyor ;)

Aslında ilk maçta takımı eleştirmemek gerekir.Sonuçta açılış maçlarında süprizler olabiliyor.Benim görüşüme göre bu takım bu sene çok iyi yerlerde olacak.Biraz daha zamana ihtiyacı var izlenimini verdi bu akşam.Güzel günler bizi bekliyor.Haftaya altayı yencez.Zaten altay can çekişiyor doğru düzgün kadro oluşturamadılar.Herşeyde vardır bir hayır.Bu akşam beklenmedik bir şekilde berabere kalmamızda da bir hayır vardır diyorum.

erdem

akhisarlıların dualarıyla aldılar bir puanı.yoksa o kadar pozisyondan birisi mi olmaz arkadaş.ilçeye büyük ekran koyup toplu izlemişler,nazar boncuğumuz olsun