Yönetim Kongre Kararı Almış!

Başlatan FaTiH_HaN, 02 July 2010, 13:24:15

« önceki - sonraki »

Akyol

Listesinde SAMSUNSPOR kongre üyesi olmayan bir başkan adayı! Diğer yanda yaptıkları yapacaklarının teminatı, icraların efendisi, borçların prensi Tutu...

Konuşmalarında ki iddialı tutumu bana bu TUTU mu dedirtsede ben bu adama bir türlü güvenemiyorum. Umarım beni ve benim gibi düşünenleri yanıltır yoksa kaybolan yıllarım şarkısını hep bir ağızdan söylemeye devam ederiz... :(

cem

kongrede ne dedi tutu hedef için...yazın daha biraz...

erkutdem55

Diğer adamın seçilmemesinden dolayı o kadar mutlu oldum ki,Tutu geldi diye üzülemiyorum.
2.takımı ile ona mutluluklar.

Samsunspor için hayırlısı olsun.

Sercan

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 30 July 2010, 21:56:01
Diğer adamın seçilmemesinden dolayı o kadar mutlu oldum ki,Tutu geldi diye üzülemiyorum.
2.takımı ile ona mutluluklar.

Samsunspor için hayırlısı olsun.

Kesinlikle haklısın abi.O takımın adını duydukça iğreniyorum...

ahmetsefa55

amaan bosverın bız yıne gıderız ılk hafta macımıza sora izmire deplase... bakarız keyfımıze dıyesım gelıyo yapcak bıse yok hayırlısı olsun

King1965

DICEK BIR SEY YOK YAZIKLAR OLSUN ! YONETICI TIPI OLMAYAN ADAMLAR YONETICILIK YAPAR OLDULAR  zzzzz zzzzz

radikal-fma

yeni yönetime hayırlı olsun diyorum başarılar diliyorum. bir önce eksiklerimizi giderelim süper lig yolunda lge başlamak istiyoruz

alperen

berusa55

Hayırlısı olsun. Bakalım göreceğiz önümüzdeki süreçte ne kadar hayırlıymış!

celebi

Yeni liste şu şekilde:
1- İ.Erkut Tutu

2- Ömer Çoruh

3-Hasan Bozal

4- Metin Ateş

5-Haluk Tan

6-Rüştü Arapoğlu

7- Fikret Yalçın

8- Adem Yazıcı

9- Hasan Kaya Aşçı

10- Abdurrahman Güngör

11- Yaşar Köksal

12- Mehmet Cahit Kaya

13- Fuat Çakır

14- Hüseyin Şenel

15- Tahsin Raci Kosif

16- Ali İhsan Aka

17- Ahmet Bulut

18- Ali İhsan Yeşilyurt

19- Ahmet Bülent Günen

20- Ömür Tekin

şeklinde yeni yönetim kurulu listesi oluşturuldu.

şimdi kaya aşçı ve tahsin kosifte mi yönetimde. neyse Allah yardımcımız olsun

tunç güvenoðlu

hayırlı olsun ....kendisi artık samsunsporu başkanıdır...başarılı olması en büyük arzumuz

ahmetsefa55

şu listeden 50 şer mılyar verseler 1 trılyon eder zaten ama bunların masallahı var yıyıcı bunlar yıyıcı bıde face de kı samsunspor sayfasında tutu nun 6 aylıgına gorevı ıstedıgı ve basarısız olursa gıdecegı soylenıyo ne derece dogrudur ??

celebi

zaten bu sene çıktık çıktık yoksa işimiz gerçekten zor

berusa55

Alıntı yapılan: tunç güvenoğlu - 30 July 2010, 22:42:52kendisi artık samsunsporu başkanıdır...başarılı olması en büyük arzumuz

emre

Alıntı yapılan: celebi - 30 July 2010, 22:43:42
zaten bu sene çıktık çıktık yoksa işimiz gerçekten zor

aynen abi, bu kadar transferi yapmak kolay değil..Tutu'nun nasıl davrancağını neler yapacağını göreceğiz.

bence emin adımlarla değil de kumar oynayarak geliyoruz bu sene.Dilim varmıyor ama bu sene çıkamazsak yolumuz yol değil...