Samsunspor Store

Başlatan radikal-fma, 22 July 2010, 23:11:04

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Evet artık lisanslı ürünlerimizi alırız..Ligspormuydu golspor muydu neydi..İşte onlardan  >:( >:(

Bi kerede işleri tam yapın daaa...

celebi

Burak

neyse en azından bu sene çakma forma yapmayacaklar  :D

ben kendimizi YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI sözüyle diğer takımlara karşı savunmayı öneriyorum

CurvaSudSamsunspor

Onların yaptırdıkları formalar buysa diğer ürünleri düşünemiyorum:(

King Of The North

Umarım doğru bir haberdir, Meydanda açılsa herkesin ulaşabileceği merkezi bir yer olur, gurbetçiler de alışveriş yaparlar kanımca, lisanslı ürünlere yönelmiş olur herkes, bir nebze olsun gelir olur.

**KaR6**

dün yabancılar pazarının oradaki satış yerini gördüm.. dogru durust tek bir ürün yok.. bi de yeni formayı getirmişler, bedeni yok.. formanın kalitesini de görme imkanım oldu ama yorum yapmak istemiyorum..

beşnumara

Yönetim sonra çıkacak açıklama yapacak.Store açtık forma alınmadı.Ulan anlaştığınız firmaya bak formanın kalitesine bak

babasamsunlu

Yap yap yorumunu biz hazırız kardeşim.. :D :D :D

Burak

Alıntı yapılan: **KaR6** - 23 July 2010, 12:11:41
dün yabancılar pazarının oradaki satış yerini gördüm.. dogru durust tek bir ürün yok.. bi de yeni formayı getirmişler, bedeni yok.. formanın kalitesini de görme imkanım oldu ama yorum yapmak istemiyorum..

allah bilir 60 70 lira çekerler birde

sercan5592

lıg ı belkıde baska spnsr teklıfı olmadıgından secmk zorunda klmıslardır

red_white

düşünün artık mustafa yorum yapmıyorum diyor .. anlayın ne kadar kaliteli olduğunu  >:(

eakgül55

" YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI "  başka yerli var mı ?   neyse hayırlı olsun inş.

Lusage

İnşallah eşofman takımı olur. Sezon başlamadan kırmızılı kırmızılı eşofman almayı düşünüyordum. Çakallara kaprıtacağımıza kulübe veririz  ;D

emrullah

Otobüsün deplasmanlara gitmesi güzel bir düşünce ama şöyle birşey daha var rakip takımın taraftarlarının otobüse zarar verebilmesi gibi bunu da düşünmek lazım

kabacevizli55

Alıntı yapılan: doctor_55 - 23 July 2010, 18:39:37
Otobüsün deplasmanlara gitmesi güzel bir düşünce ama şöyle birşey daha var rakip takımın taraftarlarının otobüse zarar verebilmesi gibi bunu da düşünmek lazım
istanbula ankaraya gelse yeter bence