2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

eakgül55

inş.. hayırlı olur kendisini göstermek için iyi oynasın bari biz bişy istemiyoruz  :(  (;D)

celebi

germencisse

Ordu'da Da Silva imzaladı..

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un Brezilya'nın Atletico Paranaense takımından transfer ettiği Patrick Da Silva, ile sözleşme imzaladı..

Geçen sezon Brezilya'nın Atletico Paranaense takımında top koşturan Patrick Leonardo Carneiro Da Silva, 2010-2011 sezonunda mor-beyazlı formayı giyecek. Patrick Orduspor ile 2 yıl kiralık, bonservis opsiyonu Orduspor'da olmak üzere anlaştı.

"Orduspor'un 26 yıllık Süper Lig hasretine atacağım gollerle son vermek istiyorum" diye konuşan Patrick Da Silva, yarından itibaren kampa katılacak.

germencisse

Fabiano Oliveira Boluspor'da !!!

Boluspor, Giresunspor'un Brezilyalı forvet oyuncusu Fabiano Monteiro de Oliveira'yı renklerine bağladı.

Boluspor kulüp binasında yapılan törende, Oliveira ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. İmza töreninde konuşan Boluspor Kulübü Başkanı Emin Semercioğlu, transfer politikalarında ilk günden bu yana tasarladıkları ismin Oliveira olduğunu söyleyerek, ''Hedefimizdeki yolda büyük rol oynayacağına inandığım Fabiano'nun Boluspor'a hayırlı ve uğurlu olmasını, bu transferin kendisine iyilikler getirmesini diliyorum'' dedi.

İmza töreninin ardından duygularını dile getiren Oliveira da Boluspor'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Oliveira, şunları kaydetti:
''Öncelikle başkanımız ve yönetim kurulu Boluspor'un kapılarını bana açtığı için çok teşekkür ediyorum. Bana gösterilen ilgiye layık olmaya ve Boluspor'u en iyi yerlere getirmeye çalışacağım'' dedi.

Boluspor formasını giyen Oliveira, daha sonra Boluspor Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte fotoğraf çektirdi.

lucarelli

Ankaragücü 4 adam için kesin bir kaskallama metodu izleyecek. Denemeye al, beğenme, kaskalla.

FaTiH_HaN

Alıntı
Hakan'la yollar ayrılıyor
10 Temmuz 2010 / 14:05
Samsunspor, genç golcüsü Hakan Akman'la yollarını ayırmak üzere. Kırmızı-Beyazlı yönetimin önceki gün görüştüğü genç oyuncu ile parada anlaşamadığı öğrenildi
Bu gelişmenin ardından satış listesine adı yazılan Hakan Akman, kendisbine kulüp aramaya başladı bile. Yine aynı şekilde sözleşmesi sona eren bir diğer oyuncu Sercan Temizyürek ise Kırmızı-Beyazlı ekibin kendisine teklif ettiği rakama 'evet' demiş ve antrenmanlara çıkmaya başlamıştı.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=43257

yorumsuz!

nomak55

yaw arkadaş transfer yorumları için sayfa açıldı ancak ndense hep gidenlerin haberlerini okuyoruz hadi adam alamadınız bari eldekileri tutun hersene 9-10 futbolcu değişen bi takımdan hayır gelirmi Allah aşkına bu nasıl bir anlayıştır

mehmet yılmaz

Fatih Yiğituşağı Samsun'a ve tesislere gelmiş dün.

Ayrıca Hüseyin Kalpar'ın geçen sezon çok begendiği ama son anda para yüzünden alamadığımız Karadağlı 23 yaşındaki forvet Krsto Zvicer ile ilgileniliyormuş. O da gelmeyi çok istiyormuş.   

YaşarDoğu

Denemeye futbolcu almayacağız diye gazetelere konusan Haluk Tan , dünde Bulgar  1991 li Engin İlan diye biri denemeye alınmış.

ramcQ_55

son iki haftada 100 dene futbolcu denediler bi denesi bile tutmadı  10 dk antrenman  yaptır sen ii deilsin diye geri gönder bu nası anlayış 10 dk oynatım senden adam olmaz deniyosa yuh derim oo hocaya

mehmet yılmaz

Akeem Agbetu'nun Samsun'da olduğu ve pazarlık yapıldığı bilgisi geldi. Agbetu bu yönetimin çapına göre bomba değil atom bombası sayılır.

**KaR6**

Burak

Alıntı yapılan: samsuni - 10 July 2010, 16:44:48
Akeem Agbetu'nun Samsun'da olduğu ve pazarlık yapıldığı bilgisi geldi. Agbetu bu yönetimin çapına göre bomba değil atom bombası sayılır.

şaka değil dimi olursa hakikaten bomba olur

Jnr.Serkan

artık inanmıyorum...sene başından beri 15 tane futbolcu geldi güya...hep hikaye