2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

ugrass

galatasaray'da bir zamanlar SAMSUNSPOR' un begenmediği Ronaldinho ile anlaşmış. =))

**55

nasıl bir futbol bilgisidir nasıl bir zihniyetdir yahu elinde 91 doğumlu A2 grbunda gol kralı olmuş GÖKHAN ÖZKAN varken kadroya almıyorsun bulgaristanlı 91 doğumlu adamı ne diye antremanlara çıkarıyosun...ya paran bol harcamaya yer bulamıyosun yada kimi alırsak kardır deyip nerde kıyıda köşede kalmış oyuncu varsa alıp gelıyosun... Geçen sene 13 adam alıyosun 11 tanesi ya yedek yada kadroda yok ...Adam 1 maç oynamıyo 1 maç dahi oynatmadığın adam gidiyo seni federasyona şikayet ediyo çatır çatır para veriyosun.... bunları görünce MÜMKÜNSE TRANSFER YAPMAYIN demek geliyor içimden

edmontdante

Sivastan Agbetu-Lüleburgazdan Uğur-Rizeden kaleci emrullah-Dardanelden stoper  Kemal
Agbetu şu anda kulüpteymiş

Akyol

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 10 July 2010, 18:16:28
engin abi yine ağzından bal damlıyor :D
Eğer bu transfer olmazsa Engin Abi kulübü basar :D

**KaR6**

engin abi değil o, erkut tutu hacklemiş engin abinin nicki ;D

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: edmontdante - 10 July 2010, 18:13:10
Sivastan Agbetu-Lüleburgazdan Uğur-Rizeden kaleci emrullah-Dardanelden stoper  Kemal
Agbetu şu anda kulüpteymiş

inş. dogrudur

Recep

son aldığım duyumlara göre Çelebi de souzada transfer görüşmeleri için bu akşam Samsunspor tesislerinde olacakmış ;D ;D
yalnız bu adam malatyalı benden söylemesi bırakın kulube girmeyi Samsunspor halı sahasına bile girmemeli ;D ;D ;D

fatih55ankara

haydi yaa.yapalım transfer.şu kristo zvicer ide alsak agbetu falan iyi olurdu.

fatih55ankara

inanmak istiyorum ama inanamıyorum.hepsi yalan olacak sanırım.

**KaR6**

agbetu ile 1 yıllık anlaşmışız yahu..

berusa55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 10 July 2010, 19:48:53
agbetu ile 1 yıllık anlaşmışız yahu..

Hayırlı olsun o zaman... >l<

ahmetsefa55

ben hiç canlı ızlemedım ızleyenler bıraz anlatsa sevınsek mı acaba  1dk!!!  ayrıca ugur emrullah kemal sanırım genc cocuklar 20 yaslarında takıma dırek katkı saglayabıleceklermı kı  1dk!!!

55JNR55

seviniyorum ama inanasım gelmiyor o yüzden görmeden inanmam...

Akyol

Agbetu transferi hayırlı ve uğurlu olsun. Umarım önceki takımlarında gösterdiği performansın fazlasını bizde gösterir, diğer oyuncular hakkında yorum yapamıyorum çünkü tanımıyorum. Ancak sağlam bir referans aldım Uğur'dan umutluyum :)

YaşarDoğu

Agbetu süper ligte Kocaelispordayken 29 maçta 3 gol  atmış.Sivasspor ile 16 karşılaşmaya çıkmış , gol yok.Forvet ise istatistik kötü , kanat oyuncusu ise abdelazizden iyidir umarım...