Samsunspor Yürüyüşü - Fotolar Sf.16-17

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 30 June 2010, 11:33:12

« önceki - sonraki »

berusa55

Sabırsızlık had safhada. Yavaş yavaş 56'lar'a doğru akmaya başlayalım artık...

red_white

aks tv'yi aradım yetiştirilebilirse bugün yetiştirilemezse yarın ana haberde geniş yer ayrılıcakmış.Facebookta gördüğünü söylediler eğer daha önce bi faks yada telefonla bilgilendirseydiniz canlı yayın olabilirdi dediler kameraları şuanda dsi'nin oraya gitmiş bile  :) ulusal basınıda arasakmı  :-\

tankut

Haydi renkdaşlar gücümüzü dosta düşmana gösterelim. taa Antalyadan beri gönlümüz ruhumuz sizlerle olacak....

King Of The North

Arkadaşlar aklıma cin bir fikir geldi benim; meydandaki İsmail Türüt konserini basalım türüdüne banalım derim, lazlar dolmuştur oraya zaten müthiş bişey olur, televizyona da çıkarız hem:) valla heyecan bastı beni.

sercan5592

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 09 July 2010, 16:56:27
Arkadaşlar aklıma cin bir fikir geldi benim; meydandaki İsmail Türüt konserini basalım türüdüne banalım derim, lazlar dolmuştur oraya zaten müthiş bişey olur, televizyona da çıkarız hem:) valla heyecan bastı beni.

Ajan

şiddet gösterisine gerek yok arkadaşlar zaten çoğu insan bizi vurup kıracak sağa sola saldıracak diye bekliyor biz onlara eylem nasıl yapılır protesto nasıl yapılır onu gösterelim gerginlik çıkarmaya gerek yok

eakgül55

Gücüne Güç Katmaya 
Samsunda Var Olmaya
Bu Gece Samsuna Bu Gece Samsuna 
SAMSUNSPOR a Sahip çıkmaya geldik Her Zaman .....

red_white

Fecr_55

Emeginize sonsuz saygi duyuyorum..Ayaklariniza, yüreginize saglik simdiden..Aranizda olamamak gercekten dokunuyor..
Karsiligini aliriz insAllah..

cembaba

Arkadaslar suan yolu kapatmis durumdaymis taraftarlar. Dsi onu az sonra ana - baba gunu olur. Gruplarin hepsi suan gelmedi. Sadece sirinler gelmis. Ve yol kapanmis dusunun iste artik hali. Cok buyuk olacak cok

eakgül55

İnşAllah herşey umduğumuz gibi olur yusuf abi keşke gidebilseydik.

usare

Gerçekten mi? Çok güzel olacak inşallah. Keşke orda olabilseydik. Gönlümüz sizinle.

red_white

Alıntı yapılan: eakgül55 - 09 July 2010, 18:20:20
İnşAllah herşey umduğumuz gibi olur yusuf abi keşke gidebilseydik.

inşallah kardeşimm.. napalım kısmet kader arkadaşlarımız orada

eakgül55

Allah yar ve yardımcıları olsun bütün samimiyetimle dua edicem hepimiz için hayırlı olur inş.

red_white