Samsunspor Yürüyüşü - Fotolar Sf.16-17

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 30 June 2010, 11:33:12

« önceki - sonraki »

samsunspor.co.nr

YaşarDoğu

mehmet yılmaz

berusa55

Şu görüntülere, şu haykırışlara da sessiz kalacaksanız daha da ömrü billah sesinizi çıkarmayın!

YaşarDoğu

Haber gazetesi protesto edilen yönetimle ilgili bişey yazmamış , yazdıysada ben farkedemedim.Eğer yazmadıysada Allah belalarını versin.

**55

şu tepkiye sessiz kalacak olan insanı allah bir ömür sessizliğe mahkum etsin....

CeLL-O

red_white

Dün Saat:17:00 gibi aks tv'yi aradım.Büyük Samsunspor yürüyüşünü canlı yayınlama imkanınız varmı diye.Şuan itibariyle yok daha önceden söleseydiniz canlı yayın yapardık ama kameralarımız orada dedi bende ana haberde geniş yer ayırırsanız seviniriz dedim.Bu akşam görüceğiz bakalım :) yönetim İşini yapamıyor kimse sahip çıkmıyor.Zaten SAMSUNSPOR'dan başka neyimiz kaldıki dedi.Spor haberlerinde bile haber yapıcak konu bulamıyoruz dedi. Bakalım bir sonraki yürüyüşte görüceğiz  :D

cembaba

Samsunspor Taraftarından Sahipsizliğe Protesto

DSİ 7. Bölge Müdürlüğü önünde boyunlarında takımlarının atkıları, ellerinde bayrakları ile toplanan taraftar grupları Kulüp yönetimi aleyhine sloganlar atarak Gazi Caddesi'ni takiben Cumhuriyet Meydanı ve Protokol Yolu'na geldiler.

BU SENE SON OLSUN, HASRET SON BULSUN

Burada taraftarlar adına açıklama yapan Burak Güleç, Samsunspor'un şehrin takımı olduğunun altını çizerek, şunları söyledi: "Samsunspor taraftarları olarak çok şey istemiyoruz. 5. yılına giren bu hasretin artık son bulmasını ve Samsunsporumuzun evine, Süper Lig'e dönmesini istiyoruz. Samsun gibi büyük bir şehir için, Samsunspor gibi büyük bir camia için Samsunspor'u yeniden ayağa kaldırmak hiç de zor değil. Ancak eksik olan şey birlikte hareket edebilme çabasıdır" dedi.

SAMSUNSPOR MARKA DEĞERİNİ KAYBEDİYOR

Mevcut yönetime seslenen Burak Güleç, "Yaklaşık 1.5 sezondur Samsunsporda yöneticilik yapıyorsunuz hala şehrin yönetenlerinin size güveni ve desteği yoksa Samsunspor'un da kaybedecek zamanı yoktur. Sizlerin elinde Samsunsporumuz her geçen gün marka değerini kaybediyor.

"GALİP ÖZTÜRK'Ü BAŞKAN GÖRMEK İSTİYORUZ"

Yönetimin derhal istifa etmesini isteyen Burak Güleç, "İcra dosyaları adliye dağ gibi olan bir yöneticinin başkan adaya olmasını istemiyoruz. Ya Samsunspor'u kayyuma bıraksınlar yada çekip gitsinler. Samsunlu işadamı Metro Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk Samsunspor başkanı olarak görmek istiyoruz" diye konuştu.

Açıklamanın ardından grup dağıldı.

http://www.sogutlubahceliler.org/anasayfa.php

mehmet yılmaz

http://www.samsunspor.biz/koseyazisi-Bu_Insanlar_Nicin_Yuruyor_-7683-

Bu İnsanlar Niçin Yürüyor?

Samsunspor taraftar yürüyüşündeyim, etrafımda arkadaşlarım, genç kardeşlerim... Üstlerinde Samsunspor formalarıyla, bir kısmını tanıdığım bir kısmını ilk kez gördüğüm bir kalabalık. Yürüyoruz...

Boynumuzda atkılarımız, üstümüzde formlarımızla sloganlar atarak yürüyoruz...

Samsunspor'a sahip çıkmayan siyasetçiye yazıklar olsun deniliyor, eğer ben çıkmazsam bana da yazıklar olsun! Sahipsiz şehrin sahipsiz takımı deniliyor. Bakmayın siz kerli ferli bazı siyasilerimizin çıkıp da, "Samsunspor'umuzun sahibi biziz" dediklerine. Gerçi onu biliyoruz zaten, Samsunspor size emanet edildiği için bu hale geldi, aman eksik kalsın sahipliğiniz!

Bizim ekipteki arkadaşlara bakıyorum, kimi avukat, kimi doktor kimi öğretmen... Gençlere bakıyorum mühendislik okuyanı da var, hukuk okuyanı da. Sonra şunu soruyorum yürürken; iyi de bu insanlar niçin yürüyor?

Para mı istiyorlar? İş mi istiyorlar? Siyasi bir beklentileri mi var? Birinin adamları mı? Hepsine hayır! Sadece Samsunspor'u ait olduğu yerde görmek istiyorlar. Ben de bunu istiyorum, bir Samsunlu, Samsunsporlu olarak başım dik dolaşmak istiyorum. Basın açıklamasında sorulduğu gibi; çok şey mi istiyoruz?

Bence hedefleri doğrultusunda başarılı bir yürüyüş oldu. Bütün grupların temsilcilerini orada, bir arada görmek ve hiç bir grubun zikredilmediği, sadece Samsunsporluluğun olduğu bir ortamda olmak hayli güzeldi. Bu yürüyüşten sonra her şey düzelecek mi? Elbette hayır lakin Hacca giden karınca misali... Oraya varamasak da bu yolda ölürüz hiç değilse, biz taraftar olarak üzerimize düşeni yapalım, sonu bizi nereye götürürse götürsün...

Atılan sloganlar yerindeydi. Bilhassa "biz ne Fenerbahçeli ne de Trabzonluyuz; ölümüne sevdalı biz Samsunsporluyuz!" tezahüratı hepimizi çok duygulandırdı. Bence protesto edilmesi gereken en önemli iki kurum parçalanmış sözde yönetim ve sadece bugünü değil mazideki icraatlarıyla da Y.Ziya Yılmaz idi. İkisi de paylarını aldılar. Özellikle basın bildirisindeki sert ifadeden sonra başkanlık için planlar kuran yönetici Erkut Tutu'nun bir kere daha düşünmesi gerekecek! Unutulmamalıdır ki, tribünlerin nefret ettiği bir başkanla hiç bir takım başarıyı yakalayamaz. Samsunspor'a başkan olmak her Samsunsporlunun hayalidir ancak herkes haddini ve ölçüsünü bilecek! Bütün gruplarıyla taraftarlar açıkça tavır koymuş ve devamının geleceğini de işaret etmişlerdir.

Sayı olarak da fena değildik. Unutmamak lazım ki, bugün benim diyen tribün grupları bile bu şartlarda belki bu kadarlık bir sayı yakalayabilirdi.

Trafiğe kapatılan cadde boyunca ilerleyen taraftarlar meşaleler yakarak, sloganlar attılar. Eski başkanlardan İsmail Uyanık'a sevgi gösterilerinde bulunan grup, Hakkı Tomaç ve Erkut Tutu'yu ise protesto ettiler. Protestolardan Samsunlu siyasetçiler de paylarını alırlarken, "sahtekar yönetim istemiyoruz" diyen taraftarların şeffaflık konusundaki tepkisi de açıktı. Grubun temel hedefinde ise yıllardır takıma ilgi göstermeyen ve ondan öncesinde de Samsunspor'un Süper Ligden düşmesinde büyük payı olan Bş. Bld. Başkanı Y. Ziya Yılmaz yer aldı. Belediyenin yeni yaptırdığı raylı sistemin önünde atılan slogan ise hayli manidardı; "bu tren Süper Lige gider mi?"

Basın açıklamasında ise üç konu üzerinde duruldu; birincisi Y. Ziya Yılmaz artık üstüne düşeni yapmalı. İkincisi Sn. Galip Öztürk ya da bir başka Samsunsporlu iş adamı ekibiyle birlikte gelip, kudreti olanlar için çok da zor olmayan bu durumdan Samsunspor'u kurtarmalı; üçüncüsü ise sözde yönetim masal anlatmayı bırakmalı, taraftarlarca hiç de muteber kabul edilmeyen yönetici Erkut Tutu ise hayal ettiği başkanlığı bir an evvel unutmalı!

Hülasa, gönülden haykırdık, "bu şehrin tek takımı var" diye... Onun sahibi de taraftardır! Emeği geçenlere teşekkürler...

FaTiH_HaN

Tüm taraftar guruplarının yanyana, omuz omuza, tek yürek, tek ses olması artık bazı şeyleri aştığımızı ve Samsunspor taraftarının takımı için herşeyi yapabileceğini tüm Türkiye'ye gösterdi.

samsunum

kanaltürkte haberimz çıkmışş şimdi gördüm tv de

Efsane Meskenler

demekki istenilince taraftar grupları olaysız bir şekilde bir araya gelebiliyomuş ayrıca beklenilen sayı yakalanamasada yapılmak istenilen yapılmış inş bu protesto amacına ulaşır protestoda adı gecenler takım asahıp cıkarda yeni sezonan taraftarlarca rahat gırerız bide dikkatimi ceken çiço nun yürüyüşte ''bizi birbirimize vurduranlara inat hepberaberiz ''demesidir ne olursa olsun hep beraberiz

Nuri Asan

10 July 2010, 23:21:16 #253 Son düzenlenme: 10 July 2010, 23:50:04 Nuri Asan
umarım bu yürüyüş birilerine mesaj olarak gitmiştir.
Başka SAMSUNSPOR yok.

Mert

Herşeyden önce tüm taraftar gruplarının liderlerini bir arada görmek bizi mutlu etti.Bu takım için herşey olur yeterki isteyelim.