2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

55(tuncay)55

şimdi transfermarkt. baktım hüseyin oztürk diye futbolcu cerkezkoyden transfer etmişiz tanıyan varmı hüseyini

lucarelli

Yanılmıyorsam bizim altyapıdan bir oyuncu. Muhtemelen kiralık gitmiştir. Geri dönüş haberidir.

germencisse

Alıntı yapılan: 55(tuncay)55 - 08 July 2010, 14:11:30
şimdi transfermarkt. baktım hüseyin oztürk diye futbolcu cerkezkoyden transfer etmişiz tanıyan varmı hüseyini

o yaptığımız transfer değil..geçen sene kiralık olarak başka takımdan geri dönüşü..

havzalı55

1 hafta once kendi kendime karar aldım Samsunspor haberlerine bakmıcam diye az önce heyecanla açtım sayfayı :D diyorum büssürü oyuncular gelmiştir şehmus şenol cenk felan :D:D hala tık yok yuh be yuhhh

Ajan

bügün antremanlarda 1 tane siyahi futbolcu vardı nedir ne değildir hiçbir fikrim yok haberi olan var mı şu yönetimin bahsettiği kamerunlular olmasın  :o :o

AntZ

Alıntı yapılan: *AgEnT* - 08 July 2010, 22:00:34
bügün antremanlarda 1 tane siyahi futbolcu vardı nedir ne değildir hiçbir fikrim yok haberi olan var mı şu yönetimin bahsettiği kamerunlular olmasın  :o :o

Muhtemelen Akhisar'ın beğenmediği oyuncudur.
Adı Zenke'ydi sanırım.

Ajan

hey allahım  ne günleri kalmışız akhisarın beğenmedi artıkları biz mi alıyoruz zamanında sami hyppia hessılbenk beğenmeyip almayan bir külüpken şimdi  :-X :-X  :( :(

Burak

germencisse

Alıntı yapılan: Ant55 - 08 July 2010, 22:02:33
Muhtemelen Akhisar'ın beğenmediği oyuncudur.
Adı Zenke'ydi sanırım.

Bugünkü haber gazetesine göre Barcelona alt yapısından yetişmiş Ganalı Al-Mann Abdul Rasheed...

YaSeF55

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 09 July 2010, 11:41:21
Dün biz ali alanyurt tesislerinde halısaha maçı yaparken kenarda bir masa kurmuştu erkut tutu ve yöneticiler.onun yanında oturan arkadaşım Samsunsporluydu tanımış hemen ne konuşuyorlar diye kulak misafiri olmş biraz :D 1 saat boyunca tlefonu susmamış ve sürekli para adı geçen konşmalar olmş.tamam 10 milyarı yatırsın tamam 30 milyarı yatırsın vs.Birde aylık 7 milyar veririz gelsin imzalasın demiş.artık o futbolcu kim bilinmez :)

artı olarak 7  milyar verin onu alın  die konuşmalarda geçmiş..hayırlısıııı :D

cezayir55

adi abdul rasheed  ayri galatasarayin yeni transferi lorik cana samsun dogumluymus babasi eski futbolcumuz agif cana hatta evraklari halen samsundaymis dun televizyonda konustu samsuna ziyarete gelmeyi cok istiyormus

beşnumara

bizim idmana çıkan bu çocuk mu veya ankaragücüyle ne alakası var? bilen varsa açıklasın please :)

Sercan

09 July 2010, 13:29:11 #1587 Son düzenlenme: 09 July 2010, 13:34:47 55sercan55
Fatih sen mi çektin bu fotoğrafı ?  :-* :-X :-* :-X

beşnumara

Dur tahmin edeyim barcelonadan samsunspora diye yapılan haber ne kadar doğru bilinmez ama büyük bir ihtimal ankaragücü denemeye aldı beğenmedi bize gönderdi belki sizin işinize yarar dedi.Eksik olmasınlar bizi de düşünüyorlar bizim transfer komite başkanıyla beraber çalışıyorlar muhtemelen.Bu resim de salı günü yüklenmiş ama ne hikmetse perşembe günü bizim idmana çıkarıldı.inşaallah iyi çıkar.Bu arada yanılmıyorsam forvet oyuncusu.Bakalım gelişmeler ne olacak

berusa55

AlıntıFatih Yigitusagi geldi

09 Temmuz 2010 / 13:20

Kırmızı-Beyazlı ekibin bir süredir görüşme halinde olduğu gurbetçi futbolcu Fatih Yigitusagi, Samsun'a geldi
Yönetimin daveti üzerine Almanya'dan gelen gurbetçi futbolcu ile bugün son kez şartlar konuşulacak ve büyük olasılıkla imza atılacak. Almanya'nın FC-Erzgebirge Kulübü'nde forma giyen gurbetçi futbolcu ile Samsunspor uzun vadede bir anlaşma yapması bekleniyor.
26 yaşındaki golcü futbolcunun yapılacak görüşmelerin ardından takımla birlikte ilk antrenmanına çıkması bekleniyor.

Kaynak. http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=43184