2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

Ali Kuleli , Ankaragücü'nden değil de Tokatspor'dan gelecek deniyordu yerel gazetelerde,bir yanlışlık olmasın?

Ertuğrul Sağlam

Az önce kulübü aradım herhangi bir yetkili ile görüşmek için, Kulüp menejeri olduğu söylenen birini bağladılar. hiçbir gelişme yok.

Menejer  ''Ben yıllardır burdayım ben böyle bir zaman geçirmedim Samsunsporda'' diyor.
Arkadaşlar biz bitmişiz Samsunspor amatör bir kulüp halini almış, ne yönetici ne yetkili var kulüpte...

Taraftarın sopayı ele almanın zamanı gelmişte geçiyor...

berusa55

celebi

YaşarDoğu

30 June 2010, 20:59:55 #1429 Son düzenlenme: 30 June 2010, 22:12:23 YaþarDoðu
Tan Gazetesi müptelası Haluk , mali tablolardaki sütunlar ne olsun ?

Yani artık sabır limitlerinin üstündesiniz.Beceremiyo musun s..ktir git neyin peşindesin halaa?Sizin dönem kadar kulübü aşağılayan hiçbir dönem yaşanmadı.Sütçü beygiri Engin bile sizin samimiyetinizden iyidir.Sonra halk destek çıkmadı , sen sana verilen destekle ne başardın?

Turgut tan gelen 1.taksidin  bir miktarını Tüfenk ' e verdik diyen akıllı Tan , geri kalan parayı alan yöneticilerinin isimlerinde sende mi varsın da yönetici isimlerini kamuoyuyla paylaşmıyosun.Sizin Samsunsporluluğunuza da .............

Susamıyorum , biri elini kolunu bağlamış karşınada sevdiğini koymuş , ölümünü seyret diyor :( :'(

serkancengiz

sabır taşı olsa çatlardı bizler nekadar Sevdalıyız Samsuspora

lucarelli

Galip Öztürk'ün ortak olduğu Asya Tur, Hakiki Koç firmasını almış. Sanırım bu yatırımlar devam ettikçe Samsunspor'a başkan olmaz. Sonuçta adamın kendi işleri de var. Güvenilir bir yönetim olsa sağlam para akıtır ama ah yönetim ahhh

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: lucarelli - 30 June 2010, 23:29:56
Galip Öztürk'ün ortak olduğu Asya Tur, Hakiki Koç firmasını almış. Sanırım bu yatırımlar devam ettikçe Samsunspor'a başkan olmaz. Sonuçta adamın kendi işleri de var. Güvenilir bir yönetim olsa sağlam para akıtır ama ah yönetim ahhh

galip ozturkun sektor olarak yelpazesi cok genis ve goz onunde olmak istemiyor goz onunde olmak istemedigi icinde baskan olmuyor bence.

hakan55

Dün öğln 4 gibi tesislere gttim son model arabayla caner altın geldi..???

Ertuğrul Sağlam

''Herkes herşeyi yönetimden bekliyor''

Hakkı Tomaç

Kimden bekleyelim? >:(

55_OrHaN_55

01 July 2010, 09:34:52 #1435 Son düzenlenme: 01 July 2010, 09:41:42 55_OrHaN_55
Ben artık kimseden bir şey beklemiyorum. Yıllar önce "şimdilik elveda süper lig, fakat yeniden döneceğiz" diyordum ama kendimi kandırmışım. artık şimdiden kısaca "elveda bank asya" diyorum. hakkı tomaç gibi adamlar yönetici oldukça da yeniden döneceğimize pek ihtimal veremiyorum.

Ollivanders

Sayın Kalpar Bulent Bolukbasının gidisine cok uzulmus ya Edmontdanteyi transfer etsek nasıl olur :D

LisandroLopez

Caner Altın'ın 1 trilyon alacağı varmış 500 milyarını bağışlamış , 500 milyarını alamadığı gerekçesiyle şikayet etmiş.
Transfer tahtası kapalı anlayacağınız..

Ertuğrul Sağlam

Somut bir gelişme oluncaya kadar Sitemizin forum bölümünün kapatımasını talep ediyorum...

Yoksa site başında bir çok arkadaşımız gibi kafayı sıyıracağız... :( :( :(

Ollivanders

Kafayı sıyırmaktan ote abi olan Samsunspor sevgimize oluyor. Bir takımın taraftarı daha ne kadar acı cekebilir. Bir seylerin cezasını cekiyoruz . Ama yetmedi mi bu kadar ceza? Bizin ne eksigimiz var digerlerinden.