2010-11, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 11 May 2010, 18:21:48

« önceki - sonraki »

AntZ

29 June 2010, 20:39:27 #1395 Son düzenlenme: 29 June 2010, 20:43:17 Ant55
Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 29 June 2010, 20:33:35
Yok uzaklaşmıyoruz..gitgide yaklaşıyoruz
Sireni duymadık sadece...

Alıntı yapılan: berusa55 - 29 June 2010, 20:37:06
Tünelin ucu mommok!

Kara tren gecikir belki hiç gelmez...  :(
Sireni de duymuyoruz, çarpmadan geçmez  :o

mehmet yılmaz

Şimdi sitede küfür etmek yasak ya hani...
O yüzden sitede küfür etmiyorum ben bu andavallar sürüsüne...

>:(

kalptenþimþek

29 June 2010, 21:18:04 #1397 Son düzenlenme: 29 June 2010, 21:19:57 kalptenþimþek
site kurallarını okudum..
Japonca küfür hakkında bir açıklama getirilmemiş o yüzden;
ゲイとファック  ゲイとファック  ゲイとファック  ゲイとファック

Jnr.Serkan

en sağdan 2 ci harf gücülük gibi...orda çok fantazili bir küfür var galiba :D

kaptan 55

yönetici

SametYılmaz55

hayata küstürdünüz bu büyük taraftarı Allah topunuzun belasını versin

55_OrHaN_55

98 sayfa olmuş ve olumlu tek bir transfer veya haber yok, aksine hep olumsuzluk, hep kötü haberler. Bari kulübün kapısına kilit vurun da bitsin bu çile. kimsenin bir şey yapacağı yok.

vanlioglu

bende okulumu bitirmişim 5 yıl sonra memleketimdeyim ne güzel kombinemi alır takımımı izlerim diodum ama gel gör ki insan da değil kombine haftalık bilet alma hevesi bile bırakmıolar. lanet olsun hepinize

YaşarDoğu

Alıntı010-2011 sezonunun hazırlıklarına 28 Haziran Pazartesi günü toplanacağı açıklanan Samsunspor'un daha sonra 30 Haziran Çarşamba günü toplanacağı belirtilmişti.
Ancak takımın yarında toplanmayacağı ve toplanmasının hafta sonuna kalacağı öğrenildi.
Samsunspor Kulübü Başkanı Hakkı Tomaç bu akşam teknik direktör Hüseyin Kaplar ile görüşeceklerini ve takımın ne gün toplanacağının bu görüşmeden sonra netleşeceğini belirtti.

Uğur Yıldız

ben paftan a takıma imzalayan arkadaşımla konuştum içim daha da karardı onların da haberi yok bu iş çok uzicak diyo  >:( >:(

pitbul055

birşey olmaz transferin son günü 13 tane daha mal bulurlar.

babasamsunlu

yok bu sefer 11 tane alacaklarmış.. sadece o kadar mal kalmış piyasada  >:( >:( >:(

Ertuğrul Sağlam

Hakkı bey çok acil 1 milyon nakite ihtiyaçları olduğunu söylüyor. yokmu arkadaşlar içimizde bu parayı verecek yada aramızda toplayalım transfere başlasınlar... 8)

(Lig biteli 1,5 ay oldu. bu süre zarfında 1 milyon temin edemeyen yönetim halen iş başında) >:(

fatih55ankara

belediye başkanları vali sanayi ticaret odası işadamları toplansa samsunda en çok vergi veren ilk 20 firmadan 50 şer bin tl alınsa 1.000.000 tl ediyor.bu kadar zor mu bu olay.sabrımız kalmadı.tesisleri basacağız.yakındır.