19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

;D ;D ;D

haklısın Sülocum..Bende haklıyım..sende haklısın..
bir tek  Hakkı haksız .. o yüden dövüşmeyek boşver büyüklük bizde kalsın

:D :D :D

YaşarDoğu

Dardanel maçında iyiki yoktun , güvendiğin topcular zaten oynamıyor, düne kadar bağırdığımız adam 2 gol atıyor ve oyuna ortak oluyoruz.sonrası mı evlere şenlik ; adamlar topuk paslarıyla cezasahamıza giriyor ya Ahmete takılıyor top yada dışarı çıkıyor.

Ardından birileri çıkıyor , kol böreği uzatıyorlar maç sonunda sana.Sende tellere yapışıyorsun o kol breğinden sahibinede yedirmek için.Sonra mı polise alın bunları diyeni duyuyorsun.Maç sonunda 2.kez berabere kalarak A milli olma şansını yakalıyorsun.

Deniz yolculuğu başlıyor 3-5 kelam edeyim diyorsun , 3 hafta sonrası nı işaret ediyorlar , soruyorsun 31 hafta yı napcaz , mal mal aval aval yüzüne bakıveriyorlar.

Daha anlatayım mı , yok yok anlatmayayım...

Sioux

muratın aklını karıştıranlar olabilir, hem de çok içeriden birileri.

beşnumara

muratın aklı birileri kulübten içeri girdikten sonra karıştırılmaya başlandı

babasamsunlu

Süleymancım benim,senin ve hepimizin isyanı işte senin anlattıklarına..yoks a adam olsalar kim ne diyecek bunlara...parasız olduğumuz için adamlar keyiflerien göre davranmayı "hak" görüyoalr kendilerine..kazandıkları zaman primlerini alamadıklarını öne sürüp sonrasında farklı performanslar ortaya koyuyorlar..kaybettiklerinin hesabını soracak kimse yok ortada..
Önceden maç kaybedilince forma aşkını ön planda tutan topçular evlerinden çıkamazlardı..Hatta eski başkanlarımızdan birinin kardeşi varmış..Zamanın iyi topçularından birini renk gazinosunda görünce ayaklarına sıkmış kurşunu..Şimdi ise Hacettepe maçından sonra karabük maçında furbolculara verdiğimiz tepkiden sonra aldığımız tepki hepimizin hatıralarında daha çok tazedir..

Velhasıl kelam..Deveye sormuşlar neden boynun eğri..demiş nerem doğru ki  :o :o :o :o :o

guvener55

adamın kralı murat yıldırım.son derece içten bi insan.tesislere gittiğimde yunus şenocak hocamıza çorumdan leblebi getirmiştim. murat yıldırıma da ikram ettiğimde o kadar samimi bi şekilde teşekkür etti ki hala daha unutamıyorum...

LisandroLopez

Alıntı yapılan: komançi - 21 April 2010, 20:39:33
muratın aklını karıştıranlar olabilir, hem de çok içeriden birileri.

Kim olabilir arkadaşlar benim aklıma biri gelmedi ??

SametYılmaz55

bahattin güneş olabilir eğer duruyorsa şenol güneşin kardeşimi abisimi tam hatırlamıyorum

Ollivanders

Eski murat yok. akli baska yerde oldugu kesin . bence gelecek sezon kesin yok. sahsi fikrimdir.

Sadece Samsunspor

Sen böyle oynayacak adammıydın be yazık vallaha yazık, acaba bazı oyunculara çok mu değer veriyoruz, içimden geçmiyor değil bkz. oktay,murat

tmm belki sezon sonu gidicen ama şurda 2-3 hafta kalmış oynada bari giderken aklımızda kal

sersa

Siyah-Beyazlı yönetim, transfer sorumlusu Ulvi Güveneroğlu'nu Murat Yıldırım'ı izlemesi için Samsun'a gönderdi. Güveneroğlu, Konyaspor maçında Murat'ı beğendiğini söyledi
BÜYÜTEÇ ALTINA ALINDI
Beşiktaş, Samsunspor'un orta sahadaki dinamosu Murat Yıldırım'ı mercek altına aldı. Siyah-Beyazlı ekip transfer komitesi sorumlusu Ulvi Güveneroğlu'nu Samsun'a gönderdi. Samsun 19 Mayıs Stadı'nda dün oynanan Samsunspor - Konyaspor karşılaşmasını Murat'ın menajeri Ümit Gürsoy ile birlikte kapalı tribünde izleyen Güveneroğlu'nun bol bol not alması ise dikkatlerden kaçmadı.

GEREKLİ RAPORU VERECEĞİM
Karşılaşmanın sonunda Murat Yıldırım için iyi oyuncu yorumunda bulunan Beşiktaş transfer sorumlusu ulvi Güveneroğlu, "Bu maçın düşük tempoda geçmesi gayet normal. Murat'ı daha önceki maçlarda izlettirmiştik. Bir kezde ben canlı olarak görmeyi istedim. Gerçekten iyi bir oyuncu. Kaliteli bir isim. Ben yönetime gerekli raporu sunacağım. Bundan sonrası yönetimin işi" diye konuştu.

Denge

sadece55

Murat beşiktaşa filan giderse forma giyemeden söner gider bence

YaşarDoğu

26 April 2010, 23:34:14 #417 Son düzenlenme: 27 April 2010, 01:27:48 YaþarDoðu
Bence sönmez niye onun mevkisinde oynayan Uğur İncemandan on kat daha iyidir Murat.Uğur İnceman gibi düz bir oyuncu oynuyorsa Beşiktaşta bırakında Murat ta iki top vursun ;)

sadece55

Abi işte oralarda görmek lazım bir de çünkü uğur inceman bank asyadayken mevki olarak 10 numarada oynuyordu...üst lige çıkınca tekniği onu daha çok ön libero mevkiine itti...

babasamsunlu

Valla sülocum sana katılmıorum..asıl alttan gelen Necip diye bir topçuları var..uğura da bizim murata da 10 çeker...bide fink ve de ernst i saymıyoruz tabi... yakında ismi sıkça duyulmaya başlar Necip in..Bencede Murat oynayabileceği bir takıma gitmeli..gidecekse eğer..