19- Murat Yıldırım (Bursaspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 10 August 2009, 22:15:31

« önceki - sonraki »

beşnumara

onlar layık olduğu yerlerde forma giysinler biz başka bir şey istemiyoruz

16 SS 1965

Murat yıldırım 100 de 100 gidecek bu takımdan

beşnumara

hayırdır bursaspor tarafından duyum mu aldın da %100 diyorsun ;)

16 SS 1965

Alıntı yapılan: beşnumara - 19 April 2010, 14:56:10
hayırdır bursaspor tarafından duyum mu aldın da %100 diyorsun ;)

çanakkale maçı sonrası  feribota binceklerdi biraz sohbet etmiştik  orda  belli değil dedi büyük bir ihtimal giderim dedi

Jnr.Serkan

Gidene dur diye yalvarmak bizim gibi bir camianın taraftarına yakışmaz.yBu takım murat yokkende düşmemeye oynuyordu varkende düşmemeye oynuyor.sadece savaşmak birşey ifade etmiyor.Giderse hissederiz yokluğunu ama elbette yeni muratlar buluruz

LisandroLopez

Ne Murat'lar gördü bu taraftar..

YaşarDoğu

Çanakkale maçınd aayakta kalanalardan biriydi , ha eski gördüğümüz Murat mı kesinlikle değil.

emre

oktay'ı bilmem ama murat'ın Samsunspor'u kafasından sileceğine ihtimal vermiyorum.Adamın karakteri duruşundan konuşmasından herşeyinden anlaşılır.başta karakterini ne kadar övüyorsak hala öyle.

Ben Murat'ın %100 ayrılacağına inanmıyorum.Ayrılırsa bu takımdan kötü bir şekilde ayrılacağını düşünmüyorum.Giderse iyi olmaz ama Samsunspor'un sonu da değil.  ;D

not: murat ile bende konuştum  ;)

Ollivanders

19 April 2010, 17:28:52 #398 Son düzenlenme: 19 April 2010, 17:30:35 Serpico55
sinirlerim tepeme cıktı ya. Boyle birsey olabilir mi? Biz kime deger versek o sırtımıza bir hancer sokuveriyor. Gidin nereye giderseniz gidin. Yetti artık ya yetti. EN buyuk SAMSUNSPOR. Siz hicbir seysiniz.

Kodalak

Murat'la feribotta konuştum,yorgunum abi dedi,

kolay değil o formayı taşımak dedim yorulacaksınız tabi,o fomayı kimler giydi, kimler giymek istedi de nasip olmadı dedim :Murata

transferini sordum kaçamak cevap verdi yok dedi transferim ama bence var.Süper lige çıkarın şu takımı sonra para kazandırın gidersiniz dedim ,inşaAllah dedi.

Çok beyefendi bir çocuk.Gidersede Allah yolunu açık etsin...Bence iyi olanın herşeyine layık bir "adam gibi adam"

LisandroLopez

İnşallah gitmezde seneye iyi bi takım oluşturulduğunda o takımda kilit isimlerden biri olur.

sadece55

İyi futbolcu ama bulunmaz hint kumaşı değil...Lige çıkmak istersek Murattan daha iyilerini bulmak çok ta zor değil yeter ki istensin

YaşarDoğu

Kim bulacak Murat gibilerini, Allah aşkına transfere edilipte adam gibi oynayan kaç kişi var ?

Murat gibileride zor buluruz.

babasamsunlu

Adam gibi yönetim olsun bak nasıl buluyor Sülocum..Muratı bende beğeniyorum ammaa yokluktan Muratı Maradona sanar olduk...  ::)

YaşarDoğu

Adam gibi yönetim var mı , yada değiştirebilme imkanımız , ikiside yok.Onun için elimizdeki maradonları tutalım ki en azından hersene kümede kalma savasına devam edelim