ERCİYES MAÇI-GÖRSEL ŞOV

Başlatan edmontdante, 09 April 2010, 19:26:04

« önceki - sonraki »

AntZ

Gece gündüz çalışıp, binlerce karton, kağıt, rulo, pankart, ıvır zıvırla uğraşacak kadar Samsunspor lu Engin abiye de bu konularda illahlah dedirtmek hakikaten ekstra dangalaklık ister. Ne diyeyim o kadar emeğe üzülmemek elde değil. Bu insanlardan birşey beklemeye de gerek yok artık, gölge etmesinler başka ihsan istemez.

Serkan

Umarım birisi artık şu tribünleri düzeltmek için düğmeye basar...

YaşarDoğu

Engin Abi ve aşiretine çok teşekkür etmek lazım.O kadar çabaladılar ettiler , lakin rulolar istenildği vakit havaya atılmasa bile y,ine güzel bi görüntü olduğunu düşünüyorum.

samsunmania

Ruhun yeter Edmontdante. Sıkma canını kardeşim. Teşekkür ederim kendi namıma.

YaşarDoğu

Akyol

11 April 2010, 20:39:43 #95 Son düzenlenme: 11 April 2010, 22:36:06 Akyol55
Söylenecek o kadar şey var ki aslında bu ukala dümbeleği çekirdekçi taraftarlar için..! En başta emek var,zaman var,maddiyat var var oğlu var, Kul Hakkı denen birşey var! Bugünkü tribün portremizin %75 i maalesef zeka yoksunu, idiot diye tabir ettiğimiz cinsten, mondofon taş kafalı kimselerdi... Neydi istenen koltuklarınıza bırakılmış olan konfetileri MAÇ BAŞLARKEN havaya atmanız, çok mu zordu? Değildi ama bunu düşünecek kadar beyin yoktu ne acı ki !!

Engin abi, sen ne zaman dersen o zaman yanındayım jübile sözünü kabül etmiyorum, sadece sezon bitti...

mehmet yılmaz

doðan

Edmony ;
kardeşim şunu gördük ki tüm trübüne aynı anda bir şey yaptıramayız,
emeğine yüreğne sağlık ... eli emeği geçen herkesin ... bende artık frene basıyor sadece trübünde maçımı izliyorum ...
eğer bunu yapmaz sam artık ben en öte bir başka ben çıkacak ortaya ... sinir ve strese bürünüp çekirdekçilerle dalaşmaktansa sevdamı yüreğimde taşır .. maçımı izlerim ...

koskoca adamlar laf anlamazsa , çoluk çocuk ne anlayacak ...

Sercan

Bu kadar emeği hiç sayan insanları anlamak çok zor.Kendileri iki haftada bir maça gelirken her günü bu takımla geçen insanları anlayamazlar tabi.Engin abi senin yine Samsunsporluluğun ağır basar bırakamazsın bu işleri.İnşallah okullar bitince bizler de devam edeceğiz...

holigan5565

emeğe saygı duymayan çekirdekçi tayfası s...... tirsin gitsin

brigand

sıkma canını abi..etmeyeyim diyorum ama böle laflar , benim canım halkım ona sabah aksam park yapan , Samsun'un malını mülkünü babasının malı gibi kullanan o stadı istanbul takımına cennet eden , Samsunspor'u bu hallere düşüren , Samsun daki fabrikaların hepsinin kapanmasına göz yuman , burada kazandıkları paralarla kendi memleketlerine yatırım yapan , bir gün olsun Samsun'u düşünmeyen, agzı bol laf yapan ama 1 gram adam olmayan insanlara oy verip başlarına getirirler...başka söze ne hacet..Senin emeğine saglık , canın sagolsun , beni görmemişsindir tanımassın ama ben Muğladan bile duyuyorum seni . burdaki tüm Samsunspor sevdalılarının neler yaptıklarını...