Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Dartagnan

**KaR6**

Recep

mahşerin 3 atlısı aynı anda sitade la bu saatte ne işiniz var gidin yatın uyuyun

emre

Alıntı yapılan: Kodalak - 31 March 2010, 11:28:38,adam harikaydı uzun bolylu uzun saçlı sol baldırı daha inceydi yanlış hatırlamıyorsam,

sn kodalak neyin peşindesiniz??!!..  ???  :o  ;D   :-* :P

Sercan

Az önce Yenilsen de Yensen de programı için Facebook'tan bir mesaj geldi...

Merhaba,

Biz de transfer donemi bitmiyor, programa yeni yuzler ariyoruz, hep ariyoruz... Tek yapmaniz gereken yenilsendeyensende@ntvspor.net adresine NEDEN BU PROGRAMDA OLMANIZ GEREKTIGI konusunda kisa bir mail atmak... On elemeyi gecenleri listemize ekliyor ve programa cagiriyoruz... Evet, bu kadar kolay!

ps. aslinda itiraf ediyorum ki on elemeyi gecmek biraz zor... O yuzden icerige, usluba ve de imlaya dikkat derim!

Gorusmek uzere,
Banu Yelkovan

papel

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 01 April 2010, 19:12:06

Merhaba,

Biz de transfer donemi bitmiyor, programa yeni yuzler ariyoruz, hep ariyoruz... Tek yapmaniz gereken yenilsendeyensende@ntvspor.net adresine NEDEN BU PROGRAMDA OLMANIZ GEREKTIGI konusunda kisa bir mail atmak... On elemeyi gecenleri listemize ekliyor ve programa cagiriyoruz... Evet, bu kadar kolay!

ps. aslinda itiraf ediyorum ki on elemeyi gecmek biraz zor... O yuzden icerige, usluba ve de imlaya dikkat derim!

Gorusmek uzere,
Banu Yelkovan

bizi alıcaklarını sanmam

Akyol

Alıntı yapılan: papel - 01 April 2010, 19:14:13
bizi alıcaklarını sanmam
Kaybettiğimiz noktada bu sanırım papel! Biz bi kendimize inansak fena olmayacak, İstanbul'da bulunan arkadaşlarımız ordakilere havada karada 5 atarlar buna kefilim. Bence bu programda SAMSUNSPOR'umuzu temsilen birileri olmalı. Diyeceksiniz ki Samsunspor Bank Asya'da ilgilerini çekmez ama orda ki mevzu sadece Samsunspor'da değil! Bunu da unutmayalım bir şekilde adımızı tekrar duyurmalıyız...

Sercan

Alıntı yapılan: Akyol55 - 01 April 2010, 19:54:14
Kaybettiğimiz noktada bu sanırım papel! Biz bi kendimize inansak fena olmayacak, İstanbul'da bulunan arkadaşlarımız ordakilere havada karada 5 atarlar buna kefilim. Bence bu programda SAMSUNSPOR'umuzu temsilen birileri olmalı. Diyeceksiniz ki Samsunspor Bank Asya'da ilgilerini çekmez ama orda ki mevzu sadece Samsunspor'da değil! Bunu da unutmayalım bir şekilde adımızı tekrar duyurmalıyız...

Kesinlikle sevgili Kar6 orada bulunmalı.. :D :D 8) ;)

emre

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 01 April 2010, 19:12:06

Merhaba,

Gorusmek uzere,
Banu Yelkovan

tam olarak hayallerini kurduğum şeylere yaklasık bir olanak sağlıyorlar.okur okumaz e mail yazmaya basladım.artık alırlar almazlar,onlar kazanır veya kayberderler... ;D

Sercan

Alıntı yapılan: emre55 - 01 April 2010, 20:05:56
tam olarak hayallerini kurduğum şeylere yaklasık bir olanak sağlıyorlar.okur okumaz e mail yazmaya basladım.artık alırlar almazlar,onlar kazanır veya kayberderler... ;D

Kesinlikle kaybederler kardeşim ;)

**KaR6**

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 01 April 2010, 20:00:04
Kesinlikle sevgili Kar6 orada bulunmalı.. :D :D 8) ;)

çagırırlarsa giderim yoksa gitmem :D

Sercan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 01 April 2010, 20:14:33

Tamam işte adamlara çağırmaları için bir sebep ver.

Sercan

Ayrıca Antep'de NTV Spor var da biz mi gitmedik;?  :D

**KaR6**

yazayım mı bi mail diyosun yani?

emre

01 April 2010, 20:20:38 #4739 Son düzenlenme: 01 April 2010, 20:22:29 emre55
Alıntı yapılan: 55sercan55 - 01 April 2010, 20:13:05
Kesinlikle kaybederler kardeşim ;)

eyv kardeşim,ntvspor beni keşfetse muhteşem fikirlerim var aslında.reytingler tavan yapıcak  ;D

biiiz otobüs taşlamayıııı samsunspor.biz'den öğrendik.samsunspor.biiiiz herseyden üstündürr..

Alıntı yapılan: **KaR6** - 01 April 2010, 20:14:33

sn kar6 sansımızı deneyelim ne kadar çok maaail o kadar çok sans.. ;)