Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 31 March 2010, 20:11:43
celil'inkine ne kadar oynamak denirse artık,oynadı işte Allah kabul etsin

veled dalin amin :)

Dartagnan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 31 March 2010, 19:34:07
elimde yavuz sever'in çok özel pozu mevcuttur, ilgilenenler bana ulaşsın ;) fiyatta anlaşırız ;)

birakin kardesim :D mustafa gara inanmayin    :D

**KaR6**

inanmayın derken? koyayım buraya istersen, hatta başlık açayım orada tartısalım inansınlar mı inanmasınlar mı ;D ;D ;D

mehmet yılmaz

yavuz'un inanlmaz pozu olsa olsa gol kurtarırkendir, buna inanamayız işte :) :) :)

( Kardesim benim, şaka yapıyorum ha, hele maratondan kaleyi devralman bir bayram havası sevini getirdi, okandan onra amet gibi :) )

Dartagnan

:):):) abi bu cidden inanilmaz yaaa ben onu mustafaya guvenipte nasil yolladim ona sasiriyorum :D

**KaR6**

Alıntı yapılan: Dartagnan - 31 March 2010, 20:28:47
:):):) abi bu cidden inanilmaz yaaa ben onu mustafaya guvenipte nasil yolladim ona sasiriyorum :D

bilerek yollamadın ki, bilerek yollasan bu kadar zevkli olmazdı zaten ;D

Dartagnan

baba almazsin zannettim :D ula nasil bir hatadir buuu afaroz sebebim :D

Ollivanders

gormez olaydım sevmez olaydım ..... Ben artık konusmuyorum kardeslikten reddediyorum  >:(

Dartagnan

la abartmayin lan :D bi makara yapalim dedik  yedigimiz laf kalmadi la :-\ :P

**KaR6**

kimseye göstermicem, mezara gidecek benimle :) ama silmicem bakıp bakıp gülerim arada bi ;D

mehmet yılmaz

göstermemen daha tehlikeli ya, bin türlü senaryo çıkar şimdi. acaba yunanistan forması mı giymişti, yoksa bikini mi? Yok ya, ikincisi bile daha mantıklı :) :) :) ve affedilebilir...

**KaR6**

ben forma giydi demedim ki :) daha fazla üstüne gitmeye gerek yok kardeşimin, güldük eğlendik bitti :)

Dartagnan

ali ihsan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 31 March 2010, 20:53:05
ben forma giydi demedim ki :) daha fazla üstüne gitmeye gerek yok kardeşimin, güldük eğlendik bitti :)

Özelden niye yazıyorsun o zaman fener forması giydiğini  ;)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 31 March 2010, 22:26:15
Özelden niye yazıyorsun o zaman fener forması giydiğini  ;)

Ah Mustafa Gar ah... Sana da mı attı? Bana da "abi bir tek sen gör, aramızda kalsın" diyordu öpözel mesajında...