Altay Maçı SEYİRCİSİZ !!!

Başlatan bengülü, 25 March 2010, 21:06:11

« önceki - sonraki »

doðan

Alıntı yapılan: delacoste - 28 March 2010, 19:58:28
Arkadaslar bi sakin olun biliyorum moraller sifir.ancak bi yanlis anlasilma var sanirim.benim hic bisey den haberimyok..Abim bugün bizdeydi o yazmis..burdan bi arakdas msnden yazinca gördüm.az önce abimi aradim.evet o yazmis.Onun adina özür diliyorum..Hepimiz üzüntülüyüz...

abine slm söle
o bizleri tanıyodur ; kim olduğumuzu nasıl samsun lu olduğumuzuda biliyodur , ben onun msjını başka yere verilen msj diye algılıyor ve takmıyorum ,
o bahsettiği çocuklar kadar tepkisini göz önüne getiren 3 tane adam sayın alnın dan öpeyim ;
federasyon yetkililerden alınan direkt bilgi; (edmony şahittir )
giresun maçında alınan ceza direkt olarak kamera görüntülerine dayanılarak veilmiş , ipi koparan nokta ise sahaya girilme olayı ve gözlemci raporunda tahrik un usuru mevcut fakat o dakga gösterme olayı tersi istikammette bizim tarafımızdan kapalı tarafı tahrik edilmiş denilmekteymiş ,
ama asıl cezayı aldığımız nokta 10- 13 arkadaşımızın sahaya girmesi ...
geçmişin esabını yapmak kimseye bişey kazandırmaz. bu gün trübünde olsaydık maç frklımıolurdu.. belki ...
şimdi herşeyimizle destek zamanı hırsınızı birbirinizden değil . başkalrında zamanı gelince çıkaralım..

şimdi yniden abine dönelim kardeş ..
o çoluk çocuk abilere saygıda duyar  ama abi olabilene ...

LisandroLopez

Samsun'da Samsunspor'a karşı bence büyük bi ilgi var..
5 maçlık galibiyet serisinin sonunda Adana maçındaki atmosferi hepimiz gördük.
3 büyük takımların derbilerde yarattığı atmosfer vardı stadda..
Artık insanlar başarı istiyor arkadaşlar..

SametYılmaz55

3 büyük takım derken???bizde tek büyük vardır oda SAMSUNSPOR dur yemişim diğer takımları

Kaya

3 Büyük sözü sitemizde geçmez geçemez geçmemeli

Tek büyük vardır o da SAMSUNSPOR

Ollivanders

Alıntı yapılan: iak5529 - 28 March 2010, 22:32:27
3 Büyük sözü sitemizde geçmez geçemez geçmemeli

Tek büyük vardır o da SAMSUNSPOR

LisandroLopez

Tabiki Bizim için tek Büyük SAMSUNSPOR.
Ama Samsunspor'lular hariç herkes Türkiye'de 3 büyük olduğunu kabul ediyor , önde gelen Anadolu klüpleri bile..
Birde arkadaşlar , her yorumda art niyet aramaya gerek yok.
Ben SADECE SAMSUNSPORLUYUM.

erkutdem55

Lütfen sinirimizi birbirimizden almayalım.Hepimiz Samsunsporluyuz.Hepimizin içi kan ağlıyor,üzgünüz.

Dartagnan

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 28 March 2010, 23:11:44
Lütfen sinirimizi birbirimizden almayalım.Hepimiz Samsunsporluyuz.Hepimizin içi kan ağlıyor,üzgünüz.

since1965

Samsunsporun hakkı yenmiş tff yürünüyor 50 kişi kavga var desek 1000 kişi oluruz.Samsunsporun hakkı internetten facebookdan kurtarılmaz.Tepkiyi adam gibi vermek lazım.Güvenlik şube müdürü bile orda dediki sizin burda sabahlamanız lazım.Samsun burası tff subesi burası böyle olursa çok yerler hakkınızı dedi emniyet müdür.Birileri güzel bişey yapıyorsa herkes takdir etmeli.Destek olmalı.Ama nerde anca giderde yük üstümüze.Bu kafa ile çok daha ezerler bizi.

red_white

aynen katılıyorum facede felan herkes netten yazıyor iş icraata gelince 50 kişi kalıyorr

Dartagnan

29 March 2010, 00:14:43 #130 Son düzenlenme: 29 March 2010, 00:19:25 Dartagnan
sahsen Hastaligimdan oturu gelemedim ancak mac sirasinda stadda destek vermek olsaydi ne olursa olsun gelecektim.Ona da izin verilmedi zaten :@Gidemedigimden oturu kendimi cok rahatsiz  hissettim :( Bizim sehir ne zaman uyanir bu isler icraata donusurse o zaman bu sehir ayaklanir .Ben Samsunlu olmaktan  hep gurur duymusumdur Ancak bu tepkisiz kalmaktan sehrimize degerlerimize sahip cikmamaktan dolayi cok tiksindim keske baska sehirde dogsaydim dedigim zamanlar bile oldu:(

red_white

imzamdada yazdığı gibi Samsunlu olmak kolay... SAMSUNSPORLU OLMAK OLAYYYY!!!

özkan

hani gelinecekdi maça? girişte toplanılacaktı..geldim saat 14.00'Da oradaydım..kimse yoktu..dışardan destek verecektik.Niye bir allah kulu yoktu orada.

Haa birde yasakmış oraya girmek..Bld Everi tarafından girdim dolaşa dolaşa vipin ordan beri bilet gişelerinin oraya dogru gittim biraz önce bana yasak girmek diyen polise gittim nasıl yasakmıymış dedm sadece güldü.İnsanlar şehirle,samsunspor ile .... geçiyo..Malum parti ve kar sağlayan oy verenleride(sitemizdekilerde var bunların ıcınde bizzat ben biliyorum) hüküm sürüyor.

Olsun be Samsunspor.Elbet ikinci bir İsmail Uyanık gelecek.Millet seni unuttu sadece bir yüz görümlüğü karşılığında.

erkutdem55

Alıntı yapılan: özkan17 - 29 March 2010, 08:44:25
Olsun be Samsunspor.Elbet ikinci bir İsmail Uyanık gelecek.Millet seni unuttu sadece bir yüz görümlüğü karşılığında.

Yok herkes unutmadı,hep aklımızda ve umudumuzda sevgili İsmail UYANIK

METE_55

OOOO İSMAİL UYANIK,,, OOOO İSMAİL UYANIK...55