Altay Maçı SEYİRCİSİZ !!!

Başlatan bengülü, 25 March 2010, 21:06:11

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Bol bol foto , video  ;)

Devre arası röportaj  :P

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 27 March 2010, 19:52:37
Bol bol foto , video  ;)

Devre arası röportaj  :P

nokia n95 yeterli olrmu olursa sorun yok ama ropörtaj yaşşş:)

delacoste

bizim taraftardan bir b.. olmaz.coluk cocuklarla mi federasyona karsi oluyorsunuz???
böyle taraftar yapisiyla samsunspor bir yere varamaz

edmontdante

Alıntı yapılan: delacoste - 28 March 2010, 13:09:19
bizim taraftardan bir b.. olmaz.coluk cocuklarla mi federasyona karsi oluyorsunuz???

Senin yönetimin yaşanan olaylara ilgili olarak savunmasına dayanak yapabileceği  görgüye dayalı  tek bilgisi yok hepsi basıp gitmiş biz hala tribündeyken sen kalkmış protesto edenlere laf söylüyorsun.Çoluk çocuk ne yapalım.Peki sen gittin mi protestoya.Birileri bir şeyler yapacak bir şekilde.Onlar da bunu yaptılar.Allah razı olsun.

Ollivanders

Alıntı yapılan: edmontdante - 28 March 2010, 13:23:04
Çoluk çocuk ne yapalım.Peki sen gittin mi protestoya.Birileri bir şeyler yapacak bir şekilde.Onlar da bunu yaptılar.Allah razı olsun.

Sercan

Adam gibi yönetim olsa takımın başında bütün Samsun verirdi o tepkiyi.Millet takımdan soğuttular.Çoluk çocuk olsalar bile helal olsun,o kadar biliyorsan kendin gitseydin tepki vermeye...

AntZ

28 March 2010, 13:34:00 #111 Son düzenlenme: 28 March 2010, 14:01:40 Ant55

Acaba cümleyi yanlış mı kurdun, kastettiğin, bir b.. olmaz dediğin, destek çıkmayanlar, iyi günde yanında olup kötü günde destek olmayanlar mı diyorum ki biz onlara taraftar demiyoruz, çoluk çocuk! lafından destek olanları kastettiğini anlıyorum. Bu çocukların hepsi senin adam dediklerinden daha adam. Onlardan bahsederken de lafını bilde konuş.

sadece55

Adam olacak çocuk bugünden belli olur...

edmontdante

Ya ben de tepkı verdım mesaja ama ant55 ın dedıgı gıbı ıfadede bır problem olmus olabılır

Jnr.Serkan

biz tepkimizi verdik 60 kişi 70 kişi.senin çocuk dediğin kişilerde 17 25 yaş arası kişiler...biz tepkimizi verdik hani çocuğuzya? sen ne yaptın evinde oturdun sonra klavyeden sallıyorsn bize.madem büyüksün gelip destek olsaydınya bize.

Akyol

Kardeş sen kaç yaşındasın merak ettim ben şimdi? Bende ordaydım kardeşlerimle arkadaşlarımla şimdi sana göre ben çocuksam yaşına hürmeten ses etmem ama yaşıtım falansan nasıl olcak...!  Lafını bil lafın nereye gideceğini bil akıllı olun siz pc başında oturup klavyeden yazarken senin çocuk dediklerin gidip haksızlığa kafa tutuyor haddini bil...!

delacoste

Alıntı yapılan: Akyol55 - 28 March 2010, 19:51:13
Kardeş sen kaç yaşındasın merak ettim ben şimdi? Bende ordaydım kardeşlerimle arkadaşlarımla şimdi sana göre ben çocuksam yaşına hürmeten ses etmem ama yaşıtım falansan nasıl olcak...!  Lafını bil lafın nereye gideceğini bil akıllı olun siz pc başında oturup klavyeden yazarken senin çocuk dediklerin gidip haksızlığa kafa tutuyor haddini bil...!

Arkadaslar bi sakin olun biliyorum moraller sifir.ancak bi yanlis anlasilma var sanirim.benim hic bisey den haberimyok..Abim bugün bizdeydi o yazmis..burdan bi arakdas msnden yazinca gördüm.az önce abimi aradim.evet o yazmis.Onun adina özür diliyorum..Hepimiz üzüntülüyüz...

Sioux

anlaşılan abin samsunsporlu değil, ona söyle ondan bi b.k olmaz. sana lafım yok.

delacoste

o benden fazla samsunsporludurda heralde o da bu durumlara sinirlenmistir ondan yani yoksa kasti bi durum yok.

jean

bu adi karar olmasa galip gelecektik bayagi etkiledi