Altay Maçı SEYİRCİSİZ !!!

Başlatan bengülü, 25 March 2010, 21:06:11

« önceki - sonraki »

Ekrem

sadece55

Bundan sonra taş atmak yok beyler... direk adamları atalım öyle ceza verilmiyor 

edmontdante

Ceza kesinleşti.Maç öncesi için hiç bir şey netleşmedi.Bir şeyler yapılabilir ama kalabalık olmak lazım.Taraftar grupları da mutlaka bir şeyler düşünüyorlardır.Yarın belli olur galiba

celebi

Alıntı yapılan: edmontdante - 26 March 2010, 23:10:22
Bari Çorum'a falan verselerdi ama biliyorlar tabiki bu taraftar oraya da gider.Hakkımızı yiyenin Allah belasını versin.

mehmet yılmaz

şirinler gidecekmiş stada diye duydum, yönetimin dev ekran kurdurması lazım stat önüne...

Dartagnan

abi yapsalar keşke  yaaa:D  sirinler dev ekran ıcın talepte mi bulunacaklarmıs ? bunun yanında tffye yuruyus yapılacakmıs bunun ıcın bır dusuncen var mı abı sıte olarak bı organızasyon var mı ? dev ekran  kurulmasada destek vermeye varım ben stad etrafında.

celebi

valla maçı izlereken arkadaşların seslerini duymak daha bir heyecana sebep olur ekran başındakilere ve spikerin SAMSUNSPORLU TARAFTARLAR doışarıda takımlarına destek oluyor demeçlerini şimdiden duayr gibiyim

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Dartagnan - 26 March 2010, 23:51:25
abi yapsalar keşke  yaaa:D  sirinler dev ekran ıcın talepte mi bulunacaklarmıs ? bunun yanında tffye yuruyus yapılacakmıs bunun ıcın bır dusuncen var mı abı sıte olarak bı organızasyon var mı ? dev ekran  kurulmasada destek vermeye varım ben stad etrafında.

hayır, sadece gideceklerini duydum ben, dev ekran talebi diye birşey duymadım. yazarlar zaten buraya da... ben maçı seyretmek zorundayım, o yüzden eğer izleme şansımız yoksa orada olamam, açık konuşayım. tff yürüyüşü de iyi bir fikir, bireysel olarak kalınabilir. özellikle şehirde oaln arkadaşlarımız mutlaka uğamalılar bence, kalabalık olmak lazım.

AntZ

27 March 2010, 00:06:12 #98 Son düzenlenme: 27 March 2010, 00:25:21 Ant55
Ah izin verilse de, Altay'lı futbolcular için, Özgener resmiyle birlikte "yalnız değilsiniz"  yazısı olan büyük bir pankart assak tribüne  >:(

Mesela böyle birşey;

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Ant55 - 27 March 2010, 00:06:12
Ah izin verilse de, Altay'lı futbolcular için, Özgener resmiyle birlikte "yalnız değilsiniz"  yazısı olan büyük bir pankart assak tribüne  >:(

Mesela böyle birşey;

aslında canlı yayında maç öncesi görüntüler yapsalar stadın dışında açılabilir

celebi

Ah izin verilse de, Altay'lı futbolcular için, Özgener resmiyle birlikte "yalnız değilsiniz"  yazısı olan büyük bir pankart assak tribüne  >:(

Mesela böyle birşey;

bu pankart yapılıp gidilse fena olmaz cidden stad yanına

germencisse

Mesela böyle birşey;

ceza kesmeye alışmışlar bide pankarttan yeriz cezayı.. :)

kaptan 55

altay teknik direktörü zafer bilgetay daha cezalar açıklanmadan yeni asır gazetesine maçın seyircisiz oynanacağı yönünde beyanatlar vermiş,bu nasıl bir işdir.bu fedarasyonun dağıtacağı adalete sokim.
İZMİR FUTBOL FEDARASYONU

usare

Var mı bi organizasyon. Ben stada kadar gidecem inşallah. Ama bu yönetim bizi stadın çevresine de aldırmaz gibi geliyor bana.

Ertuğrul Sağlam

Ben işimi hallettim yarın maçı stad'ta izliyorum benden istediğiniz birşey varsa maç ile ilgili bana iletebilir veya ulaşabilirsiniz....