Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Tufan

unifeb diye bi zamazingoları var harita mühden bi eleman ilgileniyor okulun sağına soluna irtibat afişleri asmışlar aynen karalama operasyonu yaptık başka arkadaşlarda güzellikle söylemiş göze batmaması gerektiklerini bilmiyorum sonları ne olur.

SSBiz Gençlik

berusa55

Dartagnan

berusa55

Alıntı yapılan: Dartagnan - 20 March 2010, 12:47:13
selam abi nasılsın :)

İyiyim kardeşim sağolasın... Şafaktan attırmaya devam  :P Ptsi şafak 55 haberiniz olsun  ;)

kaptan 55

özledik kardeşim seni ve resimlerini..

berusa55

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 20 March 2010, 14:28:17
özledik kardeşim seni ve resimlerini..

Teşekkürler dostum; ben de sizleri özledim. İnşallah 17 Mayıs'tan itibaren berusa55 kaldığı yerden devam edecek. Şimdilik kısıtlı girebiliyoruz siteye malum...

epçeli köylü

2 sene sonra bende geliyorum.askerliği biraz uzat beraber yapardık kardeşim.

Turuncu

Buca 1-1 karabük
dardanel 0-0 kocaeli

epçeli köylü

Emenikeyi tut karabük bitsin bu kadar basit.Beleşten çıktılar süper lige...

kuzey55

20 March 2010, 15:04:04 #4540 Son düzenlenme: 20 March 2010, 15:05:37 kuzey55
dardanel attı yaklaşıyolar bize. bu kocaeli de ne kötü bi takım koskoca 10 maçta 2 puan aldılar.daha galibiyetleri yok.

Mustee13

Alıntı yapılan: kuzey55 - 20 March 2010, 15:04:04
dardanel attı yaklaşıyolar bize. bu kocaeli de ne kötü bi takım koskoca 10 maçta 2 puan aldılar.daha galibiyetleri yok.

Kocaelispor'un başkanı açlık grevinde... Tesislerin önüne çadır kurmuş... 5.günde (dün) rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar.

Allah'tan şifa diliyorum... Adam müthiş bir direniş sergiliyor ama ülke medyası g.t yalamaktan bu duruma ancak üç satır yer veriyor. Sonra da anadoludan şampiyon bekliyor. Kocaeli'ne de pes diyorum... Hiç olmazsa insanlık namına yardım eder insanoğlusu.

Taraftarına da yazıklar olsun diyorum...Adam ölünce ne yapacaklar acaba...

Turuncu

Buca 1-2 karabük
dardanel 2-1 kocaeli
maç sonuçları

eakgül55

Giresun macı sart oldu puanlar almamız lazım alt bölüm cstu

beşnumara

radyomuzda murat abi istek çalıyor haberiniz olsun ;D ;) :-* istekleri alalımm