Bank Asya 1. lig 26. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Bucaspor

Başlatan celebi, 07 March 2010, 17:17:19

« önceki - sonraki »

kaptan 55

16 March 2010, 09:23:49 #645 Son düzenlenme: 16 March 2010, 09:47:36 kaptan 55
play off rüyasından bizleri uyandıran futbolcularımıza teşekkürler?

bu senede geçti bir daha ki sene bir daha ki sene diye diye seneler geçti,futbolcular söyledi söyleyeceklerini bize ise yine aynı cümle kaldı söylenecek; bir daha ki sene..

kumköylü ahmet

samsunsporumuzun ikinci macini arka arkaya izledik ve iki samsundaki macda 0 puan.simdi adana maci tamam hakem yakdi,ama ben adana macindada dedim abdulaziz coook basarisiz direk takimdan gonderilmeli her topu öldürdü.savas bir forvet asla olamaz.Macin adami ise ADEM ALKiSi Tek kelime ile mukemmel oynadi sahanin her yerine ayak basdi hatta kaleye bile gecdi eski celil aklima geldi ademi izlerken cunku cok caliskan elinden geleninin fazlasini yapiyordu.Hakem Penaltiyi verse mac degisik olacakdi macin kirilma noktasi orasi bence.genelde hakem iyidi.2010da bitecek biz dusmeyecegiz ama 2011 i bekleyip yine umutlarla bekleyecegiz.Hüseyin hocamiz kalmali bence bu kadroyu elimizde tutmaliyiz 3 ilave edip seneye direk cikmaliyiz ozellikle forvet lazim golcumuz yok.bence savas,abdulaziz direk gitmeliler.bucayi tebrik ederiz buca ligin ikincisi 8.dakikda bir gol atti sonra ustune yatti 60.dakikda adamlar bir geldi 2.golu attilar macda kopdu zaten cok baskili oynadik iyi oynadik ama ilerde is yokdu.
Tarafdarlarin agizlarina saglik ben maci 90 dakikda izledim ve o tarafdarlar hic susmadilar helal olsun sizlere...
Insallah sonumuz hayirli olsun

tankut

Bu haftada yenilirsek korkulu rüya görmeye başlarız. Dardanel,ordu,erciyes içeride oynuyorlar, maçları alırlarsa ensemizdeler. İnşallah geçen seneki paniği yaşamayız. Birde bu ahmet 1 hafta mı yoksa 2 haftamı yok.Önümüzdeki maçların hepsi çok zor. En rahat maç kartal gibi gözüküyor. Diğer oynucamız rakipler ya çıkmaya yada düşmeye oynuyor.

55.hakan

Alıntı yapılan: tankut - 16 March 2010, 11:19:24
Bu haftada yenilirsek korkulu rüya görmeye başlarız. Dardanel,ordu,erciyes içeride oynuyorlar, maçları alırlarsa ensemizdeler. İnşallah geçen seneki paniği yaşamayız. Birde bu ahmet 1 hafta mı yoksa 2 haftamı yok.Önümüzdeki maçların hepsi çok zor. En rahat maç kartal gibi gözüküyor. Diğer oynucamız rakipler ya çıkmaya yada düşmeye oynuyor.
Direk kırmızı 2 maçtan başlar

KotuCocuk55

Ahmet: 3-0 olsa ne olur,çok amatörce bir hataydı..Tribünlerin sevgilisi olduğunun farkında olmak Ahmet ŞAHİN'i biraz şımartmış gibi geldi bana..

Orhan:Bu çocuk istekli ama halısahada izlersiniz bazı adamların kişiliğini değil ama futbolunu mal diye yorumlarsınız ya ta kendisi..
Adem:5 maçlık seride çok iyiydi,iki haftadır o bindirmeler yok..
Pavlik:Çok düz oynuyor,10 metreye pas atmadı daha.al gülüm ver gülüm..Kiralıkmış güzelce pişti bizde.Defans yapmayı futbol oynamayı biraz daha öğrendi,yeni takımına daha faydalı olur..
Abdülaziz:Bomboş koşuyor,10 kişi oynasak inanın farketmez..Halı saha topçusu
Savaş:Bu adam bizim istediğimiz tarz forvet değil,isterse 50 gol atsın,ben bu adamı beğenmiyorum..
Caner Çolak: Bu adamı gördükçe diyorumki 'Ya parası neyse verelim,bizde oynayalım şu takımda'
Adem Gezici: Süre çok kısaydı değerlendirme yapmak için ama bu adam da iş var göreceksiniz de dedirtmedi..
İlhan Ummak-Ömür Ejder: Adamın olmadığı yerde diye başlayan bir deyiş varya tam bunları anlatıyor ama sezonsonuda gerekli transferleri yapmayıp yönetim yine bu adamları elinde tutarsa aklına şaşarım onların..

ÖZetle Mehmet abinin dediği gibi bizim kadro 13-14 kişi,ideal bir 11 var birileri sakatlandımı cezalı duruma düştümü mecburen girecek 2-3 adamımız var ki onlarda o kadar kötüki diğerlerinin yerini tutmuyor ve bir anda takımın havası değişiyor..

Şu buca takımı açık ara süper lige çıkıyor,kim diyebilir adamlar ne top oynadı hakkaten esiyorlar hak ediyorlar diye kimse..

Seneye kalpar hoca önderliğinde 8 transferle(kulübeyide zenginleştirmek için) süper lig inanın hiç zor değil...

salihcakir

mağlubiyeti hak ettik mi? Ehh sanırım ettik!

Hakem penaltımızı verse idi ve maç 1-1 olsa idi.. Sonrasında kazanabilirdik de.

Hüseyin Hoca 5'te 5 yaptığımız dönem de nasıl yorumlanıyordu bizler tarafından. Şimdi nasıl yorumlanıyor? Ömür sahanın en iyisi idi diyor bir arkadaşımız, onu çıkartan hoca futboldan anlamıyor diyor. Kimisi de artık gitmek istiyor bu diyor, takımın altına dinamit koydu diyor. Yani hocadan kimse memnun değil...

Ben de memnun değildim skordan, ortaya konan oyundan ve hocanın müdahalelerinden.

Ama Mehmet Abi'nin de dediği gibi biz 11 kişilik bir takımız, Orhan'ı da düşersek aslında biz tam 10 kişilik bir takımız. Yani 1-2 kart cezalısı veya sakat olduğunda takımın şirazesi kalmıyor.

Ömür ve Adem hariç savunma 3'lüsü çok çok kötü idiler. Abdülaziz yine bir şey üretmedi. Oktay'ın ise özgüveni haddiden fazla yerindeydi. Çalımları attıktan sonra pas verme zamanını daha doğru ayarlaması gerekiyor. O hareketlerin fazlası takıma fayda sağlamıyor. Bir de; Adem Gezici de çok gereksizmiş onu anladık.

Takımın hedefi kovalayabilmesi için çok daha iyi bir kulübeye sahip olmamız gerekiyor. İşte o zaman hocanın hareketlerini eleştirme hakkına sahip olabiliriz bence.

Son olarak, Serkan meselesine değinmek gerek. Artık bırakalım şu adamı; olsaydı şöyle yapardı böyle ederdi, vurduğu gol olurdu demeyi. Benim en büyük Samsunsporlu kahramanımdı o. Ama o kahraman olamayacak kadar kötü davrandı kendisine ve bizlere. Kendisi burada olmak istemedi ve biz de artık burada kendisinin istemediği bir şeyi istememeliyiz bence.

emre

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 16 March 2010, 11:57:27

Abdülaziz:Bomboş koşuyor,10 kişi oynasak inanın farketmez..Halı saha topçusu
Savaş:Bu adam bizim istediğimiz tarz forvet değil,isterse 50 gol atsın,ben bu adamı beğenmiyorum..

Seneye kalpar hoca önderliğinde 8 transferle(kulübeyide zenginleştirmek için) süper lig inanın hiç zor değil...

katılıyorum bu yoruma..

hüseyin hocanın maça etki edemediğini,ilk 11 ne ise takımın o olduğunu biliyorduk zaten..

şu buca iyi bir takım değil bunlar süper lige çıkıyor ya diye baslayan cümlelere hitabende şunları söylemek istiyorum:

kaç senedir bank asyada oynuyoruz artık çözmüş olmamız lazım ligi,süper lige böyle çıkılıyor zaten.bank asyada bir hafta play off bir hafta düşme hattı olusuyorsa bir takımda, bu takımların 3 asağı 5 yukarı aynı olduğunu gösteririr.dengede oynanan maçlarda öne geçebilen skor yapabilen puanı alır.örneğin karsıyaka maçımız buca maçımız..veya adana buca maçı..nerde karsıyaka play off ta nerde buca play off ta..ayırca antep bld de geliyor çaktırmayın.

özetle takım ne şimdi oldugumuz durum kadar kötü ne 5 maç galibiyetle gelinen durum kadar iyi..

artık 5 maçlık mağlubıyet serimiz basladı.ama bu ligde rahat kalırız.mart ayı nısanın basındaki maçlar zorluydu zaten daha sonra takım rahatlayacaktır.rahat bir sezon geçirelim garntıye alalım da kendimizi diye düşünüyorduk olmadı,önümüzdeki maçlara bakacağız..

adige73

biz bu sene çıkamıyoruz ki seneye daha zor çıkarız seneye takımlar süper lige çıkmak için ve oradaki pastadan pay almak için daha iyi transferler yapacaklar bu da para demek o da bizde yok bence seneye lig daha zor geçecek

samsunspor.co.nr

Maalesef kadromuz cok dar,yedegimiz yok. Giren oyuncular tam komediydi.

Teknik kadromuzun basinda Huseyin Kalpar var. Takımda oyuncular nerede duracagını biliyor,sezon başında gibi degiliz.Pozisyon buluyoruz vs. Simdi huseyin Kalpar'in bir de yardımcıları var.

Bu Savaş denen arkadaşa acaba 6 pas icinde topa boyle öküz abanmayıp,plase atmayı soylemiyorlar mı,çalıştırmıyorlar mı merak ediyorum ?
Bu adam idmanlarda pozisyona girdiginde boyle suursuzca mı vuruyor topa nereye gidecegini bilmeden (ilk yarıdaki 6 pasin kösesinde capraz pozisyonda) ya da karsi karsiya 2-3 metreden topun dibine mi giriyor ust diregin 1 metre ustunden topu gonderiyor auta (macın sonlarına dogru 6 pas cizgisinden) ve bu adami uyarmiyorlar mi ? Gecen hafta mac 0-0 kacirdigi gol yine 6 pas cizgisinden..

Ilk yari sagdan ceza sahasına oktay girmis,verse pasını, oktay da iceri cikaricak penaltı noktasında ya yine kendisi ya abdulaziz boz kaleye yuvarlayacak topu.. ama savaş vuruyor kaleye cezasahası on cizgisinden şuursuzca,aynı pozisyon ikinci yarı oldu,oktay bu sefer soldan girdi cezasahasına,ama savas yine topu saga cekti vurdu kaleye,oktay ellerini kaldırıyor,bagırıyor atmıyor. bunun gibi daha cok pozisyonu yedi,karsı karsıya atamadı.

bunu gecen maclarda da yaptı bu adam. bunu niye uyarmıyorlar. O kadar girilen pozisyon var,o kadar baskı kurduk,yazık degil mi bu emege ? bu kadar taraftara, verilen paralara ?

Ayıptır ya,bu kadar olmaz.

bir arkadas yazmış,dogru yazmış demek ki biz de 11 kişi var,eksik olmazsa mac kazanabiliyoruz. aman bir cezalı-bir sakatımız oldu mu takım kalmıyor ortada.

5 mac ustuste aldık,cok iyi.. peki.. 5 mac ustuste kaybetmeyecegimizi garanti edebilecek birisi var mi ? Giresun,sonra Altay..Giresun macinda kalede Ahmet Sahin yok. sonra Altay geliyor.

Kimse istemez ama bir an once kendimizi toparlamalıyız,Bank Asya o kadar kötü bir lig ki,kimin ne zaman ne yapacagı belli olmuyor. Hakem kararları tartışılmıyor, kararı veriyorlar bitiyor,dönüşün yok. (bkz. Adanaspor Maçı)

Giresun macinda kaleci haric eksigimiz yok. Umarım yeniden ateşe dusmeyiz.giresun'da da herhalde kalecileri cezalı.eşitşartlarda olacagız en azından. puan ya da puanlar hem moral hem Altay macı oncesi biraz takımı toparlayacaktır.

Sevgiler.

celebi

babasamsunlu

celebi

sen zaten olsan şaşırırdım  :D
bak ben taaa istanbuldan gelebilirim. istersen bizim hanımla senin hanımı bir görüştüreyim her deplasmanda ve organizasyonlarda yer bulursun kendine :D

babasamsunlu

Alıntı yapılan: celebi - 16 March 2010, 12:47:49
sen zaten olsan şaşırırdım  :D
bak ben taaa istanbuldan gelebilirim. istersen bizim hanımla senin hanımı bir görüştüreyim her deplasmanda ve organizasyonlarda yer bulursun kendine :D

İşte olay budur Murat abi..
Diyorum ki maraton,samsuni diğer evli arkadaşlar hanımları tanıştıralım..maç günleri toplansınlar altın günü felan yapsınlar :):)

Kötü fikir mi allesen abi  ;D ;D ;D

samsunspor.co.nr

Alıntı yapılan: celebi - 16 March 2010, 12:44:46
turgayda yok giresun maçında

Dogru turgay'da yok.

Tesekkurler hatırlatma icin. yine eksigiz :) Ama en azından Turgut donuyor ve deplasmandayız.

Turgut deplasmanlarda da cok faydalı.
Turgut'un tasıyacagı,cizgiyi inip arkadaslarina yaratacagi pozisyonlarda Savas gol de bulabilir ama benim fikrim kesinlikle degismez bu adam icin.

Kacan pozisyonlari atsak biz inanin cok farklı yerde olurduk. Eskiden pozisyona giremiyorduk yakaladıgımızı Burhan atıyordu,hava hakimiyeti de vardı,ayaklarına da hakimdi,topu gonderecegi yeri biliyordu (savas gibi Allah ne verdiyse,gözünü kapatıp abanmıyordu toplara).

Simdi muthis pozisyonlar buluyoruz ama beceriksizlikten atamıyoruz. Takımın oynadıgı oyundan ben memnunum. Oyuncu kalitemiz ozellikle bazı mevkiilerde cok zayıf.

Onumuzdeki yıl cok iyi bir santrafor hatta iki. iyi bir sol bek ve yine stoper (ersin nedense bana guven vermiyor) diyecegim. ve klübeye daha becerikli oyuncular ile 5-6 iyi transfer,fazlasına gerek yok.. Biz play-off oynayabiliriz.

Şehirde havaya girerse direk cıkmak icin bile oynayabiliriz. Bucayı da gorduk. direk cıkmak icin nasıl ciddi bir avantaj yakaladılar. bu takım direk cıkabiliyor.

butun toplar mehmet battal'a atılıyor,ya kafayla indiriyor ya da ayagında tutuyor,arkadaslarını bekliyor,buca da hızlı hücuma cıkıp,hızlı cogalabiliyor ve atak geliştiriyorlar. Bucanın kontra haricinde pozisyonu yok adam gibi. Bu takım Bank Asya ikincisi ve direk cıkma ihtimalleri de oldukca yukseldi. Yani liderlige oynayan,direk cıkmaya oynayan bir takım havası yok buca'nın.

Cek Cumhuriyeti'nde Koller gibi, butun toplatı Mehmet Battal'la bulusturuyorlar,ve atakları şekilleniyor.

Macın tamamında neredeyse tek kale oynadık,ama bireysel hatalar ama beceriksizlik,yenildik.

Samsunspor bu ilk 11 ile neler yapabilecegini gosterdi (cezalı ve sakat yok iken) bu 3-4 mevkiiye iyi nokta transferler ile seneye bu ligin tozunu atarız. Ben oyle cok kaliteli bir takım goremiyorum bank asya'da..

Sevgiler.

celebi

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 16 March 2010, 12:52:52
İşte olay budur Murat abi..
Diyorum ki maraton,samsuni diğer evli arkadaşlar hanımları tanıştıralım..maç günleri toplansınlar altın günü felan yapsınlar :):)

Kötü fikir mi allesen abi  ;D ;D ;D

süper fikir :D