Bank Asya 1.Lig 24.Hafta l Boluspor - Samsunspor'umuz: 0-2

Başlatan celebi, 21 February 2010, 16:06:57

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Samsunsporumuzn Bolu ile deplasman oynayacağı maçıın orta hakemi  İzmir Bölgesinden Hakan Ceylan.

Hakan Ceylan ile ilk yarı  Kartal ile oynadığımız maçı 2-0 kazanmıştık.

Oflu

Alıntı yapılan: CemBaba - 24 February 2010, 17:40:32
Bugün Fanatik Gazetesine bakıyorum.. Yine bizi Haftanın Takımı seçmiş.. Demek ki gerçekten iyi yoldayız. Arkadaşlar bence Bolu'yu da yeneceğiz! Organizasyonda yapılıyor. Çok güzel yaa vallaha :)

Fanatige bakmana gerek yokki, bana sorsan bende sana aynisini derdim  :D

Dartagnan

tolgayı da bu yuzden sordum zaten :D ama ortada oynasada savas aracılıgı ıle de basarılı olabılırız ona karsı ;)

Turuncu

Bu maçı alıp 5te5 yapalım 1-0 olsun bizim olsun.

Kais

ya maça bakıyorum da herkez gidiyor.ne olcak bir ses varmı şu 400 kişi konusunda?

cembaba

Alıntı yapılan: Oflu - 24 February 2010, 19:09:35
Fanatige bakmana gerek yokki, bana sorsan bende sana aynisini derdim  :D

:) Medya açısından demiştim gardaşş

bluegreen55

Ya bu Samsunsporun yükselişi süper lig yayın ihalesiyle başladı acaba alınacak yüksek meblağların Samsunsporun sorununu çözeceği düşünülerek birileri tarafından Samsunspora elmi atıldı futbolcuların paraları falan ödenmeye mi başladı. Oyuncularımız kaliteli ve yetenekliydi zaten maddi yöndende rahatlayıp tüm enerjilerini yansıtmayamı başladılar acaba...

forza_devil

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 24 February 2010, 20:53:06
Ya bu Samsunsporun yükselişi süper lig yayın ihalesiyle başladı acaba alınacak yüksek meblağların Samsunsporun sorununu çözeceği düşünülerek birileri tarafından Samsunspora elmi atıldı futbolcuların paraları falan ödenmeye mi başladı. Oyuncularımız kaliteli ve yetenekliydi zaten maddi yöndende rahatlayıp tüm enerjilerini yansıtmayamı başladılar acaba...

bu sadece ihtimal.. ama önemli olan süper lige cıkmak zaten yayın ihalesinden yıllık en az 20m tl gelir elde edecek bunun yanı sıra daha fazla sponsor ve süper lige cıkış ücreti gecen yıl 10m tl idi.. bu yıl yaklasık 15m bulur.. buda demek oluyoki borların kamanması anlamına geliyo.. hemde tamamıyla kapanması.. bunun yanında süperligde oluşturalacak yeni kadro giderinide katarsak yani ortalama 10m tl gibi bir transfer gerçekleşirse bize kalan gelir 30 35m tldir buda demek oluo borc sıfır....

ölümüne samsunn.. ölümüne samsun ölümüne samsun ölümüne samsunnnnnnnnn..... ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

inşallah sevincimizin sonu süper liğe cıkmak olur.....

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: forza_devil - 24 February 2010, 21:00:03
bu sadece ihtimal.. ama önemli olan süper lige cıkmak zaten yayın ihalesinden yıllık en az 20m tl gelir elde edecek bunun yanı sıra daha fazla sponsor ve süper lige cıkış ücreti gecen yıl 10m tl idi.. bu yıl yaklasık 15m bulur.. buda demek oluyoki borların kamanması anlamına geliyo.. hemde tamamıyla kapanması.. bunun yanında süperligde oluşturalacak yeni kadro giderinide katarsak yani ortalama 10m tl gibi bir transfer gerçekleşirse bize kalan gelir 30 35m tldir buda demek oluo borc sıfır....

ölümüne samsunn.. ölümüne samsun ölümüne samsun ölümüne samsunnnnnnnnn..... ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

inşallah sevincimizin sonu süper liğe cıkmak olur.....

İnşallah kardeşim

GençKozluklu

Alıntı yapılan: Serhat - 24 February 2010, 14:22:21
Boluspor             v                  Samsunspor                       
Samsunspor              v              Adanaspor             
Samsunspor              v              Bucaspor             (MAÇLAR)   
Giresunspor              v              Samsunspor                   
Samsunspor              v              Altay                   
G.Antep Bld.Spor              v              Samsunspor                   
Samsunspor              v              Erciyesspor                   
Dardanelspor              v              Samsunspor                   
Samsunspor              v              Konyaspor                   
Kartalspor              v              Samsunspor                   
Samsunspor              v              Orduspor

Bu tabloyu görünce içerdedışarda alamayacağımız maç yok gibi. Bolu ve Giresun maçları en zorlu ve ters gelen rakipler gibi gözüküyor. Buhafta alınacak galibiyet kritik. Alırsa İçerdeki 2 maçıda alırız. Sonra gerisini Giresun düşünsün  ;)

Tufan

son 3 senedir 51-54 puan arası playoff oynamıs suan 29 puanımız var.
önümüzde 11 maç var 6sı içerde 18 puan kalan 5 deplasmandan alacağımız 6-7 puan bize playoff oynatır. ligin en az berabere kalan takımıyız ama bu maç berabere kalacaz gibi bir his var içimde inşallah yanılırım inşallah takım bu gazla Boluyuda yener gelir.

Sercan

Maçı 2-0 alacağız.Goller Turgut ve Sezer   :) :)

ahmetsefa55

ben boluyu yensek bıle ıcerdekı adana macından pek umıtlı deılım bu sene play off u belkı zorlarız ama ılk 6 bana bıraz zor gıbı gelıyo cunku kalan 11 macın 8 ını kazanmak gerekıyo ama her maça tek tek bakmalıyız sımdı hedef boluyu gecmek sonra da adana... play off cok daha sora kı hedef

forza_devil

Alıntı yapılan: Serhat - 24 February 2010, 14:22:21
Boluspor             v                  Samsunspor                       
Samsunspor              v              Adanaspor             
Samsunspor              v              Bucaspor             (MAÇLAR)   
Giresunspor              v              Samsunspor                   
Samsunspor              v              Altay                   
G.Antep Bld.Spor              v              Samsunspor                   
Samsunspor              v              Erciyesspor                   
Dardanelspor              v              Samsunspor                   
Samsunspor              v              Konyaspor                   
Kartalspor              v              Samsunspor                   
Samsunspor              v              Orduspor

Alıntı yapılan: forza_devil - 21 February 2010, 23:58:32
2. yarı 6. haftasında 5 gol yiyip 13 gol atmışız demek ki gerçekten takım güven veriçi.. 2 yarı en çok golü karabükden 2 yemişiz, karşıyadan 1, mersinden 1, hacetepeden 1 gol yedik.. gol atamadığımız tek maç karşıyaka maçı buna rağmen samsunsporumuz bol gol bosizsyonu girmiş 2de gol bulmuş ama ofsayt gerekçesiyle gol sayılmadı vede direkden dönen birde şutumuz var nede defansda nede forvetde sıkıntımız yok, orta sağmızda gayet iyi... bolu maçı göründüğü gibi zor geçmicek ama cokda gol olmiçakdır tahminimçe..
peki bolu 2. yarı ne yapmış 9 gol yemiş 12 gol atmış...
maçları;
mersin_bolu       2:2
bolu_ç.rize        2:1
kocaeli_bolu      1:2
bolu_hacettepe  1:2
bolu_buca         4:1
adana_bolu       2:1

yani defansda iş yok şüpesiz az hatayla yenmemiz kacınılmaz

Alıntı yapılan: forza_devil - 24 February 2010, 14:38:08
bu maçlardan bolu, adana, altay, erciyes, dardanel, konya, kartal, ordu maçlarından 3 puan ile ayrılsak diğer maçlardan 1 veya 2 puan cıkartırsak kesin playoftayız..  ben 3 puan alıcamız maclardan eminim... ama kırılma noktamız gercekden bolu macıı bu macı alırsak playofa adım atıyoruz demektir..

daha önce sölediğim gibi kırılma noktamız bolu maçı... buca, giresun antep kırıtik maçlar... gerçekten flaş takımlar..

bolunun defansı sakat hiç bişe yaramaz sayın kalpar hocamız iyiçe analiz etmiştir hatalarını görmüştür.. bolu 2. yarı 12 gol atıp 9 gol yemiş hem çok gol yiyen bi takım hepde gol atabilen bi takım.. samsunsporumun defansı gercekden oturdu bolu forvetine geçit vermicektir hatasızmı defans tabiki hatalı ama gecen senelere veya 1 yarıya göre azami sayılacak derecede az hata yapıyo bizim takım.. ayrıca bolu kocaeliyi zorla 2_1 yendi hacettepeye son dakika golü ile yenildi mersinle 2_2 berabere rizeyi 2_1 yendi.. bizde bu takımlarla yaptık ama hiç zorlanmadık aksine rahat ve bol gol pozisyonlara girerek hepsini yendik.. özelikle bolunun 2_1 kocaeliyi bizim 4_0 yenmemiz, hacettepeye 2_1 yenilmesi bizim 4_1 yenmemiz, rizeyi 2_1 yenmesi bizim 2_0 ve savaşın kacırdığı %100 5 gol atagımız..  analizleri iyi yapmak gerekir...
sadece benim korktugum futbolcuların gevsemesi, rehabete kapılması..  değim gibi futbolcular hırslı ve sakin olursa rahat bi galibiyet bizi bekliyor.. ama sunu unutmayalımki nasıl kocaeline ters geliyorsak boluda bize ters geliyor.. bu mactan alahtan tek istediğim şey şanşın 2 taraf içinde eşit olması..

bluegreen55

ah bi çıksak bu gelirler olursa Samsunum daha düşmez şampiyonluklara oynarız inşallah...