Bank Asya 1.Lig 24.Hafta l Boluspor - Samsunspor'umuz: 0-2

Başlatan celebi, 21 February 2010, 16:06:57

« önceki - sonraki »

Dartagnan

YaşarDoğu

Dartagnan

sen abime ozelden ulas abi  her türlü pankart yaplir:D

YaşarDoğu

La ( Dostum ) Selim neye gülüyon :D

Yenisine gerek  yok, buda işgörür :-*

Dartagnan

Ollivanders

Dostum :) ben neye guldugumu biliyorum :) Suleyman abi pankart tam işini gorur :) haha

babasamsunlu

Süleyman dan ince işler   :-* :-* :-* :-* ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Yürü be kardeşim  ;D ;D ;D ;D

YaşarDoğu

25 February 2010, 12:28:41 #218 Son düzenlenme: 25 February 2010, 12:30:52 YaþarDoðu
Sağolun beyler, ben Ravanelli ile irtibata geceyim ;)

Yok be abi, anneler günü yaklasıyomusda ondan seyettiydim (yalandan kim ölmüş)  :)

İnce de sayılmaz pek abi, bir nevi yardım meselesi  ;)

Dartagnan

abi eger aklima gelense gorur isini hemde fazlasi ile :D

YaşarDoğu

AlıntıBoluspor'da Hazırlıklar Başladı!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'da bu hafta sonu oynanacak olan Samsunspor karşılaşmasının hazırlıkları sürüyor.
Geçen haftayı Adana mağlubiyetiyle kapatan Kırmızı-beyazlı takımda bir günlük iznin ardından çalışmalar yeniden başladı.

Bu hafta sonu kendi evinde Samsunspor'u ağırlayacak olan Boluspor'da futbolcuların istekli olması teknik heyeti sevindirdi.

Futbolcular, teknik direktör Mustafa Uğur nezaretinde dar alanda pas çalışması yaparak beşe iki oynadı. Daha sonra yarım sahada top kaçmaca oynayan futbolcular, antrenmanın son bölümünde ise maç yaptı.

Taktiksel yapılan çalışmalar sırasında futbolcuların hırslı olmaları dikkat çekerken, sakatlıkları süren Erhan Çatalçam ve İbrahim Yavuz çalışmalara katılmayarak düz koşu yaptılar.

Karaçayır'da bulunan antrenman sahasında yapılan çalışmaları kalabalık yönetici grubu da yakından takip ederek takımın son durumunu izlediler.

Bank ASya 1.Lig

sBc-1984

SBÇ Olarak 1 otobüs Boluya gidiyoruz gidiş geliş Biletde dahil 25 lira.Cumartesi Gecesi 23.30 gibi Yola çıkılacaktır.

kale5501

bu maçı alacagız inşaallah hemde boluda plaka yazacagız1-4

ErkÇay55

Zor maç olacak ama takımımızda mükemmel üç puan bizim olsun skor önemli değil tabiki serinin devam etmesi açısından 4-1 de hiç fena olmaz. ;D
Pazar günü takımımızın yanında olacağım Haydi SAMSUNSPORUM kim tutar seni.

SamsunSpor_üni

Son haftalarda yakalıdığımız çıkışla ve futbolcularımızın oynamış oldukları oyun bize güven ve  mutluluk hissi yaşattığından ötürü ben bolu deplasmanı içinde çok umutluyum benim nacizane fikrim Biz bu maçıda alır geliriz skor söylemek biraz güç ama boluya 2 tane golümüz var diye hissediyorum :D