Bank Asya 1.Lig 24.Hafta l Boluspor - Samsunspor'umuz: 0-2

Başlatan celebi, 21 February 2010, 16:06:57

« önceki - sonraki »

Dartagnan

dusuncelerın ıcın tesekkur ederım.Iyı olan ve dostluk kazansın.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: salihcakir - 24 February 2010, 15:53:17

İşin özeti play-off olabilir. Her sezon birisi bu yükselişi yapmış. Fikstür avantajı da bizden yana iken Karşıyaka son üç sezondur bitişi hep düşüşler ile yapmayı adet haline getirmiş iken play-off oynayabiliriz diyorum ben. Yeter ki bu hafta deplasmandan kayıpsız dönelim, sonrasında o havayı devam ettirip alacağımız 7 galibiyet bizi 53 puanla en azından lig altıncısı yapar inşallah. Geriye kalan 11 maç, altısı içeride; toplam 8 galibiyet istiyoruz. Bence imkansız değil. Haydi aslanlar...

İşte benim dediklerimin rakamlarla ortaya koyulmuş  hali..teşekkürler salihçakır.. dış sahadaki maçlardan alamayız dedeiğimiz hiç bir maç yok..içeriyi taraftar aldırır zaten... 53 ü yakalamk hayal değil...

celebi

Alıntı yapılan: Sinan Akyol - 24 February 2010, 15:56:20
Cümleten Merhaba.Ben Bolulu Yarenler Taraftarlar Derneği başkanı Sinan Akyol.Samsunspor ile hafta sonu oynayacağımız maç belkide sezonun en zor maçı olacaktır. Öyle ki, sezon başında konulan ilk 2 hedefinden sapmamız ve belkide ilk 6 ya kalamayacak olmamız bütün kesimlerde huzursuzluk yarattı. Bolu da kimse "bu maç ne olur?" sorusuna net cevap verememektedir. Her takımı rahat yenecek kapasitemiz olmasına rağmen gücümüz yok. Basın ile yönetim, taraftar ile takım arasında soğukluk var.Hoca ise tam bir muamma! Harcadığımız paraya acımasam ilk 10 bize yeter diyecem ama, şu kötü ligden çıkamamakda içimi burkmaktadır. En azından Play-Off oynayıp %25 olan şansımızı değerlendirmek istemekteyiz.Karabük haricinde istikrarın olmadığını, seri yapanın öne geçtiğini ve ilk 6 için 8 takımın yarıştığını görmekteyiz.İki senedir arkadan gelip ilk 6 ya kaldığımız için Giresun ve Samsun'un bu yarışta var olduğunu kabul etmek gerekir.Hem de seri yakalamanın morali ile şehriyle bütünleşerek... Eğer kendi işimizi kendimiz göreceksek rakiplerimizi yenmeliyiz.Samsunspor da Kalpar hoca takımı toparladı.Koşan, genç bir ekip yarattı.Bu da bizim işimize gelmeyecek bir tarz.Elimizde bulunan" generaller" sayesinde mücadeleden kaçan bir oyun yapımız var.Ama her an tehlikeli ve gol atabilecek de kapasitemiz... Hakedenin kazanacağı bir maç olması ile her iki takımada başarılar.Sonuçta bizler ne dersek diyelim sahada konuşacak olan onlar. Bu arada bilet fiyatlarımız 10-20-30 lira.Gelecek olanlara kazasız belasız yolculuklar. İnternet sitemizde www.yarenler.org. Herhangi bir sıkıntıda özelden PM ile ulaşabilirsiniz. SAYGILAR.

BEN BU SİTEYE ÜYE İDİDM YAPIMDA MI FORUM SİTESİ BU SİTENİN

Dartagnan

Alıntı yapılan: Sinan Akyol - 24 February 2010, 15:56:20
Cümleten Merhaba.Ben Bolulu Yarenler Taraftarlar Derneği başkanı Sinan Akyol.Samsunspor ile hafta sonu oynayacağımız maç belkide sezonun en zor maçı olacaktır. Öyle ki, sezon başında konulan ilk 2 hedefinden sapmamız ve belkide ilk 6 ya kalamayacak olmamız bütün kesimlerde huzursuzluk yarattı. Bolu da kimse "bu maç ne olur?" sorusuna net cevap verememektedir. Her takımı rahat yenecek kapasitemiz olmasına rağmen gücümüz yok. Basın ile yönetim, taraftar ile takım arasında soğukluk var.Hoca ise tam bir muamma! Harcadığımız paraya acımasam ilk 10 bize yeter diyecem ama, şu kötü ligden çıkamamakda içimi burkmaktadır. En azından Play-Off oynayıp %25 olan şansımızı değerlendirmek istemekteyiz.Karabük haricinde istikrarın olmadığını, seri yapanın öne geçtiğini ve ilk 6 için 8 takımın yarıştığını görmekteyiz.İki senedir arkadan gelip ilk 6 ya kaldığımız için Giresun ve Samsun'un bu yarışta var olduğunu kabul etmek gerekir.Hem de seri yakalamanın morali ile şehriyle bütünleşerek... Eğer kendi işimizi kendimiz göreceksek rakiplerimizi yenmeliyiz.Samsunspor da Kalpar hoca takımı toparladı.Koşan, genç bir ekip yarattı.Bu da bizim işimize gelmeyecek bir tarz.Elimizde bulunan" generaller" sayesinde mücadeleden kaçan bir oyun yapımız var.Ama her an tehlikeli ve gol atabilecek de kapasitemiz... Hakedenin kazanacağı bir maç olması ile her iki takımada başarılar.Sonuçta bizler ne dersek diyelim sahada konuşacak olan onlar. Bu arada bilet fiyatlarımız 10-20-30 lira.Gelecek olanlara kazasız belasız yolculuklar. İnternet sitemizde www.yarenler.org. Herhangi bir sıkıntıda özelden PM ile ulaşabilirsiniz. SAYGILAR.

usta bir sorum olacak tolga dogantez defansın gobegınde mı oynuyor sızde yoksa sag bek mı ?

Sinan Akyol

Alıntı yapılan: Dartagnan - 24 February 2010, 16:42:02
usta bir sorum olacak tolga dogantez defansın gobegınde mı oynuyor sızde yoksa sag bek mı ?

Stoperde oynuyor.

Dartagnan

beşnumara

YaşarDoğu

Tolga miadını doldurmuş papaz tabir ettiğimiz şu yaştan sonra cebime ne girerse kardır mantığı ile oynayan sıradan bir topçu.Hiç sevmedim sevemedim.Bizde oynarken bile bu adam bizde nasıl oynuyor demişliğim vardır kendime.İstanbul takımından şutlandıktan sonra bi takımda dikiş tutturdugunu görmedim.Yarım sezon orda bi sezon başka yerde.Böyle profesyonellik olmaz olsun.

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 24 February 2010, 17:11:03
Tolga miadını doldurmuş papaz tabir ettiğimiz şu yaştan sonra cebime ne girerse kardır mantığı ile oynayan sıradan bir topçu.Hiç sevmedim sevemedim.Bizde oynarken bile bu adam bizde nasıl oynuyor demişliğim vardır kendime.İstanbul takımından şutlandıktan sonra bi takımda dikiş tutturdugunu görmedim.Yarım sezon orda bi sezon başka yerde.Böyle profesyonellik olmaz olsun.

Turgut bunu kevgire çevirir.Buda peşine kadro dışı kalır abi :) Futbol kariyeri turgutla son bulcak  ;D

Ollivanders

Tolga ustune oynayabilecek çok iyi futbolcularimiz var murat savas turgut abdulaziz vs vs :)

CurvaSudSamsunspor

turgut yaşlı tolgayı bu maçla birlikte emekliye ayırır harekette şu turgut topu sürüyor önüne tolga çıkıyor topu bir sağa bir sola tolga belinden sakatlanıp emekliye ayrılıyor :)

Mustee13

cembaba

Bugün Fanatik Gazetesine bakıyorum.. Yine bizi Haftanın Takımı seçmiş.. Demek ki gerçekten iyi yoldayız. Arkadaşlar bence Bolu'yu da yeneceğiz! Organizasyonda yapılıyor. Çok güzel yaa vallaha :)

YaşarDoğu

Vatan tuttuğun balıkları kızart ta çağır , takana da dikkat et mazallah denizde bu gece fırtına var.