Bank Asya 1.Lig 21. Hafta / Samsunspor'umuz- Ç.Rizespor: 2-0

Başlatan YaşarDoğu, 31 January 2010, 16:51:32

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Galiba Ayağa Kalkıyoruz

İki Karadeniz ekibinin karşı karşıya geldiği maçta rakibimiz Rizespor maça daha iyi başladı. Kadrolarında Mustafa Özkan, Kemal Aslan, Hasan Yiğit, M.Çiçek ve kaleci Zafer gibi Süper Lig patentli isimler olan , devre arasında ise Bank Asya Ligi için üst düzey sayılabilecek bir isim olan Erhan Küçük'ü kadrosuna katan Rizespor bana Süper Lig'den düştüğümüz ilk sezonu hatırlattı. Süper Lig patentli bir çok oyuncu kadromuzda olmasına rağmen ve ciddi bir para harcanmışken takım olmayı beceremediğimiz için Play Off şansını dahi yakalayamamıştık. Umarım bu şansı şimdi ki genç kadromuzla yakalarız.

Maça dönersek şayet ilk yarının 15.dk.sından sonra oyuna hakim olan taraftık. Defansımız oldukça dengeliydi.Yeni transferlerimiz Ersin ve Pavlik ilk kez birlikte oynamalarına karşın iyi anlaştılar. İlk yarıda gole kadar fazla pozisyon yoktu aslında. Savaş'ın sağ çaprazdan yaptığı vuruş en net pozisyonumuzdu. Defansımızın bir anlık hatası sonucu kalecimizle karşı karşıya kalan Mustafa Özkan'ın vuruşunu Ahmet Şahin önleyerek bir anlamda maçın bize dönmesini sağladı. Maçın kırılma noktası bu kurtarıştı bence. Bank Asya'nın en iyi kalecisinin bizde olduğunu söylememiz bence abartı olmaz.

Tam maçın 0-0 biteceği düşünülürken Savaş'ın ortasına kötü bir vuruş yapan Turgut'un topunu iyi takip eden Oktay'ın kafa golüyle öne geçtik. Takipçiliğiyle ve hırsıyla Oktay takımımızın en iyilerindendi kesinlikle. Soyunma odasına önde gitmek takıma artı bir motivasyon kazandırdı ayrıca.

İkinci devre oyunu kendi sahamızda kabul edip, hızlı ataklarla, defansın arkasına atılan toplarla gol aradık. Ve bunda da başarılı olduk. Devrenin hemen başında Oktay'ın akıl dolu derinlemesine pasını Savaş gol yapsa maçı orada kopartacaktık. Bu arada Savaş'tan bahsetmekte lazım. İyi niyetli olduğu kesin. Rakibin arkasına koşu yapan, hareketli bir oyuncu. Yakaladığı 4 tane net gol pozisyonundan bir tanesini gole çevirebilseydi hem takım rahatlayacak hem de kendisi moral bulacaktı. Son vuruşlarda eksiği olduğu açık. Tabii bunda uzun süredir futboldan uzak kalması ve maç eksiğinin bir hayli fazla olması da etken. Son vuruşlarda etkili olursa takıma faydalı olacağı muhakkak.

2. golümüzde ise ilk golün sahipleri yer değiştirmişti. Oktay'ın şutunda dönen topu bu sefer takip eden ise Turgut'tu. Temiz bir vuruşla hem takımı hem de tribünleri rahatlattı.

Tribünler ise bugün oldukça iyiydi. Takıma verilen destek ve coşku görülmeye değerdi. İnşallah ileri ki haftalarda bu destek artarak devam eder.

Zor ve bir o kadar önemli olan maçtan 2-0 gibi net bir skorla galip ayrılarak 2 haftayı 6 puanla kapatmak gerçekten keyifli. Haftaya gideceğimiz Kocaeli deplasmanından alacağımız sonuç ligdeki hedefimizi belirlemesi açısından oldukça önem kazandı. Oradan çıkarılacak bir 3 puan -ki bu bence hiçte zor değil- bizi Play Off yarışının içerisine dahil edebilir.

Takımımız bugün oldukça iyi mücadele ederek kazandı. Ahmet Şahin, Pavlik, Murat Yıldırım ve Oktay bugün sivrilen isimlerimizdi. Haftaya Kocaeli deplasmanında inşallah takımımızın yanında olacağız. İyi mücadele, 3 puan ve Play Off şarkıları söylemek istiyoruz. Bence çok geç bile kaldık ...

Not : Tribünlerde yer aldığım gençlik yıllarımın başında idolüm olan, onu seyretmek için ayrı bir heyecan duyduğum, takımı atağa kaldırırken maratonda bizleri ve bütün stadı ayağa kaldıran Celil Sağır'ı başka bir takım forması altında futbol mabedimizde görmek içimi acıttı gerçekten. Sırtındaki 55 numarası tamamdı fakat taşıdığı formanın renkleri Kırmızı-Beyaz değildi. Biz onu 55 numaranın en çok yakıştığı Kırmızı-Beyaz formasıyla sevmiştik...

http://www.samsunspor.biz/koseyazisi-Galiba_Ayaga_Kalkiyoruz-7023-

vanlioglu

şirinler nufusunu baya bi artırmışa benzio ya da ben uzun zamandır ilk defa maça geldiğim için bana öle geldi önceden çıkış kapısının 2-3 katı genişliktelerdi bugun 5-6 katı vardı hemen hemen 2 katına çıkmışlar helal olsun...o taraftar maratonda olsa stad yıkılır bugun bunu gördüm

supernatural_55

uzun zamandan beri tribünde bu kadar eğlendiğimi ve bu denli zevk veren bir takım izlediğimi hatırlamıyorum sesim çıkmıyo ama her şey çok güzeldi.hocamızı ve yönetimi transferlerden dolayı kutluyorum gerçekten defans bana güven verdi hem de ilk defa pavlik ve ersin birlikte oynamalarına rağmen tabi rize forvetlerinin etkisizliği de vardı tabi.Adem gerçekten çok iyi sadece Orhan.ın yerine Sezer olabilir.Orta sahamız hücum hattımz ilerleyen maçlarda daha da iyi olacak düşüncesindeyim.süper lig,bu oyun uzun vadeye yayıldığı takdirde bize yakın görünüyor. 8)

........ geçiyoruuzzzzzzzzzz,.............geçiyoruuuuuzzzzzzzzzzzzz:))))

çok süper bi gündü ya teşekkürler Samsunsporum....

seckin55

Alıntı yapılan: SCAPULA - 07 February 2010, 19:03:03
UNUTMAYIN LA ŞEREFSİZLER.....
Alıntı yapılan: yaramaz çocukkk - 07 February 2010, 19:04:18
Alıntı yapılan: kuzey55 - 07 February 2010, 18:59:42
RİZESPOR OTOBÜSÜNE VE TARAFTARIMIZA ÇİRKİN SALDIRI..

Dost kardeş dediğimiz Samsunspor taraftarı Ç.Rizespor kafilesini taşıyan otobüsü ve taraftarlarımızı taşıyan otobüsleri taş yağmuruna tuttular.Maddi hasarın meydana geldiği olayda Samsun Polisinin acizliği içler acısıydı.Işıklarda otobüsleri bekleten Samsun Polisi taraftarlarımızın uyarılarına rağmen Samsunspor taraftarının otobüslerimizi taşlamalarına adeta göz yumdu.Ufak yaralanmaların yaşandığı olayda taraftarımızın otobüslerden aşağıya inerek karşı koyması karşı tarafın sokak aralarına kaçmalarına neden oldu.Samsunspor'a yenilen takımımızın taraftarımıza verdiği üzüntüye bu olayda eklenince taraftarlarımız çileden çıktı.Sabahın erken saatlerinde yollara düşen taraftarımıza ve kafilemize yapılan çirkin saldırıyı kınıyor, Büyük Rizespor taraftarı yapılan bu olayları asla unutmayacaktır diyoruz.

galibiyetin üzerine bu haberde iyi gitti yaa ;D
rizeye kadar camsız gitsin bi avuc mamalaklar

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: vanlioglu - 07 February 2010, 19:50:28
şirinler nufusunu baya bi artırmışa benzio ya da ben uzun zamandır ilk defa maça geldiğim için bana öle geldi önceden çıkış kapısının 2-3 katı genişliktelerdi bugun 5-6 katı vardı hemen hemen 2 katına çıkmışlar helal olsun...o taraftar maratonda olsa stad yıkılır bugun bunu gördüm

dahada iyi olacağı kesin...taraftar olarak müthiş bi yapılanma var bizde.abiler abiliğini yapıyor ufaklar abilerine nasıl davrancağını biliyor.böyle olduğu sürecede sayımızın artmaması için hiçbi neden yok...

SCAPULA

ümit kayıhan bu sefer gerçekten takla attı.... adama öyle değil böyle 2-0 çakarlar ligden düşme potasının içine sokarak takla attırırlar işte yavrucum..... çıkamadın bugün kulübeden.... ne o kenan gelirde dokunur diemi korktun heeeee....
takla atsana takla atsana ümit kayıhan takla atsana... bu tezahürat çokk iiiyyiiiidi bugün..... işte böyle yaratıcı tezahüratlara ihtiyaç var.....

bluegreen55

Çok gol kaçırdık ama o pozisyonlara giren bir takımımız olduğu için çok ümitliyim artık ... Düşünsenize son 6 maçta 4 galibiyet var, istatistik devam etse ve kalan 13 maçta en az 9 galibiyet alsak puanımız en az 50 olur ve play off şansımız olur...

SCAPULA

Bir teşekkürde taraftara.....
uzun zamandır bukadar seyirci görmedim tribünlerde maç çokk iidi zaten ama seyirciye ayrı bir parantez açmak istiyorum.... işte maç böyle izlenir seyircisiz tribün asla düşünülemez.çok eylendik bir pazar günü ancak bukadar eylenceli geçer.stat seyirci harikaydı.maç heyecanlıydı... yalnız kalpar hocayıda ayrı bir kutluyorum,kendisi o kadar hırslı kiii sürekli kulübeye baktım sanki hocada sahada koşuyor gol pozisyonuna giiriiyordu.Bravo hocam bu takımdan bişe olmaz dedik bu takım ligde kalır ama ilerisi kötü olur dedik sen bize bu malzemeden nasıl lezzetli yemek yapaılır tadına doyulmayan yemek yapılır onu gösterdin.
günün moda tezahüratıyla yazımı bitireyimmmm ;D
takla atsana takla atsana ümit kayıhan takla atsana  :D

sBc-1984

bugün herşey çok güzeldi maratonda olmamızda tribünleri çok etkiledğini düşünüyorm inşallah daha güzel günlere sevdik biz çok samsunsporum.

vanlioglu

bugun samsunsporluluğumla ve samsunluluğumla tekrar tekrar gurur duydum... lig b nin alt sıralarındaki bi takımın 17000 kişilik stadı tıklım tıklım ki ne bir şampiyonluk mücadelemiz var ne de bir play off... bugün süper lige şöyle baktığında en az yarısında böle bi taraftar kitlesi yok... seviyorum seni kırmızı beyazım...

Tufan

uzun zamandır en çok eğlendiğim maç buydu yayına rağmen maça akın eden tüm abilerimden kardeşlerimden Allah razı olsun. Karadenizin en büyüğü biziz bugün bunu birkez daha gördüm.

SCAPULA

Rizelilier bazı sitelerde kızılderili oturan boğa gibi intikam andı içiyorlarmış.... seney göreceksiniz falan die bizde biz size çaktık siz imdilik seneye kadar bunla idare edin biz seneye rizede de size çakar ödeşiriz die cevap verik... ilk maçta yapılanları unutmuş bu hamsi kafalar,,, eeee öğlene kadar çalışıo bunların kafa...zira maç sabah olsa belki yenerlerdi bizi. ama 1 30 da olunca durdu birden ;D