Bank Asya 1.Lig 21. Hafta / Samsunspor'umuz- Ç.Rizespor: 2-0

Başlatan YaşarDoğu, 31 January 2010, 16:51:32

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Tv yayını sırasında spikerin Emin Kar hakkında kazadan sonra bile Takımını hiç bir zaman Yalnız bırakmadı deyişi takdir edilir o an gözlerim doldu  :'(
olumsuzları paylaştık olumlu olanın hakkını verelim Yayın hakkında..

Sempatik Bengülü

ankarta 55

Alıntı yapılan: Samsunlu5595 - 07 February 2010, 17:33:17
Staddan çıkarken davul zurna ile millet oynuyodu V.İ.P önünde :) :D sanki süperlige çıkdık
eee  özledi millet

utku_01

Staddaydım yeni geldim eve bende yazayım bir kaç bir şey
**
Samsunsporda defansın sagındaki adam çok iyiydi.Güven verdi takıma.Biraz şans olsaydı ilk yarıda maç kopardı.Rize yenik durumda bile hiç basmadı etmedi sanki onlar önde sonları iyi değil
**
Gelelm rize seyircisine tahrikden baska bir sey yoktu.Maç başladı Ordu bitti ordu tutturmuslar bir kardeşlik.Şirinler gayet güzel performans gösterdi sesleri daima sahadaydı.Güzel bir galibiyet oldu samsunspor için..

KareAs55

Mehmetcan

Samsunspor a 3 maclık prim vercekler ya 150 bin tl mi ne kesin bu yüzden ii oynuyorlar ha :=)

eLLis

Alıntı yapılan: utku_01 - 07 February 2010, 17:47:55
Staddaydım yeni geldim eve bende yazayım bir kaç bir şey
**
Samsunsporda defansın sagındaki adam çok iyiydi.Güven verdi takıma.Biraz şans olsaydı ilk yarıda maç kopardı.Rize yenik durumda bile hiç basmadı etmedi sanki onlar önde sonları iyi değil
**
Gelelm rize seyircisine tahrikden baska bir sey yoktu.Maç başladı Ordu bitti ordu tutturmuslar bir kardeşlik.Şirinler gayet güzel performans gösterdi sesleri daima sahadaydı.Güzel bir galibiyet oldu samsunspor için..
Yahu onlar kardeş olsa ne olur ikisininin maçlarını toplasan bu kadar taraftarı bi arada görmemişlerdir he ordunun gs rizenin fener maçları hariç :) Ne şehir olarak ne takım olarak rakibimiz olamaz bunlar.

YaşarDoğu

Ordu dan otobüs kalkıyordu hadi onu geçtim 5 otobüs Rize den geleceklerdi.Toplasan 1 otobüs var yada yoklardı , kolpa alayı bunların...

KareAs55

Kadir ÇELEBİ

07 February 2010, 17:58:06 #534 Son düzenlenme: 07 February 2010, 18:02:48 SamsunSpor_34
Samsun'da maç sonu..
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor, 19 Mayıs Stadı'nda konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 2-0 yendi
.

07 Şubat 2010 , 16:55

Maç sonunda yaptığı açıklamada maçı takım halinde kazandıklarını belirten Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kaplar, "Bugün kazanabilme adına çok inançlı, azimli ve hırslıydık. Bunu sahaya yansıtmamız gerekiyordu, bugün sahaya yansıttık. Daha akıllı, daha şuurlu, daha sabırlı ve sakin oynayarak gol atmayı hedeflemiştik. İlk yarının son dakikasında gol olabiliyor, ikinci yarının son dakikalarında dahi gol olabiliyor. Önemli olan burada gol yememe özelliğini ortaya koymamız gerekiyordu. Bugün 2-0 gibi bir skor ile kazandığımız için oyuncularımı kutluyorum, bunu hak ettiler. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Çok daha fazla beni sevindiren, maç biterken dahi takım halinde koşabilen, mücadele edebilen bir anlayışı sahaya yansıttılar, bu çok güzeldi. Maçlar böyle kazanılır, takım halinde kazanılır. Samsunspor bu oyuncularımızla güzel günler yakalayacaktır" dedi.

Maça çok iyi hazırlandıklarını açıklayan Samsunsporlu oyuncu Oktay Delibalta, "Bugün Rizespor'u ağırladık, çok kaliteli bir takım. Biz maça çok iyi hazırlandık. İlk yarının sonunda bulduğumuz gol çok iyi zamanda geldi. Onun dışında Rizespor'a çok fazla alan vermedik, çok fazla net pozisyonları yok. 2. yarıya 1-0'ın verdiği özgüven ile başladık. Yine pozisyona girip 2. golü bulduk. 90 dakika boyunca destekleyen seyircimiz var" diye konuştu.

Takımla birlikte çıktığı ilk maçında mağlubiyetle tanışan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, "Benim Rizespor ile 3. günüm. Takımdaki oyuncuları çok iyi tanıyorum. Problem olduğunu dışarıdan da gözlemliyordum. Takımın içine girdikten sonra dışarıdan farklı, içeriden çok daha farklı olduğunu gördük. Futbolcuların maçtan bir gün evvel maçı kazanmak için konsantrasyonları en üst seviyede, kazanmak için birlik ve beraberlik içindeler. Tek problem saha içinde bunu yansıtamıyorlar. Bugün kötü oynadık, üzülmedim. Bazı maçlar vardır, dersiniz ki 'Bu maçta kazanma şansımız vardı, kazanamadık', ben bunu bugün söylemek istemiyorum. Çünkü ilk maçım olmasına rağmen şunu gözlemledim, kazanmak için sahada hiç bir şey yapmadık. Bunu gören Samsunspor gücünün çok üzerinde performans göstererek bizden çok daha güzel oynadı, ilk devrenin sonunda ve ikinci devrede bulduğu gollerle galip gelmesini bildi, tebrik ediyorum. Biz Rizespor olarak çok daha farklı düşünmek mecburiyetinde olduğumuzu gözlemliyorum. Teknik heyet ile yapacağımız toplantıda derin düşünmemiz lazım. 33 tane profesyonel futbolcumuz var, hepsi ayrı bir değer. Biz kısa sürede bir çıkış yakalamalıyız. Önümüzdeki hafta Giresunspor maçı ile bunu başarmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Haftalardır kötü sonuçlar aldıklarını belirten Çaykur Rizesporlu futbolcu Mithat Yaşar da, "Bir an önce bir şeyler yapıp bu zor dönemleri atlatmamız lazım. Haftalardır aldığımız kötü sonuçlar var, kötü oynuyoruz. Galibiyet serisini yakalamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20100207/samsunda_mac_sonu.html?ref=tur_satb

Taraftarında bir kapasitesi var evet bazı maçlara göre iyiydi gerçek potansiyelimiz bu değil biraz daha başarı ve bilinen iç çekişmeler olmasa parmakla gösterilecek bir Taraftar potansiyelimiz var.

samsunadil55

KareAs55

Maça çok iyi hazırlandıklarını açıklayan Samsunsporlu oyuncu Oktay Delibalta, "Bugün Rizespor'u ağırladık, çok kaliteli bir takım. Biz maça çok iyi hazırlandık. İlk yarının sonunda bulduğumuz gol çok iyi zamanda geldi. Onun dışında Rizespor'a çok fazla alan vermedik, çok fazla net pozisyonları yok. 2. yarıya 1-0'ın verdiği özgüven ile başladık. Yine pozisyona girip 2. golü bulduk. 90 dakika boyunca destekleyen seyircimiz var" diye konuştu.

Ayıpsın Oktay Siz Oynayın Biz o Stadı Bile Yıkarız  ;)

utku_01

Alıntı yapılan: eLLis - 07 February 2010, 17:54:54
Yahu onlar kardeş olsa ne olur ikisininin maçlarını toplasan bu kadar taraftarı bi arada görmemişlerdir he ordunun gs rizenin fener maçları hariç :) Ne şehir olarak ne takım olarak rakibimiz olamaz bunlar.
Dikkat ettiyseniz hep bjknin bestelerini söylediler.Rizeden bi cacık olmaz bu sene
**
Samsunspor böyle devam etsin playoffa kadar yolu var.Üsttekiler devamlı puan kaybediyor yarın altay-ksk macındaki her skorda yine 10. ve altındaki takımlara yarıyacak

MeL_55

Fecr_55

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 07 February 2010, 17:42:13
Tv yayını sırasında spikerin Emin Kar hakkında kazadan sonra bile Takımını hiç bir zaman Yalnız bırakmadı deyişi takdir edilir o an gözlerim doldu  :'(
olumsuzları paylaştık olumlu olanın hakkını verelim Yayın hakkında..

Spiker Emin Kar'i Müjdat diye söyledi hatirladigim kadariyla, düzeltme de yapmadi mac boyunca..Övdügü kisi dogruydu, fakat isim yanlisti..
Cidden isini bilmeyen bir spikerdi..