Bank Asya 1.Lig 18. Hafta / K.Karabükspor - Samsunspor'umuz: 2-1

Başlatan mehmet yılmaz, 08 January 2010, 13:54:25

« önceki - sonraki »

Tufan

Alıntı yapılan: SamsunluReis - 18 January 2010, 17:03:34
Arkadaki bu büyük taraftar
Hep yanınada olmadımı bu güne kadar
Size emanet kutsal formalar
Yüzümüzü kara çıkarmayın çocuklar..

;) ;) ;) ;) ;) ;) :D :D

otelin önünde bunu mu söylediniz çok anlamlı ve temposu güzel
Sakaryanın bestesi demi bu?

Jnr.Serkan

Ertuğrul Sağlam

18 January 2010, 18:27:02 #422 Son düzenlenme: 18 January 2010, 18:33:47 %100 samsunspor
Arkandaki bu büyük taraftar

Tatangalardan alınmış  ;) :D

ankarta 55

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 18 January 2010, 14:46:09
mavi ateş mavi ateş diye diyorlar forumda.Bir anlatıyorlar şöyleyiz böyleyiz.Abartı olduğu son resimden belli.bulunduıkları yer kafes gibi ufacık
bunların her yeri taraftar olsa ne olur kine

Nuri Asan

yazık bu taraftara.ulan ne zaman yüzümüz gülecek be

edmontdante

Arkadaki bu büyük taraftar

;) ;) ;) ;) ;) ;) :D :D

Tuareg55 in eklediği videodaki beste ile  Grup İstanbul'un  bestesi biraz farklı.Sözler aynı ama melodi de fark var.Daha doğrusu ufak bir söyleyiş farkı var Bence Grup İstanbul'un melodisi çok daha iyi

holigan_itü

valla sesim kısık bogazlarım şişti destek vermekten rakıp trıbunu tahrık etmekten macı ızleyemedım tam olarak ama murat her zamankı gıbıydı savas abdulazız ve ersın takıma yararlı olr ozellıkle abdulazız turgutun yerınde gayette guzel oynar dusuncesındeyım ama bekleyıp gormek lazım
turgut bıldıgınız gıbı soldan gırıyo saga cekıp vuruyo daglara taslara o vurdugu sutlar duzgun olsa gayette net pozısyonlarımız olrdu
ben macı ızlemedıgımdenmıdır bılmıyorum ama dıger arkadaslardan daha umutluyum cunku yenı transferler abdulazız savas ve ersın de bellı bır kumas oldugu bellı sonucta sola sezer gelecek oktay fızıksel olarak kendını guclendırecek ve belkı bır forvet yada orta saha ıle toparlanırız dusuncesındeyım sonucta lıderle oynadık her ne kadar stadı ve taraftarıyla lıderlıgı haketmeselerde takım olabılmeyı basarabılmısler
taraftarımız her zamankı gıbı cok ıyıydı elımızden geldıgı kadar bagırdık 2. golu yedıkten sonra ''sustu ib..ler'' dıye bagırmaları ve peşine bızım haykırısımız onların gol sevıncını bastıracak kadar haykırmamız ve golumuzden sora puan kaybı yasayacaklarını dusunup tırsmaları bır nebze de olsa bızı sevındırmıstır
artık ksk macını dusunmelıyız o macı yenecegımızı dusunuyorum

Dartagnan

Alıntı yapılan: holigan_itü - 18 January 2010, 21:17:10

taraftarımız her zamankı gıbı cok ıyıydı elımızden geldıgı kadar bagırdık 2. golu yedıkten sonra ''sustu ib..ler'' dıye bagırmaları ve peşine bızım haykırısımız onların gol sevıncını bastıracak kadar haykırmamız ve golumuzden sora puan kaybı yasayacaklarını dusunup tırsmaları bır nebze de olsa bızı sevındırmıstır

nasıl dumur oldular ama :D hele  hele kırmızı mavı yaparlarken bı anda Beyaz dıye bagırınca :D sesımız cıkmamıs nah cıkmadı bu bızım sesler nereye gıttı :P  hem cıkmasa bız nıye susalım :P

holigan_itü

sorma yaa daha da bagırmazdık herhalde susmadıkkı ya  ses fln kalmadı valla bende :)

erkutdem55

maçı siteden radyodan dinlerken sürekli olarak samsunspor sesi geliyordu,siz beyaz derken inanılmaz ses çıkıyordu,eşim gelip maç samsun'da mı sürekli samsunspor diyorlar dedi,her zamanki gibi gözlerim dolarak dinledim sizleri,samsunsporlu olmaktan tekrar gurur duydum.seyircimiz her zaman süper lige layık oldu,artarak devam edelim.saygılar
Alıntı yapılan: Dartagnan - 18 January 2010, 21:33:23
nasıl dumur oldular ama :D hele  hele kırmızı mavı yaparlarken bı anda Beyaz dıye bagırınca :D sesımız cıkmamıs nah cıkmadı bu bızım sesler nereye gıttı :P  hem cıkmasa bız nıye susalım :P

Tribün_ali

İşte bu yapılanları unutmayın aks tv de maçtan ufak görüntü vardı kim bunlar kim bunlar i...ne samsun demelerini unutmamak lazım hele küme düştümüz sene aynı şekil manisanın malatyanın bize sövmesi sonra kimse kalkıp demesin samsunspor taraftar grupları sövüyor olay cıkartıyor diye unutulmaz bu olaylar bizde

edmontdante

Alıntı yapılan: samsuni - 20 January 2010, 22:57:46

Şu güzelliğe bak.Ne var ne yok atkı,polar,bere ne varsa KIRMIZI ağırlıklı yapmalıyız