SAMSUNSPORDA KONGRE KARARI....08-15 OCAK TARİHLERİNDE

Başlatan cuneytavar55, 23 December 2009, 19:14:19

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Dün kongredeydim aslında Samsunspor kongresinden çok bir dernek toplantısı havasında geçen bir ortam vardı yani '' Sahipsiz Şehrin Sahipsiz Takımı'nın Portresiydi '' dünkü ortam,
1-Bakan
6-İktidar partisi milletvekili
3-Muhalefet partisi milletvekili

1-İktidar partisi il başkanı
2-Muhalefet partisi il başkanı
23-Meclis dışı partiler il başkanları

1-Büyükşehir Belediyesi
17-İlçe Belediyesi
22-Belde Belediyesi

66-Genel veya bölge müdürü

???-Bürokrat, İşadamı, Müdür, Sivil Toplum Kuruluşu, ve en önemliside biz birilerine kızarken hiç aynaya bakmadığımız kendimiz yani hiç bir taraftar gurubu temsilcisi yoktu salonda.

Güzel olan bir kaç hususa değinmek gerekirse

1- Vali'nin ileriye dönük Samsunspor'a büyük gelir getirecek projeyi hayata geçirmeye çalışıyoruz açıklaması ve 19 Mayıs stadyum'unun İl Özel İdaresi bünyesine alınıp Samsunspor'u yılda 200,000 tl maddi külfetten kurtaracağını açıklaması

2- Hasan Kaya Aşçı - Adem yazıcı ve benzeri birçok işadamının yçnetime girmesi.

3- SADEF'in Samsunsporu sahiplenmesi.

4- Yönetim listesine bakıldığında birkaç kişi haricinde gerçekten güzel bir Yönetim kurulu oluşturulmuş olması Samsunspor'umuz haricinde sevindirici bir gelişme.

Kongrede dikkan çekin birkaç cümle vardı onlarıda söylemekte fayda var.

Hakkı Tomaç:    ''Samsunspor'u bu gününde yalnız bırakmak çocuğunu sokakta bırakmaya benzer''.

Vali            :     Samsunspor'u çok rahatlatacak uzun vadeli bir proje üzerinde çalışıyoruz..

Süleyman Salur:  İsmail Uyanık'ı suçlayarak başladığı konuşmasının sonunda Milltvekili ve Belediye başkanlarına ithafen ''Samsunspor'un dününde yoktunuz, Bugünündede yoksunuz, Yarın Süperlig'e çıktığımız zaman'da biz sizi görmek istremiyoruz'' diyerek konuşmasını sonlandırdı.....

Artık iyisi ile kötüsü ile bir Kongre atlatıldı bizler nekadar kızsakta şunu bunu desekte artık Hakkı Tomaç ve yönetimine sahip çıkmak ve desteklemek zorundayız, dünkü tablodan sonra Hakkı Tomaç'a kimsenin birşey demeye hakkı olmadığını düşünüyorum...............

ankarta 55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 16 January 2010, 17:28:24
Vali söz verdi stad kirası ödemeyeceğiz artık. Yıllık 200.000 tl cebimizde kalacak.
:D :D :D :D

holigan5565

bravo hakkı başkan sana kızdık seni eleştirdik ama demekki bu takıma senden başka sahip çıkan yoksa helal olsunun büyüğü sana bundan sonra herkesde  artık bu takımın başkanını kavbullensin adam o kadar küfür yiyipte samsunsporu ortada bırakmıyosa desteklemek zorundayız

Mustee13

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 16 January 2010, 16:19:30

Artık iyisi ile kötüsü ile bir Kongre atlatıldı bizler nekadar kızsakta şunu bunu desekte artık Hakkı Tomaç ve yönetimine sahip çıkmak ve desteklemek zorundayız, dünkü tablodan sonra Hakkı Tomaç'a kimsenin birşey demeye hakkı olmadığını düşünüyorum...............

Günahıyla sevabıyla, doğrsuyla yanlışıyla, elimiz mahkum olsa da...

FaTiH_HaN

Alıntıküfür yiyipte samsunsporu ortada bırakmıyosa desteklemek zorundayız

Katılıyorum.
Belki çok yanlış işler yaptı, talihsiz açıklamalarda bulundu ama bırakıp kaçmadı.

kavak_55

hakkı tomaç birkez daha elini taşın altına soktu sülurun dediklerine katılıyorum bugün yanımızda olmayanlar süperlige çıktığımızdada etrafımızda dolaşmasın büyük başkan denen adam dahi olsa bugün olmayan yarında olmasın hakkı tomaç ve yönetimini destekliyorum tüm samsunsporlularında desteklemesi gerekir. B.ş.B. Başkanı olmak yetmiyor mazeretin yoksa gelmesi gerekirdi millet vekilleri gene öyle zaten bizi temsil etmiyolarki çoğu travzonu temsil ediyor devam etsinler.
yönetime tekrar teşekkür eder inşallah bu sene olmazsa seneye bizi süperlige çıkaracaklardır buna inanıyorum çoook selamlar.

Nuri Asan

Hakkı Tomaça ettiğim lafları düşündüm,acaba haksızlık mı ettim.Bir milyonluk şehirden bir tane bile mi aday çıkmaz?Hadi Tomaç her ne kedar buna inanmasamda çıkar bizi bu cehennemden utandır beni.

(Anlyana:Utanması gereken bu şehirden milyon dolarlar kazanıp şehrin takımını görmeyen iş adamları ve siyasilerdir.)

kayacan

17 January 2010, 00:48:15 #52 Son düzenlenme: 17 January 2010, 00:49:44 kayacan
Alıntı yapılan: 35ama55 - 16 January 2010, 17:28:24
Vali söz verdi stad kirası ödemeyeceğiz artık. Yıllık 200.000 tl cebimizde kalacak.

Haberlere göre Samsun Valisi kısa bir süre içinde değişiyormuş.Gelen bunu unutmaz inşallah.

Kadir ÇELEBİ

Hakkı Tomaç'a değilde senin aracılığınla kardeşim Süleyman Salur beyfendiye İsmail Uyanığa kadar bu külüpte eleştirilecek 10larca insan varken neden İsmail Uyanık dedi ?

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 16 January 2010, 16:19:30
Süleyman Salur:  İsmail Uyanık'ı suçlayarak başladığı konuşmasının sonunda Milltvekili ve Belediye başkanlarına ithafen ''Samsunspor'un dününde yoktunuz, Bugünündede yoksunuz, Yarın Süperlig'e çıktığımız zaman'da biz sizi görmek istremiyoruz'' diyerek konuşmasını sonlandırdı.....

SametYılmaz55

bu zamana kadar yaptıklarını beğenmesekte bırakıp gitmediği için Hakkı Tomaç'a teşekkürler.bu saatten sonra desteklemekten başka çaremiz yok.Samsunsporumuz için hayırlı olsun artık ne diyelim....

RT55

ŞUNU KABUL ETMEK GEREKKİ;GEÇMİŞTE KULUBÜMÜZÜN ÜYELİK+AS BAŞKANLIK+ BAŞKANLİĞINI YAPMIŞ,SAMSUNSPORDA FUTBOL OYNAMIŞ,HATTA KAPTAN OLARAK DEFALARCA  SAHAYA ÇIKMIŞ OLAN TOMAÇ IN ŞU ANKİ GÖREVİNİ AİLESİNDEN BİLE ÖNDE TUTTUĞUNDAN EMİNİM.SAHİPSİZ BU SON KONGREDE "İNSAN EVLADINI SOKAĞA BIRAKIRMI" SÖZLERİ BENİM EMİN OLUNKİ GÖZLERİMİ DOLDURDU.VE HAKSIZÇA MAÇLARDA ELEŞTİRDİĞİMİ ,KULAKLARINI ÇINLATTIĞIMI ÜZÜLEREK HATIRLADIM...BENCE DİĞER BİR GÜZEL CÜMLE İSE "BİR ŞEYLER ÜRETMEYE ÇALISAN İNSANLAR DOĞRUDA YAPAR HATA DA" İDİ...AMA ÜRETMEYE ÇALIŞAN İNSANLAR...
YALNIZLIKLARLA DOLU SON 5 SENEDE OLUŞTURULAN EN İYİ LİSTE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.KLÜBÜMÜZÜ ORTALARDA BIRAKMADIĞI,İÇİMDE YENİDEN HEVES,HEYECAN YARATTIĞI İÇİN TŞK..
BUNDAN BÖYLE HEP DESTEK TAM DESTEK...

RT55

babasamsunlu

diyecek çok fala bir şey yok..eleştridik...yereden yere vurduk..
en zor gün bugün..bugün tomaç taşın altında elini ezilme pahasına tutuyorsa her şeden önce saygı duymak ve Samsunspor sevgisiyle ona destek olmak gerekir..bundan sonra başarılıda olsa başarısız da olsa benim aklımda yapamadıklarından daha çok bu yaptığı sahip çıkmayla kalacaktır...

Allah yardımcınız olsun...

RT55

ankarta 55

**KaR6**

gelişen olaylar şüphesiz ki Hakkı Tomac'ı haklı çıkarttı.. hele yönetimin son şekliyle sağlam bir adım attıgını da çıkartabiliriz..

tabi bunda en buyuk pay gucu varken kulagının ustune yatanlardır, yazıklar olsun..