SAMSUNSPORDA KONGRE KARARI....08-15 OCAK TARİHLERİNDE

Başlatan cuneytavar55, 23 December 2009, 19:14:19

« önceki - sonraki »

europe_55

Bu kongre´de görüldü ki, eger onlar da olmasa kimse sahip cikmiyor SAMSUNSPOR´a.
Bize bu saatten sonra, bu yönetime destek olmak düser.

harbisamsunsporlu5517

17 January 2010, 14:28:35 #61 Son düzenlenme: 17 January 2010, 14:28:59 harbisamsunsporlu5517
adamı kahraman yaptınız be sızın ipinizle inilmez kuyuya ;D adama demediğimiz kalmadı şimdi sahip çıkmak durumunda kaldık

KotuCocuk55

Yaratılan hava öyle bir hal aldıki bu insanların koltuğu geldikleri günden beri hiç bu kadar sağlamlaşmamıştı..
Ellerinde artık adam vardıda biz mi bırakmadık kozu bile var..

Lakin bizim dert yandığımız bu adamlar burayı bırakıp gitmiyor,burda nemalanıyor,burda bir işler dönüyor söylemleri bundan sonra çok daha işler hale gelecektir artık kimseden eleştiri de almadan..

Bu iş ya RT55 arkadaşın dediği gibi,Helal başkan herkes kaçtı sen ordasın hep destek tam destek durumu..
Yada Bu oluşturulan durum ve onun yarattığı bu sonuçlar tam bir tezgah hemde uzun vadede iyi formüle edilmiş başarılı bir tezgah..

Hep birlikte izleyip göreceğiz..
Şu anda Hakkı Tomaç 3 yıllığına mı,2 yıllığına mı başkan oldu,bu kongre olağan dı değilmi?

Bu sürede başarılı,karakterli,izlemesi zevk veren,borçları olmayan,mümkünse süper ligde oynayan bir takım oluştursunlar ellerinden öperim o ayrı.. ;)

Tribün_ali

Nerde bu belediye başkanları nerde siyasetciler nerde iş adamları nerde sivil toplum örgütleri nerde samsunun ve samsunsporun asıl düşmanları bunlar

samsunmania

Yönetime yeni giren Sadef kanadına baktım şimdi. Bırakı yöneticiliği içlerinde rahatlıkla bizi Süperlige çıkaracak potansiyeli olan (Kaya Aşçı)  insanlar var. İnşallah ısınma turları için yönetici basamağından başlamıştır. Haydi artık bıktık buralardan. Asıl yerimiz Süperlige taşıyın bizi. 

Sioux

paralı adamlarda girmiş yönetime, inşallah erkut tutu bunları sağmaya ve hevaslerini kırmaya kalkmazç. ayık olsunlar, fazla güvenmesinler, külahı ters giydirir tutu.

mehmet yılmaz

20 January 2010, 19:09:46 #66 Son düzenlenme: 20 January 2010, 19:12:56 samsuni
Geçtiğimiz hafta sağlık sorunlarım nedeniyle İstanbul'da idim. Bu nedenle kongreye katılamadım. Ancak takip ettik. Öncelikle hayırlı olsun. Yeni yönetime sahip çıkılması gerektiği söyleniyor; bu bizler için çok bir şey ifade etmiyor zira biz yönetimde kimler olduğuna bakmaksızın zaten her şartta Samsunspor'u yaşayan, maddi-manevi yanında olan kişileriz. Yeni yönetime sahip çıkmaktan kasıt, eleştirilmemesi ise öyle bir şey beklenmemeli. Nitekim yapılan konuşmalar da gösteriyor ki, eski yönetim eleştirilerin önemli bir kısmından hissesini almış. Bu da temeli sağlam olan eleştirilerin muteber olduğunu göstermekte.

SADEF kanadının uzun yıllardır süregelen sessizliğini bozması ve ağır toplar olarak da nitelenebilecek isimlerle yönetime takviye yapması oldukça önemliydi. Israrla altını çizdiğimiz, atanmış değil seçilmiş yönetim olunması, sayıca makul bir ekip kurulması gibi konular halledilmiş görünüyor. Eksik kalan bazı yönler var, umulur ki onlar da derlenmeye başlanır. Mesela, basın sözcüsü uygulaması gerekliydi; birinin ak dediğine öbürü kara diyor, medyaya çelişkili beyanatlar veriliyordu.

Yeniden tarife gerek yok, kötü niyetli tenkitçiler vardır mutlaka ancak bizim tek derdimiz Samsunspor'un başarısı. Bu uğurda da yanlış yaptığını düşündüklerimize yanlış yapıyorsunuz demekten geri kalmayacağız, doğru yapanları da takdir edeceğiz elbette.

İnşallah sportif başarı da gelir artık çünkü tüm kavgamız, keyifsizliğimiz Samsunspor taraftarı olarak yaşadığımız buhrandandır! Karabüklüler "Samsun öldü, Allah rahmet eylesin!" diye bağırırlarken ruhumuz çekiliyordu adeta! Gerçi onlar da iyi bilir, Samsunspor dokuz canlıdır! Öldü dedikleri anlarda yine kalkar ayağa, bu böyledir...

Yeni yönetime gönülden başarılar diliyorum, çünkü onların başarısı bizim mutluluğumuz olacaktır.
Ancak yine de oradaki bazı isimlere sevinsem bile güvenilmez bulduğum birileri de yok değil ve inşallah yanılırım ama başarı şansını düşüren isimler bunlar. Özellikle de bir tanesi...

kaan

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 17 January 2010, 09:35:03
diyecek çok fala bir şey yok..eleştridik...yereden yere vurduk..
en zor gün bugün..bugün tomaç taşın altında elini ezilme pahasına tutuyorsa her şeden önce saygı duymak ve Samsunspor sevgisiyle ona destek olmak gerekir..bundan sonra başarılıda olsa başarısız da olsa benim aklımda yapamadıklarından daha çok bu yaptığı sahip çıkmayla kalacaktır...

Allah yardımcınız olsun...

Eleştiririz doğruyada doğru demesini biliriz.Bende tomaçı çok eleştirdim çok antisempati duydum başlarda yanlışlar oldu yönetim anlamında başarılı değillerdi.

Ama şunun farkındaydık tomaç bizler gibi samsunsporludur ve zor günde tek başına direniyorsa eleştirimizi yapar arkasında durmasınıda biliriz.

Bizde biliyoruz mazharı adnanı ve tomaçın samsunsporluluğunu ve samsunsporluluğuna laf etmiyoruz.Şu yaşında tek başına birşeyler yapmaya çalışıyor onada saygımız sonsuz.Bu işi kim yapacaksa yapsın yapan tomaç olacaksa bizim için daha iyi çünkü oda bir samsunsporlu.Artık acı çekmek istemiyoruz.Sırtımızda taşımasınıda destek vermesinide iyi biliriz.

Özetle kimin dost kimin düşman olduğunun farkındayız tomaç ama biz dostlarımızıda eleştiririz.Şampiyon yapın bizi sırtımızda taşıyalım sizi!

ata55

caka satar gıbı hallerı var ama he nuz olmus bısey yok hala daha tarıhımınzın en az puan alan takımıyız. umarım kume dusmeyız, bunlara hıc guvenmıyorum.

55Melek55

kaya asci saglm bi adam abenzyiro

karizma tip kiyafet

biyik sekil falan yerinde..gözüm isirdi....

saglam bi adama benzyior