SAMSUNSPORDA KONGRE KARARI....08-15 OCAK TARİHLERİNDE

Başlatan cuneytavar55, 23 December 2009, 19:14:19

« önceki - sonraki »

Kais

İzmir'den sayılı işadamlarından biri varmış.oda yönetimde olcakmış.Hakkı Tomaç sağlam liste yapıcak galiba.

bengülü

kongre yi samsun kanalından canlı yayın yapacaklarmı bilgisi olan varmı
geçen kongrede klas tv vermişti canlı yayın yapmıştı

Ollivanders

15 January 2010, 15:07:27 #32 Son düzenlenme: 15 January 2010, 15:08:46 Serpico55
Kongre 17:00 da baslayacakmıs

europe_55

Ollivanders

Tufan

Nuri Asan

nerede o konuşan,atan iş adamlarımız.
nerede seçimde oy verdiğimiz siyasiler.

neden bir tane bile aday çıkmadı,neden hiç bir siyasetçi gelmedi.
bu takımın üzerinden reklamını yapan,oy isteyen hadi bunda sonrada görelim.topunuzun canı ceheneme.

hakan55

Tahsin kosifi göremiyorum..?hayırdır inşallah

kavak_55

aynen katılıyorum boşuna koşuyolar nerdeler konuşma yeri kongre salonudur. reklam yapanlar nerdesiniz.Bundan sonra Hakkı tomaç ve yönetimine kızmaya hakkımız olmadığını aksi ne daha çok desteklemeliyiz.ne olursa olsun gelinen noktada kulübü gene başı boş bırakmamıştır.Artık geçmişteki başarılı olanları ne kadar översek övelim bugünkü yönetimin yapmış olduğu fedakarlıkları göz ardı edemeyiz.
Tüm samsunun elini taşın altına sokmaları gerekiyor ama zannetmiyorum.
Yapılacak çok şey olabilir. Neden belediye ile görüşülüp su abonelerine 1 tl. samsunspor için eklense bu 2 sene yapılsa yeter bence samsunda çekemeyenler olduğu sürece bu fikri çıkaranları dahi anında baltalarlar. Düşünülebilir. herkese selamlar.

kavak_55

tahsin kosif çok çalıştıya yorulmuştur. olmadığı iyi olmuş.

jean

AllydeenleaR

sadece55

artık yönetimin üzerine oynamaktansa yanlarında olmak gerekir bence...Aslında güzel işler yapmaya da başladılar biraz akıllı olup dişimizi sıkarsak sanki bişeyler olacak gibi bence bir dahaki sene için çok güzel bir altyapı oluşturuluyor...

kaptan 55

camiamız için hayırlı olsun,yeni isimlerin yönetime dolayısıyla camiaya neler getireceğini önümüzdeki haftalarda göreceğiz.

bu arada yerel seçimler öncesi SAMSUNSPOR'u dillerinden düşürmeyen siyasilerimize,belediye başkan adaylarımıza kongrede bizleri yalnız bırakmadıklaı için teşekkürler >:(